Rindögatan 9, 6 av 8 tr

2

 rum och kök, 

38.5 kvm

4 000 000

 kr

/bud

Pris

4 000 000 kr

Boarea

38.5 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
103 896 kr
Avgift

2 689 kr/mån

Våning

6

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Gärdet
Boarea:
38.5 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
053
Lägenhetsnr LMV:
1602
Byggnadsår:
1943
Förråd:
Till lägenheten här två stycken förråd
Våning:
6
Hiss:
Ja
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
2 689 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, VA, TV & bredband
Andelstal, förening:
0.78310 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
160
Energiprestanda:
160 kWh/Kvm och år
Registrerad:
2018-11-13
Förening:
Brf Arméfördelningen 2
Org.nr:
700200-0787
Interiör

Funktionalism när den är som bäst! Varmt välkommen till den här smakfullt renoverade lägenheten om 2 r.o.k! Här får du en fransk balkong, ett högt sydligt läge med en magisk utsikt. Renoverad med varsam hand tillsammans med bevarade attribut från byggåret som kolmårdsmarmor och den generösa takhöjden. Högt belägen på våning 6 av 8 trappor. Vardagsrummet är generöst disponerat med ett härligt burspråk och en öppen social planlösning som bjuder in till middagar och mingel. Från köket når du lägenhetens walk in closet som bjuder på gott om förvaringsutrymme. Inbjudande sovrum som ramas in av vackra, spröjsade pardörrar. Hallen är funktionell med flertalet förvaringsutrymmen och badrummet är utrustat med allt du behöver i form av en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Välkomnande hall med rejäla förvaringsmöjligheter i djup garderobsvägg med skjutdörrar. Hemmet är genomgående i mycket fint skick och har ett genomgående ljust laserat trägolv samt en sober färgsättning.

Vardagsrummet har en öppen, social planlösning mot köket som har renoverats med varsam hand. Totalt finns tre stora fönsterpartiet och en fransk balkong. Lägenheten har en magisk, milsvidd utsikt, här kan du avnjuta solnedgången om sommarkvällarna.

Köket är i toppskick med mörkblåa fronter från Superfront och har arbetsytor i form av ljus komposit. Här finns full maskinell utrustning i form av induktionshäll, integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys, mikro samt kolfilterfläkt. Här finns en generös köksö som ger extra förvaringsutrymme samt bjuder in till matlagning och drinkbjudningar.

Lägenheten har gott om förvaring i form av garderobsväggar i hallen och en rymlig walk-in-closet med möjlighet att hänga upp på bägge sidor, flertalet hyllplan och plats för byråer.

Fint renoverat badrum med naturnära färger. Här får du allt du önskar dig i form av golvvärme, dusch, wc, kommod, handdukstork samt det lilla extra i form av tvättmaskin/torktumlare.

Belägen på Gärdet som är en grön oas känd för sina milsvida grönområden och trevliga restauranger. Lugnt och mysigt område nära in till stan men har samtidigt oändliga möjligheter till rekreation. Här bor du på ett av Gärdets bästa lägen omringad av dess kännetecken så som Tessinparken och Gärdesfälten. Dina grannar är stans trevligaste restauranger som Paraden vilken snabbt blivit Gärdesbornas favorit. Några kvarter ner ligger populära Fältöversten med all dagligvaruservice där du kan inhandla helgbuketten och florera i Stockholms bästa matbutik Sabis. Varmt välkommen att bo riktigt bra!

Föreningen

Brf Armefördelningen 2 är en äkta bostadsrättsförening belägen Gärdet (Ladugårdsgärdet) i den västra delen av det område som kallas Gärdeshöjden. I föreningen finns 104 lägenheter, varav samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 2 hyresrättslokaler. Föreningen köpte fastigheten 1943 (äger marken). Det finns inga planerade avgiftsförändringar enligt mäklarinfo på föreningens hemsida 16/10/2020.

I källarplan i port 7 finns en gemensam tvättstuga med fem tvättmaskiner, två torkskåp, två torktumlare och en mangel. Det finns ett cykelrum med ingång från fastighetens båda gavlar, uppgång 5 och 13. Barnvagnsrum nås från port 7 eller 9, rummet ligger i gången mellan dessa båda portar.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information

www.armefordelningen2.se

Fastigheten

Området Gärdeshöjden är byggt under senare delen av 30-talet och den här fastigheten i början av 40-talet. Det innebär att området är byggt enligt funktionalismen där bl.a. ljuset prioriterades, i lägenheterna såväl som i omgivningarna.

Utförda renoveringar

• Byte av ventilationsfläktar – 2018/2019

• Byte till LED-belysning i trapphusen – 2018

• Fönstermålning, tätning samt byte till energiglas i ytterbågen – 2015/2016

• Fasadrenovering inklusive tilläggsisolering samt omgjutning av balkonger – 2014/2015

• Målning av trapphus – 2011

• Relining av dagvattenrör – 2010

• Målning av tvättstuga – 2010

• Nya soprum för hushållssoporna – 2010

• Nya termostatventiler och termostater – 2009

• Hissbyte – 2009

• Byte av fjärrvärmecentral – 2007

• Renovering av tvättstuga – 2002

• Nya VA-stammar – 2000

• Nya elstigare – 2000

Läs mer

Ansvarig mäklare

Lovisa
Hidesten

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy