Riddargatan 76

3

 rum och kök, 

71 kvm

7 450 000

 kr

Pris

7 450 000 kr

Boarea

71 kvm

Rum

3

 rum och kök

Pris/Kvm
104 930 kr
Avgift

3 757 kr/mån

Våning

BV

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Församling:
Oscar
Boarea:
71 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
3 rum och kök
Lägenhetsnr:
339
Lägenhetsnr LMV:
1002
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1891
Förråd:
Källarförråd
Våning:
BV
Tv- internetutbud:
Com hem
Avgift:
3 757 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten & Kabel-TV (basutbud)
Andelstal, ägande:
4.624300 %
Förening:
Beväringen 3
Org.nr:
769600-0673
Interiör

På attraktivt och eftersökt läge alldeles invid Strandvägen, Djurgårdsbron och Gyllene triangeln ges chans till denna stilfulla sekelskifteslägenhet fördelad om 3 rum & kök med påkostade material och maskinell utrustning genomgående. Här ges vackra attribut anno byggnadsåret 1891 med en magnifik takhöjd om cirka 3,4 meter som ramas in av vacker stuckatur och takrosett. På golv beklär fiskbensparkett i hall och sällskapsrum samt högresta fönster som ger ett fint ljusinsläpp i varje rum. Mot gård finns idag utrymme för möblerbar altan där bygglovsansökan är möjlig för öppning av altandörr, bygglov har funnits men löpt ut.

Avhängningsvänlig och möblerbar hall med ny säkerhetsdörr och goda förvaringsutrymmen från garderob av Kvänum välkomnar som leder vidare till lägenhetens samtliga delar. Sällskapsrum och matplats vetter mot Riddargatan med ett högrest välvt fönster med djup nisch. Här ges plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang och matplats åt 4-8 personer. Rummet har vacker stuckatur och rosett i tak som med sin magnifika takhöjd ger en fin rymd och atmosfär.

Lägenhetens stora och rogivande sovrum vetter mot lugn och grönskande innergård med fint ljusinsläpp från stort fönster. Längs vägg löper rymlig garderobsvägg från Kvänum upp till tak med vita släta luckor och skinnhandtag samt utökad förvaring från hyllplan invid. Sovrummet ger plats för tilltagen dubbelsäng med tillhörande möblemang. I tak finns infällda spotlights. Lägenhetens andra sovrum nås via kök, placerat längs in och vetter även det mot föreningens lugna innergård med grönska utanför. Stort ljusinsläpp ges från vackert fönster. Här ges plats för säng med möblemang och yta åt förvaringsuppbyggnad.

Köket är beläget i mitten av lägenheten och går i modern känsla från påkostade Kvänum med vita släta luckor på över- och underskåp med mycket förvaringsutrymmen som ramas in fint av svart bänkskiva och stänkskydd i glas. Fullt maskinellt utrustat med vitvaror och vinkyl från exklusiva Gaggenau. I köket ges utökad matplats längs vägg åt 4 personer.

Badrum nås från hall, helkaklat i vitt med stora plattor på vägg och klinker på golv. Rymlig duschyta i hörn med takdusch och väggar i klarglas. Handfat, blandare och vit kommod från Gustavsberg och spegelskåp ovanför. WC-stol från Gustavsberg, infällda spotlights i tak, stående handdukshängare i krom, golvvärme samt kombinerad tvättmaskin från Bosch.

Här bor du på eftersökt och lugn adress alldeles invid Strandvägen, Djurgårdsbron och Gyllene triangeln med klassiska ICA Banér strax utanför porten. I kvarteret finner du tidigare restaurang Coco Carmen i ny regi av Punk Royal samt Kungliga Motorbåtsklubben med sin magnifika morgonsol och sjöutsikt som aldrig gör sig fel för varken frukost, lunch eller fika.

Förening

Brf Beväringen 3 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening med låg skuldsättning som bildades 1993. Föreningen upplåter 18 lägenheter med bostadsrätt. Kabel-TV levereras via ComHem. Utredning pågår just om en eventuell avgiftssänkning.

Utanför lägenheten nås soprum och barnvagnsrum praktiskt intill. Lägenheten disponerar ett källarförråd. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp.

Fastighet

Vacker fastighet som stod färdigställd 1891. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

1980 - Stambyte

2015 - Takrenovering

2000-talet - Trapphus, Fasad samt hiss

Planerat underhåll är upprustning av innergården som pågår idag, putsning av fasadens nedre del och på sikt byta stammar i källarplan.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Niclas
Behrer

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy