Östhammarsgatan 72A 2 rum & kök, 33 Kvm 3 695 000 kr/Accepterat pris

Se alla bilder
Låt oss värdera
ditt hem kostnadsfritt
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Pris 3 695 000 kr
Boarea 33 kvm
Rum 2 rum och kök
Pris/kvm 111 970 kr
Avgift 2 224 kr/mån
Våning 1
Visning Kontakta oss
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Gärdet
Församling:
Oscar
Boarea:
33 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
01.1107/1001
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
2019
Balkong:
Balkong
Våning:
1
Hiss:
Ja
Avgift:
2 224 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten
Ingår ej i avgiften:
Obligatoriskt tillägg för bredband, 225kr/mån
Andelstal, förening:
0.51306 %
Andelstal, avgift:
0,55 %
Nettoskuldsättning:
571 391 kr
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
63
Energiprestanda:
63 kWh/Kvm och år
Energiklass:
C
Registrerad:
2022-04-27
Förening:
Brf Tegeludden 16
Org.nr:
769632-9122
Interiör

På Östhammarsgatan 72A erbjuds du möjligheten att vara bland de första att bo i denna lägenhet som fortfarande känns som ny. Denna optimalt planerade bostad välkomnar dig med generöst ljusinsläpp och skapar en oerhört trivsam atmosfär på 33 kvadratmeter, fördelade på två rum och kök.

Den inbjudande hallen ger dig den första glimten av smarta förvaringslösningar och gott om plats för jackor och skor. I det sociala och moderna köket finner du generösa arbetsytor och en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar en känsla av rymd och gemenskap. Vardagsrummet strålar av ljus och luftighet, perfekt för avkoppling eller umgänge med vänner och familj. Det intilliggande sovrummet erbjuder en mysig och rogivande atmosfär med platsbyggda garderober och tillräckligt med utrymme för en dubbelsäng. Det nyligen renoverade badrummet avslöjar en känsla av lyx med toalett, dusch, handfat och spotlights. Stig ut på den charmiga balkongen från vardagsrummet och njut av eftermiddagssolen på trätrallen med plats för matbord och stolar.

Här är din chans att förvärva en ljus och stilren tvåa med en utmärkt planlösning som skapar optimala förutsättningar för bekvämt boende.

Förening

BRF Tegeludden 16 är en äkta bostadsrättsförening på Gärdet som äger en fastighet med 114 bostadsrättslägenheter, 2 hyreslokaler samt ett garageplan med 56 garageplatser, på adresserna Östhammarsgatan 70 B, och Östhammarsgatan 72 A. Byggnaden är uppförd i Aros regi åt Brf Tegeludden 16 i 10 plan varav 2 är under mark.

Se även föreningens hemsida: www.tegeludden16.se

EKONOMI

Föreningen har som mål att årligen amortera för att sänka föreningens skuldsättning. Läs även gärna årsredovisning bilagd denna bostadsannons. Inga planerade avgiftsförändringar (avstämt 2024-05-15).

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Tvättstuga i källarplan utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. I källarplan finns även cykelrum och barnvagnsrum. Fastigheten är utrustad med sopsug och grovsoprum. Till varje lägenhet hör ett förråd i källarplan.

TV OCH BREDBAND

Huset har från och med 2022-05-25 en gemensam internetanslutning till vilken samtliga lägenheter är anslutna med en avgift på ca: 225 kr/månad. Router ingår ej. De boende får själva välja leverantör av TV-tjänster.

PARKERING OCH GARAGE

Föreningen har 50 parkeringsplatser fördelade på två plan (-1 och -2). Infart sker via Tegeluddsvägen 72. Elbilsladdare/Eways, finns f.n på 14 platser. Garaget nås bekvämt med hissen. Platserna kostar från 1700-3500 kr/mån. "Normal storlek" kostar 2000 kr. Kontakta mäklare för information om tillgänglighet.

ÖVRIGA AVGIFTER OCH MEDLEMSKAP

Både fysisk och juridisk person kan vara medlem i föreningen. Juridisk person godkänns väldigt restriktivt och bedöms från fall till fall. Föreningen accepterar inte juridiska ägare som endast ämnar vilja hyra ut i andra hand. Föreningen godkänner delat ägarskap av icke boende, dock ska minst 10 % ägas av den boende. Föreningen debiterar bostadsrättsinnehavarna med kostnad för el enligt faktisk förbrukning. Vid överlåtelse tar föreningen ut en avgift om 2,5 % av prisbasbeloppet av Köparen. Likaså tar föreningen ut en avgift om 1 % av prisbasbeloppet av pantsättaren vid pantsättning.

Fastighet

RENOVERING OCH UNDERHÅLL

Då fastigheten stod klar 2019 beräknas inget underhåll i närtid.

Läs mer
Ansvarig Mäklare Lovisa Hedlund +46 (0)761 79 77 90
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Lovisa Hedlund
Ta hjälp av en bank nära dig

Vi samarbetar med Handelsbanken Humlegården som känner den lokala marknaden och erbjuder bolån med individuell ränta. För mer information, ring Handelsbanken på 08-406 69 50 eller besök handelsbanken.se/humlegarden