Skeppargatan 5

5

 rum och kök, 

168 kvm

28 950 000

 kr

/bud

Pris

28 950 000 kr

Boarea

168 kvm

Rum

5

 rum och kök

Pris/Kvm
172 321 kr
Avgift

8 230 kr/mån

Våning

1 av 5

Visning
sön 29/5, 16:00–16:30
Obligatorisk föranmälan
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Församling:
Hedvig Eleonora
Boarea:
168 Kvm (Enligt uppmätning)

Registrerad som 154,5 kvm enligt lägenhetsregister

Rum:
5 rum och kök
Gästtoalett:
Ja
Lägenhetsnr:
3
Lägenhetsnr LMV:
1101
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1900
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Eldstad:
Öppen spis
Våning:
1 av 5
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
ComHem
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
8 230 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Grundutbud Kabel-TV
Andelstal, förening:
9.57246 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
130
Energiprestanda:
130 kWh/Kvm och år
Förening:
Brf Klippan 7
Org.nr:
716420-3056
Interiör

- Garage i huset med ledig parkeringsplats för 1000 kr månaden - Alldeles invid Strandvägen på ett av Stockholms mest attraktiva lägen, återfinns denna ljuva sekelskiftesvåning om 168 kvadratmeter fördelad på fem rum & kök fylld av vackra bevarade originaldetaljer som sagolik stjärnparkett, kakelugn, stuckatur, takrosett och skjutbara pardörrar. Påkostad interiör och sjöutsikt från burspråk. Här ges stora sociala sällskapsytor med öppen planlösning till kök, master bedroom en-suite med möblerbar balkong, stor walk-in closet och badrum med ångbastu. Våningen har en hög internationell standard med påkostade material och maskinell utrustning från Gaggenau samt infällda spotlights i stora delar och inbyggt högtalarsystem i tak. Välskött förening med garage i huset och ledig parkeringsplats!

Stor och avhängningsvänlig hall med gästtoalett och dusch välkomnar. Vidare nås sällskapsdel och vardagsrum med kök i öppen planlösning som vetter mot Skeppargatan med vackert burspråk. Här ges ett stort ljusflöde med påkostat socialt kök och köksö från exklusiva Eggersmann. Vita luckor ramas in av bänkskiva i svart marmor. Fullt maskinellt utrustat med samtliga vitvaror från Gaggenau. Induktionshäll, nedfällbar fläkt, ugn, diskmaskin vinkyl samt kyl & frys från NEFF.

Mot föreningens innergård vetter sällskapsrum med vackert fönsterparti och sagolik kakelugn i vacker grön kulör. Rummet kan delas av mot vardagsrum och kök med skjutbara pardörrar. Här ges utrymme för stor soffgrupp med tillhörande möblemang. Vidare nås två stora rogivande sovrum varav master bedroom en-suite med walk-in closet som kan göras om till ett tredje sovrum.

Master bedroom får ett fint ljusflöde från fönster med utgång till stor balkong. Heltäckningsmatta på golv, flera garderober och skåp. Invid återfinns stor walk-in closet med platsbyggd förvaring samt badrum. Badrummet är kaklat med marmor och svart mosaik med kombinerad dusch/ångbastu med sittdel. Dubbla handfat på kommod, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Miele och vägghängd WC-stol. Gästtoaletten i hall har dusch, handfat, vägghängd toalett med svart mosaik och marmorgolv.

Våningens andra rogivande sovrum inrymmer plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och har två praktiska garderober på vardera sida. Utanför återfinns en inre halldel med stor garderob i mörkt träslag.

Förening

Bostadsrättsföreningen Klippan 7 är en s.k. äkta förening som förvärvade fastigheten 1988. Föreningen upplåter 11 lägenheter med bostadsrätt om en lägenhetsyta av 1.614 kvm, samt innehar garage i huset med 11 garageplatser. Plats kan hyras mot en kostnad av 1.000 kr/månaden, ledig plats finns! Kabel-TV och bredband levereras via ComHem.

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en tvättstuga, stenlagd innergård med sittmöbler och planteringar.

Fastighet

Vacker fastighet som stod färdigställd år 1900. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2017 - Renovering av tak och balkonger

2014 - Stambyte horisontellt samt delvis vertikalt

2010 - Fasadrenovering mot gård

Framgent planeras fönstermålning, se över hiss samt soprum.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Niclas
Behrer

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy