Scheelegatan 2

3

 rum och kök, 

101 kvm

11 995 000

 kr

/bud

Pris

11 995 000 kr

Boarea

101 kvm

Rum

3

 rum och kök

Pris/Kvm
118 762 kr
Avgift

1 838 kr/mån

Våning

1 av 5

Visning
sön 29/5, 12:00–12:30
Välkommen på visning, föranmälan uppskattas!
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Kungsholmen
Boarea:
101 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
3 rum och kök
Gästtoalett:
Ja
Lägenhetsnr:
01014
Lägenhetsnr LMV:
1104
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1901
Balkong:
Uteplats
Våning:
1 av 5
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
ComHem/Ownit
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
1 838 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, vatten och bredband
Andelstal, förening:
6.0889
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
147
Energiprestanda:
147 kWh/Kvm och år
Förening:
Brf Vindruvan 11
Interiör

Med ett av Kungsholmens bästa lägen alldeles invid Kungsholmstorg med sjöglimt ner mot Norr Mälarstrand, ges sällsynt chans att förvärva denna tilltagna, ljusa och generösa lägenhet med stor uteplats mot gård i vacker fastighet uppförd 1901. Här ges en öppen social planlösning mellan sällskapsdel och kök, spektakulär takhöjd med högresta fönster, vacker fiskbensparkett och en stilfull interiör med platsbyggda förvaringslösningar. Välskött förening med solid ekonomi och låga avgifter.

Avhängningsvänlig hall välkomnar till inre möblerbar halldel med gästtoalett och utgång till möblerbar uteplats mot föreningens innergård. Vidare leds du in till ett fantastiskt sällskapsrum i öppen planlösning till kök och matplats, magnifik takhöjd ger rymd och atmosfär med två högresta fönster som vetter mot Hantverkargatan med sjöglimt mot Norr Mälarstrand och Kungsholmstorg. Här inryms stor soffgrupp med tillhörande möblemang samt stor matplats. Köket går i lantlig känsla med gråa luckor som ramas in av påkostad bänkskiva av marmor, beslag i mässing och stänkskiva i glas på vägg. Goda förvarings- och arbetsytor med social köksö. Fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, spishäll, fläkt och diskmaskin.

Rogivande sovrum är placerat mot föreningens innergård med högrest fönster. Längs vägg löper en rymlig garderobsvägg från golv till tak. Här inryms stor dubbelsäng med möblemang. Utanför sovrummet återfinns ytterligare en garderobsvägg och anslutning till badrum. Det andra sovrummet nås från inre halldel med fint ljusflöde från fönster med plats för säng, arbetsplats och förvaringslösningar.

Badrum är helkaklat med stora vita plattor på vägg och marmorliknande granitkeramik på golv. Rymlig duschyta i hörn med vikbar duschvägg, handfat på kommod med belyst spegelskåp på vägg samt tvättmaskin och plats för badkar. Golvvärme.

Här bor du med det bästa Kungsholmen har att erbjuda utanför porten. Välsorterade ICA Kungsholmstorg når du rakt över gatan likväl som mysiga vinbaren 'Vinfolket' beläget i huset. Norr Mälarstrand tar dig åt två riktningar med välkända uteserveringar och restauranger som under sommartid förgyller kvällar och helger.

Förening

Brf Vindruvan 11 är en s.k. äkta och stabil bostadsrättsförening som registrerades 1999. Föreningen upplåter 12 lägenheter med bostadsrätt om en lägenhetsyta av 1.678 kvm samt 2 lokaler om 365 kvm. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt innergård med möblemang, cykelförråd samt källarförråd.

Kabel-TV levereras via ComHem samt bredband via Ownit.

Fastighet

Vacker fastighet som uppfördes 1901. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

Under 2003/2004 genomfördes elstambyte, rörstambyte, byggnation av vindslägenheter, fasadrenovering, omläggning av tak, installation av hiss, ommålning av fönster och trapphus, renovering av balkonger samt innergård.

2009 - Ventilation i lokal

2010 - Byte av värmeväxlare

2013 - Slamspolning

2014 - Utvändig målning av fönster

2018 - Upprustning av gård med

Planerade arbeten; säkerhetsdörrar och trapphus

Läs mer

Ansvarig mäklare

Niclas
Behrer

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy