Regeringsgatan 83 - Vind

3

 rum och kök, 

86 kvm

10 400 000

 kr

/bud

Pris

10 400 000 kr

Boarea

86 kvm

Rum

3

 rum och kök

Pris/Kvm
120 930 kr
Avgift

4 642 kr/mån

Våning

4 av 4

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Norrmalm
Boarea:
86 Kvm (Enligt uppmätning)
Biarea:
3 Kvm (Enligt uppmätning)

Totalyta 89 kvm. 82 kvm boa enligt lägenhetsutdrag.

Rum:
3 rum och kök
Lägenhetsnr:
80779-01-01-3011
Lägenhetsnr LMV:
1402
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1891
Balkong:
Terrass
Förråd:
Källarförråd
Eldstad:
Två kakelugnar
Våning:
4 av 4
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Viasat och Stockholms stadsnät
Avgift:
4 642 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, TV, bredband via fiber
Andelstal, förening:
0.094300000
Förening:
Brf Regeringsgatan 83
Org.nr:
7696045934
Interiör

I gränslandet mellan Östermalm och Vasastan på bästa cityläge med närhet till Humlegården, ges möjlighet till denna ljusa och tilltalande vindsvåning i vacker fastighet med ostörd terrass i soligt sydväst och två fungerande kakelugnar. Här ges tre rum i fil och en mängd bevarade attribut anno 1891 som speglade dörrar, höga golvsocklar, tilltagen takhöjd, vackert trägolv, två magnifika kakelugnar och takstolar som förstärker vindskaraktären.

Avhängningsvänlig hall med rymlig yta för avhängnad välkomnar och leder vidare in till klassisk serveringsgång med både badrum och klädkammare. Mot Regeringsgatan med högt läge och utsikt över takåsar vetter sällskapsdel och vindsvåningens två rogivande sovrum. Sällskapsrummet får ett fint ljusinsläpp från två fönster och bedårande kakelugn placerad i hörn. Här ges plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang. I fil åt vardera håll är sovrummen placerade. Det större inrymmer stor dubbelsäng med garderobsförvaring om vardera sida. I hörn pryder ytterligare en vacker utsmyckad kakelugn. Det andra sovrummet ger plats för dubbelsäng med möblemang och garderobsförvaring.

Mot föreningens innergård vetter kök och matplats med utgång till ostörd, möblerbar terrass i sydväst med utsikt över Kungstornen och dess takåsar. Köket går i ljusa toner med lantlig karaktär från köksluckor i bruten vit kulör med passande beslag och naturfärgad stenskiva. God arbets- och förvaringsyta med utökad förvaring från serveringsskåp. Maskinellt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt. Köket ger matplats för 6-8 personer.

Badrum nås från serveringsgång och är helkaklat med jordära plattor på vägg och golv och får ljusinsläpp från fönster. Rymlig duschyta i hörn med tvättmaskin intill. Handfat på vit kommod med spegelskåp ovanför samt förvaringsskåp invid. Handdukstork och WC-stol.

Förening

Brf Regeringsgatan 83 är en välskött s.k. äkta förening som registrerades 1999 och innehar marken med tomträtt. Föreningen upplåter 10 lägenheter med bostadsrätt om en total lägenhetsyta om 568 kvm, innehar 1 hyresrätt om 98 kvm (dolt kapital) samt 2 lokaler med hyresrätt om 321 kvm. I månadsavgiften ingår värme, vatten TV, och bredband via fiber 1000 Mbit. Leverantör av TV och bredband är Viasat samt Stockholms stadsnät. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en trivsam innergård med utemöblemang och grill, tvättstuga med två maskiner, torktumlare, torkskåp och mangel samt cykel- och barnvagnsrum.

Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp.

Fastighet

Fastigheten uppfördes 1891. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2011 - Ombyggnad av mekanisk ventilation i lokaler, byte av radiatorventiler, färdigställande av förråd i källarplan samt målning av fasad.

2012 - Installation av värmecentral, eldragning i källare, byte av hissmotor, avloppsrensning samt renovering och målning av fönsterkarmar.

2013 - Tätning av en rökkanal

2014 - Byte av tvättmaskiner i tvättstuga

2016 - Installation av fönsterventiler, renovering och målning av trapphus samt installation av bredband

2017 - Ommålning av trapphus samt installation av låsanordning i entré

2018 - Utförd och godkänd OVK

2019 - Byte av ventilation samt byte av avloppsrör i lokal

2020 - Spolning av avloppssystem

Läs mer

Ansvarig mäklare

Niclas
Behrer

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy