Skeppargatan 2 3 rum och kök, 73 Kvm

Se alla bilder
Pris Pris på förfrågan
Boarea 73 Kvm
Rum 3 rum och kök
Pris/kvm
Avgift 1 726 kr/mån
Våning 2 av 5
Visning Kontakta oss
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
73 Kvm (Enligt uppmätning)

72 kvm enligt Brf.

Rum:
3 rum och kök
Lägenhetsnr:
00203-01-01-0222
Lägenhetsnr LMV:
1201
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1895
Förråd:
Källarförråd
Våning:
2 av 5
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Com hem
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
1 726 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten & Kabel-TV (basutbud)
Andelstal, förening:
0.022194700
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
114
Energiprestanda:
114 kWh/Kvm och år
Driftskostnad El:
400 kr/mån
4800 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
300 kr/mån
3600 kr/år
Driftskostnader totalt:
700 kr/mån
Förening:
Brf Krabaten 4
Org.nr:
702002-9398
Interiör

Med bästa läge på Skeppargatan, alldeles invid ljuva Strandvägen med viss sjöutsikt ges tillfälle att förvärva denna moderna och påkostade lägenhet representativ fastighet anno 1895. Här ges bevarade detaljer i form av vacker stuckatur som ramas in av en tilltagen takhöjd, fiskbensparkett, högresta fönster med utsikt mot Strandvägen och golvsocklar. Väldisponerad planlösning med trivsamt och ljust sällskapsrum, två sovrum och dubbal badrum. Välskött förening med god ekonomi.

Avhängningsvänlig hall med säkerhetsdörr i direkt anslutning till kök välkomnar. Mot Skeppargatan med utsikt mot Strandvägen vetter båda sovrummen och sällskapsdel. Sällskapsrummet får ett fint ljusflöde med högresta fönster och ger plats för både stor soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats. Det första rogivande sovrummet ger plats för stor dubbelsäng och får även en rymlig garderob längs vägg med speglade dörrar. Det andra sovrummet är beläget i fil till sällskapsdel med plats för dubbelsäng.

Köket går i modern känsla med vita, släta och glanssprayade luckor som ramas in svart bänkskiva i granit. God arbets- och förvaringsyta. Maskinellt utrustat med tvättmaskin från SMEG, kyl/frys och ismaskin från Siemens, spishäll/ugn, fläkt och diskmaskin från Gaggenau. Mindre matplats för två personer och utökad förvaring från rymlig klädkammare återfinns även här.

Båda badrummen går i enhetligt och påkostat utförande, helkaklade i granit. Det stora badrummet har fönster mot gård med både rymlig duschyta och inkaklat badkar. Handfat på granitskiva med belyst spegelskåp ovanför. Äggformad WC-stol, högtalare i tak, kromad handdukstork, elburen golvvärme och ledbelysning i tak. Det mindre badrummet ges dusch.

Förening

Brf Krabaten 4 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening med låg belåning om 2,5 miljoner och god ekonomi med fina hyresintäkter som sträcker sig mellan adresserna Skeppargatan 2 och Strandvägen 11. Föreningen upplåter 22 lägenheter med bostadsrätt om en total lägenhetsyta om 2.723 kvm samt innehar 4 lokaler med hyresrätt om 586 kvm. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV via ComHem. I huset finns även bredband via fiber. Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp.

Fastighet

Vacker fastighet som uppfördes 1895. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2020 - Mindre underhåll av gården samt mattbyte i trapphus

2019 - Rutinunderhåll av stuprör och värmekablar.

Helt nyrenoverad gård

Läs mer
Ansvarig Mäklare Niclas Behrer +46 (0)708 99 29 09
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Niclas Behrer