Olof Palmes gata 12

1

 rum och kök, 

41 kvm

3 795 000

 kr

/bud

Pris

3 795 000 kr

Boarea

41 kvm

Rum

1

 rum och kök

Pris/Kvm
92 561 kr
Avgift

1 973 kr/mån

Våning

4 av 6

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Vasastan / Norrmalm
Boarea:
41 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
1 rum och kök
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
28
Lägenhetsnr LMV:
1401
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1938
Förråd:
Källarförråd
Våning:
4 av 6
Hiss:
Ja
Avgift:
1 973 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV (+ 149 kr), bredband
Andelstal, förening:
1.69060 %
Andelstal, ägande:
1.69 %
DRIFTSKOSTNAD El:
250 kr/mån
3000 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
167 kr/mån
2000 kr/år
Driftskostnader totalt:
417 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
Driftskostnad är individuell och kan variera beroende på levnadsstil och konsumtion.
Förening:
Brf Tranhalsen 9
Org.nr:
769609-4510
Interiör

Äntligen saluförs denna smakfullt renoverade studiolägenhet mitt i City! Kombinationen av den öppna planlösningen, minimalistiska stilen och utsikten över takåsarna ger lägenheten en unik karaktär. Ett perfekt boende för de som vill ha direkt access till stadens puls och sticka ut på ett sofistikerat sätt.

Inga detaljer lämnats åt slumpen. Redan i hallen möts du av ett golv i nero marquina-marmor som sedan övergår i ett mattsvart fiskbensparkett som går igenom hela lägenheten. Dimmers samt dörrhandtaget till badrummet är från Buster & Punch. Den 3,5 meter långa platsbyggd garderoben med borstade ståldörrar från golv till tak ger både bra förvaring och en känsla av rymd. Garderoben inrymmer även ett dolt sängskåp, vilket med enkelhet kan nyttjas som extrasäng när gäster är på besök.

Köket är också platsbyggd med finsnickeri i handmålad halvmatt genomgående svart färg. Vitvaror från Smeg och blandare från Tapwell.

Sociala ytor har prioriterats med ett generöst kök och vardagsrum. Denna del av lägenheten ger ett underbart ljusinsläpp från två stora fönsterparier i 90 graders vinkel mot varandra.

Vardagsrummet innehåller även platsbyggd väggdel med ljusinsläpp som bildar en sovalkov - praktiskt, luftigt och snyggt!

Stilrent och helkaklat badrum utrustat med dusch, duschväggar, wc, kommod, handfat i marmor och spegelskåp.

Varmt välkomna till detta unika boende ett stenkast från Centralstationen och Centralbadet. Populära bageriet Le Violon Dingue finner vi i huset och inom två minuters promenad hittar vi Urban Deli, Hötorgshallen, Filmstaden Sergel samt Haymarket för att nämna ett par attraktioner. Mycket goda kommunikationer!

Förening

Brf Tranhalsen 9 är en så kallad oäkta bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen undersöker för tillfället möjligheterna till att bli äkta. Föreningen förvärvade fastigheten Tranhalsen 9 år 2003. Marken innehas med äganderätt. Föreningen upplåter 50 lägenheter med bostadsrätt och en lägenhet samt sex lokaler med hyresrätt. Föreningen har inte beslutat om någon förändring av avgiften eller större renovering av fastigheten. Föreningen godtar inte juridisk person som ägare av lägenhet, dock godkänns delat ägande.

För mer information vänligen se bilagd årsredovisning och föreningen egna hemsida; www.tranhalsen9.se

Fastighet

Tranhalsen 9 är en välskött fastighet anno 1938. Fastigheten är ritad av arkitekt Ernst Grönwall. Total bostadsyta om 2425 kvm och lokalyta om 836 kvm. Fastigheten är löpande stambytt innan förvärvet år 2003.

Gemensamma utrymmen i form av modern och fräsch tvättstuga. Till lägenheten hör ett källarförråd.

För mer information kring gjorda renoveringar vänligen se bilagd årsredovisning.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Martin
Sjöman

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy