Ruddammsbacken 28

3.5

 rum och kök, 

85 kvm

7 495 000

 kr

Pris

7 495 000 kr

Boarea

85 kvm

Rum

3.5

 rum och kök

Pris/Kvm
88 176 kr
Avgift

4 550 kr/mån

Våning

vån 5 av 5

Visning
tisdag 22 september
17:15–17:45
Öppen kvällsvisning, föranmäl er gärna!
söndag 27 september
Söndagsvisning, föranmäl er för tider!
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
85 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
3.5 rum och kök
Lägenhetsnr:
36861214
Byggnadsår:
1939
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Våning:
vån 5 av 5
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Bahnhof
Avgift:
4 550 kr/mån
Ingår i avgiften:
vatten, värme, kabel-tv, bredband
Andelstal, förening:
1.71700 %
Andelstal, ägande:
1.72 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
158
Energiprestanda:
158 kWh/Kvm och år
DRIFTSKOSTNAD El:
300 kr/mån
3 600 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
300 kr/mån
3 600 kr/år
Driftskostnader totalt:
600 kr/mån
Förening:
BRF Biografen
Org.nr:
769625-3686
Interiör

Nu saluförs denna fantastiska hörntrea med hela tre balkonger mot lummigt läge. Belägen på Ruddammsbacken i populära huset Biografen finner vi denna smakfulla lägenhet som bjuder på en fantastisk och social planlösning, härliga ytor, två bra sovrum och tre stycken balkonger, alla i olika väderstreck. Genomgående stilfulla materialval och toner. Förhandsvisas torsdag 10/9! För frågor, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring i platsbyggda garderober. Generöst vardagsrum med kök i öppen planlösning. Detta blir lägenhetens hjärta då det tillsammans med den lummiga balkongen skapar en stor social yta att umgås många på. Här går det att möblera med matsalsbord, soffa och TV-möbel. Stilrent och påkostat kök, specialritat från Kvänum. Släta luckor lackerade i varmgrå ton samt bänkskiva och stänkskydd i grå komposit-sten. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll och spisfläkt. Totalt finns två sovrum, ett master bedroom med platsbyggda garderober och en stor, solig balkong mot lummigt läge och ett mindre sovrum som passar perfekt som gästrum eller arbetsrum, och även från detta rum finns balkong. Från hallen nås lägenhetens stora och stilrena badrum. Uppvärmt golv i matt off-white mosaik samt väggar i samma utförande och vitmålat. Tvättställ från Duravit med stor väggspegel ovanför och specialritad hylla från Kvänum. Här finns tvättpelare, handdukstork och dusch.

Detta är en genomgående vacker och social lägenhet, där alla väggar går i ljusa toner och på golvet ligger vitpigmenterade ask.

Tack vare Biografens höga och lugna läge känns det som att befinna sig i en småstad i staden. Styrkan med detta läge är, utöver utsikten, närheten till naturen: Lill-Jansskogen, Brunnsviken och Hagaparken ligger alla inpå knuten. Här finns gott om löpspår, promenadstråk, en småbåtshamn samt vintertid möjlighet till skridskoåkning på Brunnsviken. Samtidigt är det bara ett par 100 meter ner till Valhallavägen och Birger Jarlsgatan. Välkomna på visning!

Förening

Högt upp på Ruddammsbacken med utsikt över hela innerstaden ligger Biografen. Fastigheten är byggd 1939 i tidsenlig arkitektur och byggdes 2014 om till bostäder, av Oscar Properties. Föreningen består av 77 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 5 st parkeringsplatser (varav en är handikapplats). I fastigheten finns en biograf, hundspa, barnvagnsrum, samt gym. Tv, IP-telefoni och bredband finns i fastigheten via Ownit. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2% av prisbasbeloppet samt en pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet. Föreningen är äkta och äger marken.

Fastigheten ligger på kort avstånd från Lill-Jansskogen, Norra Djurgården, Brunnsviken och Hagaparken, men också nära stadens liv och puls.

Till lägenheten tillhör ett externt förråd. Tv och bredband ingår i avgiften.

Inga beslutade avgiftsförändringar. (Kontrollerat med styrelse 2020-09-04)

Fastighet

Ruddammsbacken 28 är en adress som står med foten i tre stadsdelar. Biografen är byggd 1939 i tidsenlig arkitektur, perfekt lämpad för bostäder. Huset ligger på kullen mellan Norra Djurgården och Vasastan, men området tillhör Östermalm.

I Biografen finns även ett gym, en bio, samt ett utrymme där hundägare kan sköta om hunden och tvätta av tassarna efter promenaden eller barnvagnen efter en regnig promenad.

Tack vare Biografens höga och lugna läge känns det som att befinna sig i en småstad i staden. Styrkan med detta läge är, utöver utsikten, närheten till naturen: Lill-Jansskogen, Brunnsviken och Hagaparken ligger alla inpå knuten. Här finns gott om löpspår, strövområden, en småbåtshamn samt vintertid möjlighet till skridskoåkning på Brunnsviken. Samtidigt är det bara ett par 100 meter ner till Valhallavägen och Birger Jarlsgatan.

Inga beslutade kommande renoveringar. (Kontrollerat med styrelse 2020-09-04)

Läs mer

Ansvarig mäklare

Linnéa
Lindblad

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy