Renstiernas gata 13

2

 rum och kök, 

62 kvm

7 250 000

 kr

/bud

Pris

7 250 000 kr

Boarea

62 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
116 935 kr
Avgift

2 204 kr/mån

Våning

5 av 5

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Södermalm
Boarea:
62 Kvm (Enligt uppmätning)
Biarea:
5 Kvm (Enligt uppmätning)

Lägenheten står registrerad som 61 kvm enligt lägenhetsregister.

Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr LMV:
1501
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1883
Balkong:
Terrass
Förråd:
Källarförråd
Eldstad:
Öppen spis
Våning:
5 av 5
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Sappa och fiber via Bahnhof
Avgift:
2 204 kr/mån
Ingår i avgiften:
Vatten
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
178
Energiprestanda:
178 kWh/Kvm och år
Förening:
BF Buketten n:r 6 u.p.a
Org.nr:
702000-2866
Interiör

Intill attraktiva SoFo med närhet till Nytorget och utsikt över vackra takåsar saluförs denna ljusa och välskapta vindsvåning om 67 kvm golvyta i modernt uttryck från ytskikt med delvis öppen planlösning där tilltagen möblerbar takterrass, öppen spis och en mängd bevarade vindsattribut återfinns. Här ges en magnifik takhöjd upp till nock som ramas in av stora takfönster som förstärker lägenhetens rymd och atmosfär med infällda spotlights i vägg och massivt oljat trägolv som följsamt leder vidare i samtliga delar.

Avhängningsvänlig och välkomnande hall öppnar upp och leder direkt in till sällskapsrummet där du möts av en slående takhöjd med vackert ljusinsläpp från både terrass, fönsterkupor och takfönster med öppen spis i putsat utförande som reser sig upp till tak med bevarad murstock invid. Sällskapsrummet ger plats åt stor soffgrupp med tillhörande möblemang samt en sittdel vid öppna spisen om så vill. Genom skjutbara panoramadörrar nås terrassen i soligt läge fritt från insyn där plats åt möblemang med grill ges som under sommartid blir en förlängd del av sällskapsrummet.

Invid återfinns kök med generös matplats åt 6-8 personer där stort ljusinsläpp ges från takfönster. Köket går i modern känsla med vita släta luckor som ramas in väl av bänkskiva i betong. Fullt maskinellt utrustat med kyl/frys i rostfritt med isfunktion, ugn, spishäll, fläkt, integrerad mikrovågsugn, diskmaskin samt vinkyl.

Från sällskapsdel nås vindsvåningens rymliga och rogivande sovrum med två fönsterkupor och ett takfönster. Stor garderob löper längs vägg med vita släta luckor samt en bevarad murstock mittemot. Sovrummet ger plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang samt yta åt ytterligare förvaring.

Badrum nås direkt från hall och sällskapsdel som även här får en fönsterkupa. Helkaklat med vita stora kakelplattor på vägg och svart klinker på golv. Rymlig duschyta längst in med takdusch i kromat utförande och skjutbara dörrar i klarglas. Handfat med svart kommod och infälld spegel på vägg med armaturer ovanför. Tvättpelare är placerad invid fönster med arbetsbänk ovanför. Vägghängd WC-stol, handdukstork på vägg, golvvärme och infällda spotlights i tak.

Förening

Bostadsföreningen Buketten nr 6 U.P.A är en välskött s.k. äkta bostadsförening vilket är en tidigare upplaga av bostadsrättsförening som bildades 1926. Föreningen omfattar adresserna Renstiernas Gata 13 och Tjärhovsplan 50 som innehar 29 lägenheter samt 3 lokaler. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en fin och lummig innergård med fruktträd och trädgårdsmöbler samt cykelställ. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift som betalas av säljaren. TV beställs via Sappa och bredband med fiber finns installerat i huset med router från Bahnhof. Obligatorisk fiberavgift tillkommer med 200 kr per månad.

Lägenheten disponerar förråd. Föreningen tillämpar hembud, läs mer om detta i föreningens stadgar.

Fastighet

Vacker fastighet som stod färdigställd 1883. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2016 - Omdragning av el

2016 - Fasadrenovering

2016 - Renovering av tak

2013 - Fönster

Stambyte sker partiellt när renoveringar av kök och badrum i respektive lägenheten genomförs.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Martin
Sjöman

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy