Roslagsgatan 19 4 rum & kök, 110 Kvm

Se alla bilder
Låt oss värdera
ditt hem kostnadsfritt
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Pris Pris på förfrågan
Boarea 110 kvm
Rum 4 rum och kök
Avgift 3 058 kr/mån
Våning 2 av 5
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Vasastan
Boarea:
110 Kvm (Enligt uppmätning)

103 kvm enligt föreningens lägenhetsregister

Rum:
4 rum och kök
Lägenhetsnr:
06731-01-01-0010
Lägenhetsnr LMV:
1301
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1904
Balkong:
Balkong
Eldstad:
Två kakelugnar
Våning:
2 av 5
Hiss:
Ja
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
3 058 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Bredband
Andelstal, förening:
0.0483028
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
98
Energiprestanda:
98 kWh/Kvm och år
Driftskostnad El:
500 kr/mån
6 000 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
400 kr/mån
4 800 kr/år
Driftskostnader totalt:
900 kr/mån
Förening:
Brf Baggen 2
Org.nr:
769602-5282
Interiör

I eftersökta kvarter på populära Roslagsgatan återfinns denna genomgående och ljuva familjelägenhet om 110 kvadratmeter fördelad på fyra rum & kök. Belägen på tredje våningen med balkong från kök i vacker sekelskiftesfastighet uppförd 1904. Här ges en mängd vackra och bevarade attribut som två magnifika kakelugnar, burspråk, speglade pardörrar, högresta fönster med djupa nischer och tilltagen takhöjd i stilfull interiör med goda förvaringsmöjligheter. Stora sociala ytor med två tilltagna rum i fil, två rogivande sovrum samt stilfullt kök och badrum med påkostade materialval. Välskött förening med god ekonomi.

Avhängningsvänlig och möblerbar hall med inre del leder vidare till samtliga rum. Sällskapsrum och matsal går i fil och vetter med högt läge mot Roslagsgatan som skiljs av genom vackra speglade dörrar. I sällskapsdelen återfinns en iögonfallande kakelugn i placerad i hörn. Här inryms stor soffgrupp med tillhörande möblemang. Matsalen i fil som nås genom två håll bjuder på ett sagolikt burspråk som förstärker atmosfären tillsammans med bostadens andra kakelugn placerad i hörn och stor bokhylla som löper längs vägg.

Kök vetter mot föreningens lugna innergård med utgång till möblerbar balkong i bästa västerläge för fin eftermiddagssol. Köket ger en sober bistrokänsla med klassiska och stilrena material i form av vita släta luckor som ramas in av påkostad stenskiva av Carrara marmor och vita kakelplattor på vägg. Goda förvarings- och arbetsytor från två sidor, fullt maskinellt utrustat med kyl, frys, ugn, spishäll, fläkt och diskmaskin och utökad plats för ytterligare matbord.

Vidare genom inre halldel nås båda rogivande och generösa sovrummen med fint ljusinsläpp som även dessa vetter mot föreningens innergård. Båda sovrummen inrymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang varav det ena har förvaring från klädkammare samt plats för ytterligare garderob om så önskas. Det andra sovrummet ger flera alternativ för möblering med plats för dubbelsäng, arbetsplats och angränsande walk-in-closet.

Utanför sovrummen är badrum och gästtoalett placerade. Badrummet ger en modern känsla med stora vita kakelplattor på vägg och vacker kolmårdsmarmor på golv. Takdusch i krom med vikbara duschväggar glas. Handfat, spegelskåp, handdukstork samt kombinerad tvättmaskin och infällda spotlight i tak. Kolmårdsmarmor återfinns även på gästtoalettens golv där en mer lantlig känsla ges vita mindre plattor på vägg som avslutas list. Högspolande toalett samt tidstypiskt handfat.

Här bor du i navet av det bästa Sibirien och Vasastan har att erbjuda. Med kort promenadavstånd når du grönskande Brunnsviken och Hagaparken likväl som Birger Jarlsgatan och Odenplan. På Roslagsgatan finner du några av Stockholms mest välkända restauranger och caféer där krogar med Michelinstjärna slåss mot omåttligt populära pizzerior och frukostserveringar.

Förening

Brf Baggen är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening med god ekonomi som bildades 1997 och upplåter 33 lägenheter med bostadsrätt om en total lägenhetsyta om 2.139 kvm samt innehar 1 hyresrätt (dolt kapital) och 4 lokaler. Marken innehas med äganderätt. Till lägenheten hör ett generöst källarförråd om ca 6 kvm med tillhörande eluttag.

I månadsavgiften ingår bredband via bredbandsbolaget. ComHem finns indraget i huset och tecknas separat. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt tvättstuga, trivsam gård med utemöbler, cykelparkering under tak samt cykel- och barnvagnsförråd.

Fastighet

Vacker fastighet som som uppfördes 1904. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

1980-talet - Byte av VA-stammar, tilläggsisolering av fönster

1998 - Yttertak

2000 - Renovering av tvättstuga

2002 - Balkongbyggnation

2007 - Renovering av hiss

2008 - Fönstermålning

2009 - Stamspolning och kontroll

2013 - Bredbandsinstallation, ommålning av yttertak

2014 - Trapphusrenovering

2015 - Stamspolning och kontroll

2018 - Fasadrenovering och renovering av gårdsmurar

2019 - Byggnation av cykeltak på gård

Läs mer
Ansvarig Mäklare Niclas Behrer +46 (0)708 99 29 09
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Niclas Behrer
Ta hjälp av en bank nära dig

Vi samarbetar med Handelsbanken Humlegården som känner den lokala marknaden och erbjuder bolån med individuell ränta. För mer information, ring Handelsbanken på 08-406 69 50 eller besök handelsbanken.se/humlegarden