Regeringsgatan 87 2 rum & kök, 73 Kvm 8 750 000 kr/bud

Se alla bilder
Pris 8 750 000 kr
Boarea 73 kvm
Rum 2 rum och kök
Pris/kvm 119 863 kr
Avgift 2 261 kr/mån
Våning 4 av 5
Visning
Sön 8/10För visning kontakta Niclas Behrer 0708/992909
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Norrmalm
Boarea:
73 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
00040
Lägenhetsnr LMV:
1401
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1929
Förråd:
Källarförråd
Eldstad:
Öppen spis
Våning:
4 av 5
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
ComHem/Telia, fiber
Avgift:
2 261 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, vatten
Andelstal, förening:
2,25872 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
99
Energiprestanda:
99 kWh/Kvm och år
Förening:
Brf Torkan 20
Org.nr:
769606-0347
Interiör

På ett av Stockholms mest attraktiva och lugna Citylägen med närhet till grönskande Humlegården och Östermalm, återfinns denna ljusa och stilfulla lägenhet belägen näst högst upp på våning fyra i bästa söderläge med påkostad interiör genomgående. Här ges en tilltagen disposition i öppen planlösning mellan sällskapsdel och kök, bevarade attribut från byggnadsåret som stämningsfull öppen spis och fiskbensparkett. Påkostad maskinell utrustning från SMEG med Carraramarmor och utanpåliggande spotlights i tak.

Avhängningsvänlig hall med anslutning till gästtoalett välkomnar och leder vidare till sällskapsrum och kök i öppen planlösning. Här ges fyra tilltagna fönster i fil som vetter med högt läge i söder för sol hela dagen. Sällskapsrummet ger plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang samt generös matsalsgrupp. Längs vägg återfinns en vacker och stämningsfull öppen spis.

Köket går i modern känsla med tidstypiska inslag av tjugotalet. Vacker grågrön nyans på släta luckor med passande beslag ramas in av påkostad sten och väggskiva av Carraramarmor. Maskinellt utrustat med spishäll/ugn från SMEG, kyl/frys från SMEG samt diskmaskin. God arbets- och förvaringsyta från två sidor med stort ljusflöde från fönster.

Rogivande sovrum med badrum är placerat längst in med heltäckningsmatta på golv. Rymlig garderob längs vägg med klassisk klädkammare invid. Sovrummet inrymmer stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Badrummet nås direkt från sovrum och går i jordnära känsla med kalksten på vägg och golv. Stor duschyta i hörn med takdusch från Tapwell, vägghängd WC-stol, handfat på kommod med belyst spegelskåp på vägg. I hörn återfinns tvättmaskin med arbetsyta och hyllplan ovanför. Spotlights i tak, golvvärme och handdukshäng.

Från denna adress når du det bästa både City och Östermalm har att erbjuda med kort promenadavstånd. Alldeles intill finner du grönskande Humlegården likväl som Stureplan och Humlegårdskvarteren. Följer du Regeringsgatan ned når du NK och Hamngatan och en mängd nyöppnade restauranger och butiker kring Malmskillnadsgatan och Mood.

Förening

Brf Torkan 20 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som upplåter 44 lägenheter med bostadsrätt, innehar 2 lägenheter som hyresrätt (dolt kapital) samt 6 lokaler och 6 garageplatser. Den totala lägenhetsytan uppgår till 3.767 kvm och 647 kvm utgör lokalyta. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Kabel-TV och bredband levereras via ComHem och Telia, fiber finns indraget.

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt tvättstuga, uteplats med utemöblemang och grill samt grovsoprum. Lägenheten disponerar källarförråd.

Föreningen tillämpar överlåtelse- och pantsättningsavgift enligt stadgarna. Köparen erlägger avgiften.

Fastighet

Vacker fastighet som uppfördes 1929, utförande renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2022 - Stamspolning

2021 - Renovering av takterraser

2006 - Balkongbyggnation, renovering av hissar samt byggnation av tvättstuga

2003 - Stambyte och byte av elstigar samt bullerisolering av fönster

Läs mer
Ansvarig Mäklare Niclas Behrer +46 (0)708 99 29 09
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Niclas Behrer