Skeppargatan 41A

3

 rum och kök, 

60.2 kvm

6 500 000

 kr

Pris

6 500 000 kr

Boarea

60.2 kvm

Rum

3

 rum och kök

Pris/Kvm
107 973 kr
Avgift

1 697 kr/mån

Våning

0,5 av 4

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
60.2 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
3 rum och kök
Lägenhetsnr:
15
Lägenhetsnr LMV:
1003
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1899
Våning:
0,5 av 4
Avgift:
1 697 kr/mån
Andelstal, förening:
2.73000 %
Förening:
Bf Eken nr 5 upa
Org.nr:
7020004276
Interiör

I navet av Östermalm invid Linnégatan ges chans till denna bildsköna och ljusa sekelskifteslägenhet om 3 rum & kök mot lugn och ostörd innergård i vacker fastighet. Här ges en tilltagen takhöjd och vackra högresta fönster som ramas in av sagolik takstuckatur med djupa nischer samt speglade pardörrar, höga golvsocklar och rutmönstrat parkettgolv. Lägenheten har blivit genomgående renoverad med eftertänksamhet och stilfulla material genomgående.

Avhängningsvänlig hall välkomnar med förvaring från hyllplan och sittbänk, klinker på golv samt anslutning till badrum leder vidare in till sällskapsrum och kök i öppen planlösning. Här ges ett tilltaget ljusinsläpp från två högresta fönster som förstärker rummets rymd och atmosfär. Längs vägg löper kök som går i en modern känsla med retroinspirerade inslag i vackert ljusblå nyans med grått pigment och passande beslag och vit bänkskiva. Maskinellt utrustat med ugn från SMEG, spishäll, fläkt, kyl/frys, diskmaskin och vinkyl. Rummet ger plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats åt 4-8 personer.

Genom speglade pardörrar når du lägenhetens största rogivande sovrum med stort ljusflöde från högrest fönster. Här ges yta åt stor dubbelsäng med tillhörande möblemang där tilltagen bokhylla med förvaring nedtill löper längs hela väggen och över säng. Klassisk klädkammare och infälld garderob i vägg är placerat längst in i rummet. Lägenhetens andra sovrum nås från hall som går i en underbar mintgrön nyans på vägg med vackert ljusinsläpp från fönster. Här ges plats för säng och möblemang med yta åt garderobsuppbyggnad.

Badrum nås från hall, helkaklat med sandfärgat kakel på vägg och grått klinker på golv. Rymlig duschyta med takdusch och blandare i mässing. Friställt handfat med blandare i mässing, vägghängd WC-stol med utökad förvaring ovanför, golvvärme och infällda spotlights i tak.

Förening

Bostadsföreningen Eken nr 5 U.P.A är en äkta förening med låg belåning som upplåter 24 lägenheter samt 17 lokaler och innehar 1 hyresrätt. Lokalerna består av flera små rum som nyttjas till kontor. Den totala lägenhetsytan uppgår till 2.196 kvm. Kabel-TV och bredband levereras via Com Hem och fiber via stadsnät finns indraget i huset. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en tvättstuga från gård och cykelrum som nås från gatan.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1000 kr som betalas av förvärvaren. Föreningen tar inte ut någon pantsättningsavgift.

Fastighet

Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

1997 - Omläggning av tak och försäljning av vindar

1998 - Balkonger

2010 - Totalrenovering av gård

2002/2015 - Partiellt stambyte

Läs mer

Ansvarig mäklare

Erik
Frisk

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy