Sehlstedtsgatan 7 4 rum & kök, 118 Kvm 10 950 000 kr/bud

Budgivning pågår

Se alla bilder
Pris 10 950 000 kr
Boarea 118 kvm
Rum 4 rum och kök
Pris/kvm 92 797 kr
Avgift 5 900 kr/mån
Våning 3 av 6
Visning Kontakta oss
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Gärdet
Församling:
Oscar
Boarea:
118 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
4 rum och kök
Lägenhetsnr LMV:
1306
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
2014
Förråd:
Källarförråd
Våning:
3 av 6
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Bahnhof
Avgift:
5 900 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, vatten, fiber vida Bahnhof
Förening:
Brf Tegeludden 17
Org.nr:
769624-2028
Interiör

Visas efter överenskommelse kontakta Niclas Behrer Med närhet till grönskande Gärdesfältet och Kungliga Djurgården återfinns denna tilltagna och påkostade familjelägenhet om 118 kvadratmeter med hörnläge och balkong i nordväst. Här ges en genomgående stilfull och påkostad interiör med platsbyggda snickerier som vacker väggpanel med lamparmaturer, bokhylla och inbyggda elementskydd samt sänggavel. Skenor mot spotlights i tak, parkettgolv med holländskt rutmönster och exklusiv maskinell utrustning i kök från SMEG och Gaggenau. Generös sällskapsdel med matsal och vardagsrum, tre tilltagna och rogivande sovrum och två stora badrum samt stor möblerbar balkong som är belägen i nordväst med fin kvällssol. I föreningen disponeras 49 garageplatser som tillämpas med kösystem.

Avhängningsvänlig hall med inre del välkomnar i anslutning till lägenhetens båda badrum. Vidare leds du in till kök, sällskapadel och vardagsrum med utgång till balkong och anslutning till två av lägenhetens sovrum. Sällskapsdelen får ett fint ljusflöde från stora fönsterpartier mot balkong och vardagsrummets hörnläge. Vacker träpanel beklär vägg med lamparmaturer som även går i samma träslag på inbyggda elementskydd och platsbyggd bokhylla med öppen spis som drivs av spisbränsle. Sällskapsdelen ger plats åt stor matgrupp med tillhörande möblemang. I vardagsrumsdel återfinns en platsbyggd soffa längs vägg.

Köket går i modern känsla med luckor i mörk ek som ramas in av vacker och påkostad stenskiva av carraramarmor på vägg och bänk. Fullt maskinellt utrustat med två spishällar varav en gasspis och fläkt från Gaggenau, ugn och mikrovågsugn från SMEG, dubbel kyl/frys samt vinkyl. God arbets- och förvaringsyta från två sidor.

Master bedroom nås från sällskapsdel med platsbyggd sänggavel i mahogny. Här ges fint ljusflöde från fönster med plats för stor dubbelsäng. Längs vägg löper garderobsvägg samt specialbeställd spegel med belysning. Invid återfinns ytterligare sovrum med plats för säng och möblemang. Från hall nås tredje sovrum som idag nyttjas till TV-rum och inrymmer stor dubbelsäng med garderobsvägg.

Badrummen går i anslutning till entréhall och inre halldel. Helkaklat i vitt med marmor på golv. Det ena badrummet ger inbyggd badkar med dusch, handfat, WC-stol, handdukshängare, spotlights i tak och golvvärme. I det andra badrummet återfinns tvättpelare med maskinell utrustning från SMEG, handfat på kommod, rymlig duschyta med glasvägg, WC-stol, spotlights i tak och golvvärme.

Förening

Brf Tegeludden 17 är en äkta bostadsrättsförening som upplåter 102 lägenheter samt fyra lokaler. Marken innehas med äganderätt. Föreningen har goda intäkter från lokalerna samt garaget om ca 4,3Mkr/år.

Under hösten 2012 påbörjades en till- ombyggnation av fastigheten som tidigare till största del bestått av kontor till att i huvudsak bli moderna bostäder som stod klara för inflytt våren 2014. Medlemmar disponerar gemensamt en stor och fin tvättstuga, cykel- samt barnvagnsförråd samt ett återvinningsrum. Lägenheten disponerar ett källarförråd. Extra förråd finns att hyra för 50 kr per kvm och månad. Majoriteten av förråden är omkring 4 kvm stora.

Föreningen har 49 parkeringsplatser (f.n. kö) fördelat på två plan. Infart sker via Tegeluddsvägen 70 (till plan -2) och Tegeluddsvägen 72 (plan -1). Kostnaden är för närvarande från 1600-3000kr per månad och parkeringsplats. Föreningen har under 2019 installerat elbilsladdare vid nästan alla platser. Det finns en biltvätt bredvid garaget med 3 breda tvätthallar och tillgång till högtryckstvätt, avfettning samt dammsugare som medlemmar kan utnyttja.

Delat ägande accepteras. Juridisk person accepteras ej. Förvärvaren betalar en eventuell pantsättningsavgift.

Fastighet

Fastigheten uppfördes ursprungligen år 1960. År 2014 genomfördes en totalrenovering och man byggde moderna bostäder med hög komfort.

2021 OVK

2021 Installation övervakningskameror i garage, samt utbyte av garageportar.

2019-2020 Laddstolpar har installerats i garaget. I samband med att lägenheterna byggdes så genomgick fastigheten en totalrenovering, vilket innefattades av alla installationer såsom stambyte i kök och badrum, el, ventilation, nya fönster, nya balkonger.

Läs mer
Ansvarig Mäklare Niclas Behrer +46 (0)708 99 29 09
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Niclas Behrer