SÅLD - Odengatan 92

5

 rum och kök, 

127 kvm

18 000 000

 kr

/bud

Pris

18 000 000 kr

Boarea

127 kvm

Rum

5

 rum och kök

Pris/Kvm
141 732 kr
Avgift

2 726 kr/mån

Våning

5 av 5

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Vasastan
Församling:
S:t Matteus
Boarea:
127 Kvm (Enligt uppmätning)
Biarea:
14 Kvm (Enligt uppmätning)

Total golvyta 141 kvm varav boyta är 127 kvm och biyta är 14 kvm, enligt uppmätning. Enligt Brf är lgh 127 kvm.

Rum:
5 rum och kök
Lägenhetsnr:
28
Lägenhetsnr LMV:
1502
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1898
Balkong:
Terrass
Förråd:
Källarförråd
Eldstad:
Öppen spis
Våning:
5 av 5
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
ComHem och Stockholms Stadsnät
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
2 726 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, bredband via fiber
Andelstal, förening:
6.4335 %
Driftskostnad El:
400 kr/mån
4800 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
300 kr/mån
3600 kr/år
Driftskostnader totalt:
700 kr/mån
Förening:
Brf Kamelian 1
Org.nr:
716447-6249
Interiör

Med högt och fritt läge alldeles intill Vasaparken ges möjlighet till denna spektakulära, ljusa och tilltalande vindsvåning med två loft och takterrass i västerläge för bästa kvällssol om total 141 kvadratmeter golvyta (127+14). Här återfinns en generös, delvis öppen planlösning med tilltagen takhöjd upp till nock om cirka 4,5 meter, vackra bevarade detaljer som takbjälkar och murstock samt en påkostad, enhetlig interiör med alla önskvärda faciliteter som infällda högtalare, spotlights, vattenburen golvvärme och goda förvaringsutrymmen. Välskött förening med god ekonomi, låga avgifter och mycket välvårdad fastighet.

Avhängningsvänlig hall med rymlig förvaring och anslutning till badrum välkomnar och leder vidare in till sällskapsrum med magnifik atmosfär. Sällskapsrummet går i delvis öppen planlösning till kök med stämningsfull öppen spis placerad mitt i. Stort ljusflöde ges från skjutbara glaspartier som leder ut till takterrass samt från fönster- och takfönster i två olika väderstreck. Terrassen ger plats för möblemang med elektronisk markis och har sol från eftermiddag till sen kväll med fri, milsvid utsikt över takåsar och Norra Tornen.

Det stora köket med matplats för 8-10 personer vetter med utsikt över Vasaparken och får utökat ljusflöde från takfönster. Stilrena vita luckor ramas in av svart stenskiva på bänk och vägg. Här ges goda arbets- och förvaringsytor. Fullt maskinellt utrustat med kyl, frys, ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin, mikrovågsugn samt vinkyl.

Rogivande master bedroom vetter med två fönster mot Vasaparken och ger plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Här ges vackra takbjälkar, stilfull heltäckningsmatta samt platsbyggd garderobsvägg som når upp till tak. Vindsvåningens tre andra sovrum får alla fint ljusinsläpp och inrymmer säng med möblemang och förvaring varav det tredje är beläget på loft med trapp från hall. Det andra loftet är beläget tvärsöver med fin vy över både kök och sällskapsdel. Här inryms kontorsdel och- loungemöblemang.

Det stora badrummet nås från sällskapsdel och det andra från hall. Enhetligt utförda med stora vita plattor på vägg, grått klinker på golv samt infällda spotlights i tak och golvvärme. I det stora badrummet ges fristående badkar samt rymlig duschyta med takdusch bakom frostad vägg samt god förvaring från hyllplan. Handfat på kommod, vägghängd WC och tvättpelare. I badrum från hall ges rymlig duschyta, handfat på kommod samt WC-stol.

Förening

Brf Kamelian 1 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som bildades 1987 och förvärvade fastigheten under 2009 med tillhörande mark. Föreningen sträcker sig mellan Odengatan 92 och Sigtunagatan 1 och upplåter 28 lägenheter med bostadsrätt om en total lägenhetsyta av 2.172 kvm samt innehar 2 lägenheter med hyresrätt (dolt kapital) och 3 lokaler. Kabel-TV och bredband via fiber levereras via ComHem och Stockholms Stadsnät. Bredband ingår i månadsavgiften. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1,5% av årets basbelopp.

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en renoverad innergård, stenlagd med utemöblemang, planteringar och grill. Tvättstuga finns i källarplan samt cykelförråd. I entrén återfinns ställ för barnvagnar.

Fastighet

Vacker fastighet som stod färdigställd 1898 och som har genomgått en totalrenovering under 2010. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2010 - Stambyte och byte av elstammar

2010 - Fasadrenovering och nytt tak

2010 - Indragning av fiber, ombyggnation av källare

2010 - Renovering av trapphus, fönster och balkonger

2010 - Ny undercentral och entréportar

2013 - Renovering av innergården

Läs mer

Ansvarig mäklare

Niclas
Behrer

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy