Roslagsgatan 47, 5 tr

2

 rum och kök, 

46 kvm

4 600 000

 kr

/bud

Pris

4 600 000 kr

Boarea

46 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
100 000 kr
Avgift

2 446 kr/mån

Våning

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm/Vasastan
Församling:
S:t Johannes
Boarea:
46 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
50
Lägenhetsnr LMV:
1404
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1929
Förråd:
Källarförråd om ca. 5 kvm
Våning:
5
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Fiber & Com Hem
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
2 446 kr/mån
Ingår i avgiften:
VA, värme, fiber & basutbud Comhem
Andelstal, förening:
0.58661 %
Andelstal, ägande:
0.58629 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
151
Energiprestanda:
151 kWh/Kvm och år
Registrerad:
2018-12-09
Förening:
Brf Blåkråkan 1
Org.nr:
702000-2064
Interiör

I högt och fritt läge precis invid Hagaparken finns nu möjlighet att förvärva Vasastans bästa 2 r.o.k! Lägenheten har attribut som klädkammare, generösa fönsterpartier, marmor i badrummet och en social, optimal planlösning. Den har nyligen totalrenoverats i ett mycket smakfullt sätt med fina materialval och smarta förvaringslösningar. Föreningen är välskött med god ekonomi och i avgiften ingår både fiber och TV.

Välkomnande hall med ett vackert golv i sann 20-talsklassicism som har målat i ljus kulör. Generös hall med gott om utrymme för förvaringsmöjligheter.

Hela lägenheten har renoverats med varsam hand och köket har man valt att utföra i öppen social planlösning mot vardagsrummet. Tillvalen är mycket stilsäkra i forma av gråa fronter med speglar och bänkskivan är i exklusiv granit. Här är ett kök du gärna lagar mat i tillsammans med dina vänner tack vare den öppna sociala planlösningen. Full maskinpark i form av induktionshäll, fläkt, diskho och diskmaskin.

Vardagsrummet har en exceptionell planlösning med gott om utrymme för både matmöbel i modellen större och en soffgrupp. Väggarna är målade i en grön kulör och det för lägenheten genomgående ljusa plankgolvet.

Mysigt sovrum målad i en harmonisk kulör med plats för dubbelsäng. I sovrummet finns en väl tilltagen klädkammare inredd med bra förvaringslösningar och stilsäkra lådfronter.

Badrummet är lyxigt renoverat med marmor på golvet med golvvärme och en integrerad dusch. Här han har låtit göra infrästa, platsbyggda hyllor med belysning som både är en snygg och praktisk förvaringslösning. Taket har spotlights och badrummet är utrustat med vägghängd wc-sits, kommod och en kombinerad tvätt/tork-maskin.

Oslagbart läge i Vasastan Sibirien och med närhet till både Birger Jarlsgatan och Lärkstaden, pulsådern Odengatan och Odenplan. Vackra grönområden i både Hagaparken och Vanadislunden är inte långt ifrån med både motionsspår och söndagsaktiviteter. Brunnsviksbadet och Brunnsvikens kanotklubb ligger bara 7 minuter cykelväg bort. Med kort promenadavstånd till Birger Jarlsgatan finner du delikatessbutiken Lennart & Bror med fantastiskt utbud av råvaror inom kött och i huset finner du Stockholms kanske bästa finedining, Agrikultur. Önskar du istället lite enklare middag finner du på samma gata Meno Male med Stockholms kanske bästa napolitanska pizza eller varför inte omåttligt populära M.O.A.S för lite finkebab. Varmt välkommen att bo riktigt bra!

Föreningen

Centralt belägen och ett stenkast från storstadens pulserande liv, men ändå nära till kungliga parker, lummiga promenadstråk och havsbris ligger trivsamma bostadsrättsföreningen Blåkråkan. Kvarterets ursprungliga benämning är Kråkan. I föreningen inryms 178 lägenheter av varierande storlek, många med vacker utsikt mot fågelrika Vanadislunden och en del mot en blomstrande innergård och 3 stycken lokaler med hyresgäst. Den stora byggnaden i Vanadislunden är en vattenreservoar. Adressen är Roslagsgatan 45-59. Huset är ritat av arkitekten Sven Wallander, en av de starka ledarna inom den tidiga rörelsen HSB. Det finns inga planerade avgiftsförändringar och föreningen har en solid ekonomi med en låg belåningsgrad.

Gemensamma utrymmen är tvättstuga, en härlig innergård och 15 parkeringsplatser.

Fastigheten

Utförda renoveringar

2019 - Hissar

2017 - Yttertak

2013 - Undercentral

2011 - Gårdshus

1994 - Stammar

Läs mer

Ansvarig mäklare

Lovisa
Hidesten

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy