Nybrogatan 19 1.5 rum & kök, 38 + 19 Kvm 7 950 000 kr/bud

Se alla bilder
Låt oss värdera
ditt hem kostnadsfritt
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Pris 7 950 000 kr
Boarea 38 kvm
Rum 1.5 rum och kök
Pris/kvm 209 211 kr
Avgift 2 508 kr/mån
Våning -1 av 5
Visning Kontakta oss
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
38 Kvm (Enligt föreningens information)
Biarea:
19 Kvm (Enligt föreningens information)

Totalarea 57 Kvm enligt föreningens information. 38 Kvm avser BOA. 19 Kvm avser BIA. 17 Kvm avser uteplats.

Rum:
1.5 rum och kök
Lägenhetsnr:
01.0902
Byggnadsår:
2018
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Källarförråd
Våning:
-1 av 5
Hiss:
Ja (Hiss finns)
Avgift:
2 508 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV (Basutbud), Bredband
Andelstal, förening:
0.97315 % %
Andelstal, avgift:
1.39874 % %
Nettoskuldsättning:
784 524 kr
Energistatus:
Utförd
Driftskostnad El:
300 kr/mån
3 600 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
250 kr/mån
3 000 kr/år
Driftskostnader totalt:
550 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
Schablonberäknad.
Förening:
BRF Riddaren 5
Org.nr:
769632-1350
Interiör

57 KVADRATMETER TOTAL LÄGENHETSAREA + uteplats om 17 kvadratmeter - Nu saluförs denna tilltalande och moderna lägenhet i terrassplan med egen privat uteplats om 17 kvadratmeter i sydväst. I Oscar Properties prestige-projekt ’Nybrogatan 19’ finner vi denna väldisponerade tvåa. Fastigheten har under åren genomgått en omfattande renovering där man valt att bevara den underbara jugendstil som historien ger och moderniserat med fantastiska materialval och faciliteter som skapar ett exklusivt boende svårt att jämföra med. Här bor du på centralt Östermalmsläge med flera populära restauranger inom ett stenkast. Välskött nyproducerad förening med god ekonomi. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka upp visning!

Välkomnande hall med plats för avhämtning samt förvaring i platsbyggd garderob. Stort vardagsrum med kök i öppen planlösning. Köket går i varma toner, smakfullt platsbyggd och integrerat med det karaktäristiska välvda taket. Maskinellt finns här ugn, spishäll, diskmaskin, kyl samt frys. Vardagsrummet går enkelt att möblera med matsalsbord, soffa och TV-möbel. Härifrån leder utgång till den privata uteplatsen om 17 kvadratmeter. Uteplatsen är omsvept av plantering som ger mjuka värden och en ombonad känsla och det finns plats för både mat- och loungemöbler. Rogivande sovrum bakom pardörrar i glas med rymlig garderob och plats för stor säng. Påkostat badrum med marmor på såväl golv som tak. Stor duschyta med blandare från Dornbracht och duschvägg i glas. Vägghängd WC, tvättpelare och handfat med kommod i marmor. Infällda spotlights och golvvärme. Detta är en genomgående stilfull och karaktäristisk lägehet, där du bor privat och insynsskyddat men ändå ’mitt i smeten’ på populära Nybrogatan.

Här bor du på centralt Östermalmsläge med flera kvarterspärlor runt hörnet, så som Brasserie Astoria, nyöppnade matbaren Frippe, Chez Jolie, Schmaltz, Ciccio’s, Riche, Teatergrillen - för att nämna några. Ett par 100 meter ner nås Nybrokajen och promenadstråk längs Strandvägen som tar dig till grönskande Kungliga Djurgården. Ett par 100 meter uppåt nås Östermalmstorg där du kan plocka en lunchsallad, hugga en kaffe eller handla med godsaker hem till veckans alla middagar. Här finns också Apotek, Systembolag, blomsteraffär samt Tunnelbana.

Förening

Brf Riddaren 5 är en s.k. äkta bostadsrättsförening som registrerades 2016. Föreningen upplåter totalt 49 st lägenheter med bostadsrätt med en total bostadsareal om 4.490 kvm. Det finns även 2 stycken hyreslokaler.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av aktuellt prisbasbelopp, samt 1 % i pantsättkningsavgift per pant. Överlåtelseavgiften betalas av köparen.

Juridisk person godkänns, men kvoten är f.n full.

Välskött förening med 13 586 kr i lån per kvadratmeter. Det finns inga beslutade avgiftsändringar, men budgetarbete pågår och det diskuteras en höjning (kontrollerat 18 oktober 2023).

För mer information om föreningen vänligen se föreningens hemsida: riddaren5.com/

Fastighet

Byggnadsår 1904, ombyggnadsår 2018. Föreningen äger marken. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt barnvagns/rullstolsrum, cykeluppställning på innergården. Soprum finns i markplan samt förråd i källarplan. TV, bredband och telefoni finns i gemensamt stjärnnät. Postboxar är placerade i entrén.

Nybrogatan 19 uppfördes i början av 1900-talet och har starka karaktärsdrag av både nyrenässans och nyklassicism med inspiration av jugend. Oscar Properties har med varsam hand renoverat och uppdaterat denna fantastiska fastighet för att behålla historiens och sekelskiftets stilideal. Omsorg och kreativitet har skapat en harmonisk våningskänsla för samtliga lägenheter och gör projektet enhetligt med sina genomgående varma toner och material. Nybrogatan 19 är en av Östermalms centralaste adresser där lugn möter citypuls. Dramaten, Nybrokajen, Strandvägen, Norrmalmstorg, Stureplan och Östermalmstorg finner du på en eller ett par minuter bort.

Läs mer
Ansvarig Mäklare Linnéa Lindblad +46 (0)766 10 39 87
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Linnéa Lindblad