Nybrogatan 75 C

3

 rum och kök, 

70 kvm

8 500 000

 kr

/bud

Pris

8 500 000 kr

Boarea

70 kvm

Rum

3

 rum och kök

Pris/Kvm
121 429 kr
Avgift

2 576 kr/mån

Våning

1 av 4

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
70 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
3 rum och kök
Lägenhetsnr:
00738
Lägenhetsnr LMV:
1101
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Våning:
1 av 4
Hiss:
Ja
Avgift:
2 576 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV
Andelstal, förening:
1.8 %
Förening:
Brf Rådjuret 21
Org.nr:
769602-3428
Interiör

Här ges möjligheten att förvärva denna synnerligen välplanerade trea på lugna delen av Nybrogatan. Belägen i rogivande gårdshus anno 1914 mellan två lummiga innergårdar med genomgående planlösning och balkong i soligt västerläge. Socialt öppen planlösning mellan smakfullt kök i mycket gott skick och generöst sällskapsrum. Trevligt badrum med fönster samt två rofyllda sovrum. Skuldfri brf med förnämliga faciliteter!

Välkomnande hall med gott om förvaring i stor garderob. Mycket fräscht badrum med trevligt frostat fönster som skänker ett härligt ljus, här finns en kombinerad tvättmaskin och torktumlare, dusch, wc och handfat med kommod. Modernt kök med vita skåpsluckor och carrara marmor till bänkskiva. Gott om förvaring samt all önskvärd maskinell utrustning. Inbjudande köksö som öppnar upp mot sällskapsrum som ger plats för större matplats samt soffgrupp med tillhörande möblemang. Från sällskapsrum nås bostadens balkong som vetter i västerläge med eftermiddagssol och ger plats möblemang. Barnrum i anslutning till sällskapsrum som med enkelhet kan nyttjas som kontor. Stort rogivande sovrum med platsbyggd förvaring runt ingång, här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Belägen på lummiga, övre delen av populära Nybrogatan. Paradgata för restauranger såsom Nybrogatan 38, Papà Italiano, Nyko samt Riche och Teatergrillen. På Östermalmstorg finner vi både saluhall och matbutiker. ICA Esplanad ligger endast ca 100 meter bort på andra sidan Karlavägen, innan Karlavägen finns Stadions tunnelbanestation. Närhet till både Djurgården och dess grönska, som ner på stan och till Stureplan.

Sovrummet erbjuder plats för en dubbelsäng och ligger i rofyllt läge. Här har man låtit göra garderobsvägg från golv till tak och här finns också ett gediget djupt fönstret.

Förening

Brf Rådjuret 21 är en mycket välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som registrerades 1997. Föreningen består av 61 bostäder som alla upplåts med bostadsrätt samt tre lokaler och ett förråd som upplåts med hyresrätt. Föreningen har en oerhört stark ekonomi med en stor kassa och är helt skuldfri. Kabel-TV via ComHem där basutbudet ingår i månadsavgiften. Breband levereras via Ownit med 100/100 mbit/s och ligger som ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 159kr. Överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp båda debiteras köparen.

För mer information se bilagda dokument.

Fastighet

Välskött och mycket vacker fastighet med byggår 1914. Fastigheten Rådjuret 21 ägs och förvaltas av föreningen. Föreningens medlemmar disponerar exceptionella faciliteter i form av ett spa med bastu, stor gemensamhetslokal och två underbara orangerier som bokas enkelt via föreningens onlinebokning. Som medlem har du även gemensamhetsutrymmen i form av vinkällare, cykel/barnvagnsförvaring , tvättstuga, återvinningsrum och tre härliga innergårdar.

Urval av genomförda renoveringar;

1984 - 1985 Totalrenovering av fastigheten inklusive stambyte

2004 Ommålning av samtliga trappuppgångar och renovering

2015 Fasadrenovering

2016 Nybyggnation av lägenheter i D- och E-huset

2016 Renovering av C- och D-Gård. Renovering av Trapphus D samt återvinningsrum.

2018 Reparation av tre vindskupor samt att ny rostfri plåt lagts på tre vindskupor i C-huset

2018 Uppsättning av fontän på C-gården

Läs mer

Ansvarig mäklare

Erik
Frisk

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy