Sibyllegatan 51

4

 rum och kök, 

77 kvm

10 900 000

 kr

/bud

Pris

10 900 000 kr

Boarea

77 kvm

Rum

4

 rum och kök

Pris/Kvm
141 558 kr
Avgift

3 702 kr/mån

Våning

2 av 7

Visning
sön 23/1, 14:00–14:40
mån 24/1, 12:00–12:30
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
77 Kvm (Enligt uppmätning)

80 kvadratmeter enligt lägenhetsregister

Rum:
4 rum och kök
Lägenhetsnr:
12
Lägenhetsnr LMV:
1203
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1939
Balkong:
Balkong
Förråd:
Vindsförråd
Eldstad:
Öppen spis
Våning:
2 av 7
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Comhem & fiber via IP Only
Avgift:
3 702 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, vatten
Andelstal, förening:
5.1948 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
142
Energiprestanda:
142 kWh/Kvm och år
Förening:
Brf Forellen 14
Org.nr:
769617-2753
Interiör

I navet av Östermalm med stor och solig balkong ges chans till denna stilfulla och funktionalistiska hörnlägenhet med fint ljusflöde och fri utsikt över både Sibyllegatan och Kommendörsgatan. Här återfinns en generös planlösning med påkostad interiör i kök och badrum, stora sociala ytor, bevarade originaldetaljer som öppen spis, vitpigmenterad fiskbensparkett och vacker kolmårdsmarmor samt tilltagna fönsterpartier genomgående.

Avhängningsvänlig hall med både gästtoalett, badrum och rymliga garderober välkomnar med vacker kolmårdsmarmor på golv. Vidare leds du in till social sällskapsdel med utgång till möblerbar balkong som även här har kolmårdsmarmor. Belägen i bästa söderläge för sol från förmiddag till tidig kväll. Sällskapsrummet ger rum åt stor matplats med en stämningsfull öppen spis. Invid är vardagsrum beläget med stort hörnfönster som vetter åt två väderstreck med fin vy ner över Sibyllegatan. Här ges plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang. Sällskapsdel går även att nyttja som sovrum.

Kök är placerat invid sällskapsdel med stort industriglasfönster. Vacker kolmårdsmarmor beklär på bänk och täcksida som ramas in av vita släta luckor och vitt bistrokakel på vägg. Påkostad maskinell utrustning från Miele med integrerad kaffemaskin, ugn, kyl/frys med isfack, diskmaskin samt gashäll från lIve. Blandare från Vola med ho från SMEG.

Mot Sibyllegatan vetter rogivande sovrum med fint ljusflöde från fönster. Här inryms stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Längs vägg löper rymlig garderob med skjutbara speglade dörrar. Mot Kommendörsgatan vetter arbetsrum med skjutdörr som även kan nyttjas som barnrum.

Både badrum och toalett går i enhetligt, påkostat utförande med vit mosaik på vägg och vacker kolmårdsmarmor på golv med vägghängda handfat och toaletter samt integrerade blandare från Vola. I badrum ges modernt badkar med takdusch och utökad förvaring ovanför WC samt handdukstork. På gästtoaletten återfinns tvättpelare med kombinerad tvättmaskin och utökad förvaring ovanför.

Förening

Brf Forellen 14 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som kan acceptera juridisk person efter prövning. Föreningen förvärvade fastigheten 2008 och upplåter 29 lägenheter med bostadsrätt, innehar 1 lägenhet med hyresrätt (dolt kapital) om en total lägenhetsyta av 1582 kvm samt innehar 3 lokaler om 289 kvm. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp. I månadsavgiften ingår värme och vatten.

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en takterrass samt tvättstuga.

Till lägenheten disponeras ett vindsförråd.

Fastighet

Vacker fastighet som uppfördes 1939. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2009 - Stambyte, elinstallation och tvättstuga

2013 - Stambyte

2014 - Säkerhetsdörrar

2015 - Takterrass

2017 - Hisskorg

2018 - Fönsterrenovering och målning

2019 - Byte ytterdörr

Läs mer

Ansvarig mäklare

Niclas
Behrer

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy