Rådmansgatan 22

4

 rum och kök, 

134 kvm

15 500 000

 kr

/bud

Pris

15 500 000 kr

Boarea

134 kvm

Rum

4

 rum och kök

Pris/Kvm
115 672 kr
Avgift

4 367 kr/mån

Våning

3 av 5

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Församling:
Engelbrekt
Boarea:
134 Kvm (Enligt uppmätning)
Rum:
4 rum och kök
Lägenhetsnr:
32
Lägenhetsnr LMV:
1302
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1915
Fönster:
2-glas och 3-glas
Balkong:
Balkong
Våning:
3 av 5
Hiss:
Ja
Ventilation:
Självdrag
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
4 367 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, bredband
Andelstal, förening:
0.07795 %
Förening:
Brf Sälgen 8
Org.nr:
716420-2710
Interiör

Med attraktivt läge i Engelbrekt återfinns denna smakfulla våning som renoverats med varsam hand till högsta internationella klass. Våningen besitter vackra detaljer i nyklassisk stil som sammanfogats med en modern planlösning och alla önskvärda faciliteter. Här ges ett stort kök av av exklusiva snickerier med påkostad maskinell utrustning samt utgång till balkong. Tilltaget sällskapsrum med stuckatur och väggpanel i vacker nationalromantik som ramas in av ekparkett. Två påkostade badrum med kolmårdsmarmor och rymlig bastu. Representativ och väl omhändertagen fastighet i förening med mycket god ekonomi. Möjlighet finns till att bygga en extra balkong om cirka 20 kvm.

Avhängningsvänlig och välkomnande hall med golvvärme och rymliga garderober öppnar upp och leder vidare in till bedårande sällskapsrum som får ljusinsläpp från tilltaget fönster. Rummet besitter en hög detaljrikedom från nationalromantisk stuckatur, takrosett och vägglister som ramas in av vacker ekparkett och öppen spis i sten. Här ges plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang.

Köket går i socialt öppen planlösning till matplats för 10-12 personer med utgång till stor balkong om cirka 6 kvm mot lugn innergård. Köket är platsbyggt och går i stilfull blå nyans på luckor med bänkskivor och golv i vacker kalksten med golvvärme. Exklusiv maskinell utrustning från Miele och LLVE med dubbla ugnar, gasspis, kyl/frys, stor vinkyl, diskmaskin samt direktansluten köksfläkt. Utökad sittplats och förvaring ges från köksö.

Master bedroom en-suite ger plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang och får stort ljusinsläpp via fönster i både sovrum och walk-in closet som vetter ut mot våningens balkong. Walk-in closet skiljs av genom skjutbar mässingsdörr med svart inredning och sisalmatta på golv. Längs vägg i sovrum löper rymlig garderobsvägg. Tillhörande badrum har grå kalksten på golv och kolmårdsmarmor på vägg. Stor duschyta med två takduschar, bastu, fristående handfat i sten med spegelskåp ovanför, vägghängd WC-stol, infällda spotlights i tak samt elburen golvvärme.

Våningens andra sovrum är placerat i andra änden med tilltaget fönster och separat entrédörr ut till gårdstrapp. På golv beklär sisalmatta. Potentiellt kan man göra detta rum en-suite. Möjlighet finns även till att bygga en extra balkong om cirka 20 kvm runt själva gårdstrapphuset (se planritning).

Lägenhetens andra badrum går i samma enhetliga utförande med kalksten på golv och kolmårdsmarmor på vägg. Dusch, vägghängd WC-stol, handfat i sten med spegel, infällda spotlights i tak samt elburen golvvärme. Tvättstuga har kalksten på golv med tvättmaskin och torktumlare från Miele Pro.

Förening

Brf Sälgen 8 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening med god ekonomi som förvärvade fastigheten 2003. Föreningen upplåter 10 lägenheter med bostadsrätt och innehar 2 lokaler med hyresrätt. I föreningen finns en vaktmästare som arbetar halvtid. Bredband från Telia ingår i avgiften. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp.

Lägenheten disponerar källarförråd

Fastighet

Vacker och representativ fastighet som stod färdigställd under 1916. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2017 - Målning av fönster och portar

2017 - Komplettering med maskiner i tvättstuga

2007 - Byte av undercentral

2005/2006 - Gårderenovering

2006 - Byte av hissmaskineri

2004/2006 - Stambyte

2000 - Tak på gårdssidan och gårdsfasad

Läs mer

Ansvarig mäklare

Niclas
Behrer

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy