Skeppargatan 21 A

2

 rum och kök, 

48 kvm

6 150 000

 kr

/bud

Pris

6 150 000 kr

Boarea

48 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
128 125 kr
Avgift

0 kr/mån

Våning

1 av 4

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
48 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
14
Lägenhetsnr LMV:
1101
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1883
Balkong:
Balkong
Våning:
1 av 4
Hiss:
Ja
Avgift:
0 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, vatten
Andelstal, förening:
3.43 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
183
Energiprestanda:
183 kWh/Kvm och år
Registrerad:
2009-09-23
Förening:
Brf Havssvalget 24
Org.nr:
769600-6647
Interiör

På attraktiva Skeppargatan invid Strandvägen återfinns denna tvårummare med genomgående planlösning i såväl avgiftsfri som skuldfri förening. Belägen på första våningen i vackert gårdshus med väl tilltagen balkong i högt och soligt västerläge. Bostaden är fylld av vackra sekelskiftesattribut såsom generös takhöjd, vackra furutiljor och öppen spis samt ett ett oerhört smakfullt renoverat kök som går i en naturligt beige ton.

Välkomnande hall innanför trygga säkerhetsdörrar och pardörrar i original. Rymligt sällskapsrum med charmfull öppen spis och gott om plats för soffmöblemang, soffbord och tv. Rogivande sovrum mot den fridfulla och vackra innergården, här finns garderob samt förberett för kakelugn/öppen spis. Nyligen renoverat kök med gedigna arbetsytor ovan vacker Carraramarmor, här finns all önskvärd maskinell utrustning. Stor matplats med möjlighet till sittningar om 8 personer. Från köket nås lägenhetens ljuvliga balkong med härlig eftermiddagssol. Helkaklat badrum med dusch, wc och handfat med kommod.
Samtliga ytskikt nyligen renoverade.

Här bor du på bästa adress med närhet till både Östermalmstorg och Djurgårdens grönska. Strax nedanför porten finner du Villagio, en kvarterskrog med italienskt inslag som blivit en riktig Östermalmsklassiker. Här kan du avnjuta ett glas i kvällssolen, äta middag med vänner eller take-away för hemmakvällarna. Är du en frukostmänniska är Riddarbageriet med deras nybakade bröd något för dig. Härifrån har du alltid valmöjligheten att stanna kvar i stillsamma kvarter, eller låta dig lockas av citypulsen med liv och rörelse på några minuters avstånd.

Förening

Brf Havssvalget 24 är en s.k. äkta bostadsrättsförening. Det är en extremt välskött förening utan skulder med en välfylld kassa. På fastigheten finns två stycken bostadshus med 22 st bostadslägenheter som upplåts med bostadsrätt och en lokal. Föreningen innehar marken med äganderätt. Kabel-TV och bredband levereras genom fiber via ComHem alt. Telia.
Till lägenheten hör ett källarförråd.

För närvarande finns inga planerade avgiftsförändringar.

För mer information se bilagda dokument.

Fastighet

Välskött och vacker fastighet som bebyggdes år 1883. Föreningens medlemmar disponerar gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga, två innergårdar, cykelparkering.

Urval av gjorda renoveringar:

2017 Fasadrenovering

2017 Trapphusrenovering

2017 Hissinstallation

2014 Fönsterrenovering

Föreningen har framgent planerat bygga en bastu i källaren.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Erik
Frisk

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy