Sigtunagatan 1, 4 tr

3

 rum och kök, 

69 kvm

Pris

Pris på förfrågan

Boarea

69 kvm

Rum

3

 rum och kök

Pris/Kvm
Avgift

1 415 kr/mån

Våning

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Vasastan
Församling:
S:t Matteus
Boarea:
69 Kvm (Enligt uppmätning)

68 kvm enligt föreningen (Registrerad som 2 rok i lägenhetsförteckningen, nu ombyggd till 3 rok)

Rum:
3 rum och kök
Lägenhetsnr:
22
Lägenhetsnr LMV:
1401
Förråd:
Källarförråd
Våning:
4
Hiss:
Ja
Avgift:
1 415 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, bredband via fiber
Andelstal, förening:
3.339 %
Förening:
Brf Kamelian 1
Org.nr:
716447-6249
Interiör

Invid Vasaparken återfinns nu denna ljusa, nyrenoverade sekelskiftestrea med ett högt, genomgående läge med balkong i bästa sydvästläge! Här återfinns vackra detaljer som stuckatur, bröstpanel och dekorlister i sobra färgval. Bostaden har en inbjudande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket gör den perfekt för socialt umgänge. Samtliga ytskikt är nymålade de senaste året. Genomgående vackra originalgolv. Fantastisk takhöjd strax över 3 meter som skapar extra rymd i lägenheten. Bostaden består förutom sällskapsrum och kök av ett rofyllt sovrum mot gård, fräscht badrum med golvvärme och ett bra barnrum/kontor/gästrum med balkong i soligt förmiddags-/kvällsläge. Goda förvaringsmöjligheter i såväl walk in closet, inbyggd garderob och garderobsvägg. Välskött förening med god ekonomi, exceptionellt låga månadsavgifter och mycket välvårdad fastighet! Föreningen har en fin innergård samt barnvagnsrum och återvinningsrum på entréplan.

-

Välkomnande hall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Hallen öppnar upp mot barnrum, sovrum och en inre halldel.

Barnrummet ligger mot lugn gård och går att nyttja såväl som kontor och gästrum. Rummet har ett smart platsbyggd skåp inrett med hyllor samt kombinerad tvätt och torkmaskin. Vackra golv, bröstpanel och smakfull färg på vägg.

Balkong i bästa sydvästläge med sol från cirka kl 11 till solnedgång. Balkongen är fantastisk och ligger med högt och fritt läge in mot lugn gård. Här finns plats för både bord, stolar/mindre soffa.

Rofyllt sovrum mot gård med plats för dubbelsäng. Optimalt planerad med stilrena sängbord platsbyggd tillsammans med ett skrivbord, inbyggda garderober samt en walk in closet för goda förvaringsmöjligheter. Rummet är nyligen målat i sober beige ton tillsammans med vackra detaljer som bröstpanel, stuckaturer och dekorlister i vit färg.

Inre halldel inrett med en stilren platsbyggd garderobsvägg i samma ton som vägg och vacker fiskbensparkett. Inbyggt rum för goda förvaringsmöjligheter i smart hyllsystem.

Fräscht helkaklat badrum med vitt kakel och marrakech klinker. Utrustningen består av handfat, wc, badrumsskåp, duschdel med glasvägg. Golvvärme finns installerat.

Bostaden har en inbjudande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket gör den perfekt för socialt umgänge. Stora spröjsade fönster skapar fint ljusinsläpp. Rummet erbjuder gott om yta för möblering av soffa, naturlig plats för tv och större matgrupp. Även i detta rum finner vi fina detaljer som stuckaturer, bröstpanel och dekorlister på vägg. Det smakfulla köket är inrett med gråa skåpsluckor och bänkskiva av Carrara marmor. All önskvärd maskinell utrustning såsom ugn, spis, fläkt, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin och kyl/frys.

Till lägenheten disponeras ett källarförråd om cirka 5-6 kvm.

Fastigheten är belägen nära Vasaparken och Odenplan med utmärkta kommunikationer, nära till flera busslinjer, t-banestation samt pendeltåg. Här finns ett rikt utbud av affärer, restauranger och caféer så som välkända Lilla ego, SNÖ samt Tennstopet. Från lägenheten har du även närhet till vacker natur och grönska genom Vasaparken, Hagaparken och Karlbergs slottspark samt Hornsbergs strand.

Förening

Brf Kamelian 1 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som bildades 1987 och förvärvade fastigheten under 2009 med tillhörande mark. Föreningen sträcker sig mellan Odengatan 92 och Sigtunagatan 1 och upplåter 28 lägenheter med bostadsrätt om en total lägenhetsyta av 2.172 kvm samt innehar 2 lägenheter med hyresrätt (dolt kapital) och 3 lokaler. Kabel-TV och bredband via fiber levereras via ComHem och Stockholms Stadsnät. Bredband ingår i månadsavgiften. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1,5% av årets basbelopp.

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en renoverad innergård, stenlagd med utemöblemang, planteringar och grill. Det går bra att boka innergården för privata tillställningar. Tvättstuga finns i källarplan samt cykelförråd. I entrén återfinns barnvagnsrum. På entréplan finns även ett återvinningsrum för sopor, matavfall, plast, glas, metall, tidningar och papper.

Fastighet

Vacker fastighet som stod färdigställd 1898 och som har genomgått en totalrenovering under 2010. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2010 - Stambyte och byte av elstammar

2010 - Fasadrenovering och nytt tak

2010 - Indragning av fiber, ombyggnation av källare

2010 - Renovering av trapphus, fönster och balkonger

2010 - Ny undercentral och entréportar

2013 - Renovering av innergården

Läs mer

Ansvarig mäklare

Caroline
Lundin

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy