Roslagsgatan 53

1

 rum och kök, 

28 kvm

Pris

Pris på förfrågan

Boarea

28 kvm

Rum

1

 rum och kök

Pris/Kvm
Avgift

1 560 kr/mån

Våning

1

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Vasastan
Boarea:
28 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
1 rum och kök
Lägenhetsnr:
99-2025-1-57-11
Lägenhetsnr LMV:
1002
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1929
Förråd:
Källarförråd
Våning:
1
Avgift:
1 560 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, VA, TV & bredband
Andelstal, förening:
0.37957 %
Andelstal, ägande:
0.37612 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
151
Energiprestanda:
151 kWh/Kvm och år
Förening:
Brf Blåkråkan 1
Org.nr:
702000-2064
Interiör

I högt och fritt läge precis invid Hagaparken finns nu möjlighet att förvärva Vasastans bästa 1 r.o.k! Lägenheten har attribut som klädkammare, generösa fönsterpartier samt en social, optimal planlösning. Köket har gott om plats för förvaring samt en rymlig klädkammare och hall. Föreningen är välskött med god ekonomi och i avgiften ingår både fiber och TV.

I köket lagar du gärna mat tillsammans med dina vänner tack vare den öppna, sociala planlösningen mot vardagsrummet. Köket har ljusa fronter med speglar, gott om arbetsyta och är utrustat med spishäll, fläkt, ugn kombinerad med micro, diskho och en kyl/frys.

Vardagsrummet har en exceptionell planlösning med gott om utrymme för både matmöbel och en soffgrupp. Väggarna är ljust målade och på golvet ligger de för lägenheten genomgående fina furutiljorna i sann 20-talsklassicism.

Mysig sovdel målad i en harmonisk kulör med plats för dubbelsäng och sängbord. I sovdelen finns en tilltagen klädkammare inredd med bra förvaringslösningar.

Badrummet är ljust, helkaklat med nyligen lagt golv. Taket har spotlights och badrummet är utrustat med wc, kommod, väggskåp och ett badkar.

Välkomnande hall med de fina furutiljorna samt gott om utrymme för förvaringsmöjligheter.

Oslagbart läge i Vasastan Sibirien och med närhet till både Birger Jarlsgatan och Lärkstaden, pulsådern Odengatan och Odenplan. Vackra grönområden utanför dörren i form av föreningens gårdar där du kan ha picknick, solhäng, träning eller varför inte spela kubb! En trappa upp från gården finns Vanadislunden med både motionsspår och söndagsaktiviteter och Brunnsviksbadet och Brunnsvikens kanotklubb ligger bara 7 minuters cykelväg bort. Är du student är det här läget perfekt med skolor som Stockholms universitet, KTH, Handelshögskolan, Berghs School of Communication samt Medieinstitutet i omnejd.

Med kort promenadavstånd till Birger Jarlsgatan finner du delikatessbutiken Lennart & Bror med fantastiskt utbud av råvaror inom kött och i huset finner du Stockholms kanske bästa finedining, Agrikultur. Önskar du istället lite enklare middag finner du på samma gata Meno Male med Stockholms kanske bästa napolitanska pizza eller varför inte omåttligt populära M.O.A.S för lite finkebab. Varmt välkommen att bo riktigt bra!

Föreningen

Centralt belägen och ett stenkast från storstadens pulserande liv, men ändå nära till kungliga parker, lummiga promenadstråk och havsbris ligger trivsamma bostadsrättsföreningen Blåkråkan. Kvarterets ursprungliga benämning är Kråkan. I föreningen inryms 178 lägenheter av varierande storlek, många med vacker utsikt mot fågelrika Vanadislunden och en del mot en blomstrande innergård och 3 stycken lokaler med hyresgäst. Adresserna är Roslagsgatan 45-59. Huset är ritat av arkitekten Sven Wallander, en av de starka ledarna inom den tidiga rörelsen HSB. Det finns inga planerade avgiftsförändringar och föreningen har en solid ekonomi med en låg belåningsgrad. Utöver den årliga planerade amorteringen har föreningen amorterat ytterligare 1 Mkr.

Gemensamma utrymmen är fyra tvättstugor som kan bokas digitalt samt drop-in, 15 parkeringsplatser och ett miljörum med källsortering. Det finns också sopnedkast utanför dörren.

Utöver det har föreningen två stycken härliga, prunkande gårdar med gott om utemöbler från Grythyttan. Cyklar parkeras på den låsta innergården.

Fastigheten

Utförda renoveringar

2021 - Stamspolning

2020 - Trapphus

2019 - Hissar

2017 - Yttertak

2013 - Undercentral

2011 - Gårdshus

1994 - Stammar

Läs mer

Ansvarig mäklare

Lovisa
Hidesten

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy