Smedsbacksgatan 18

5

 rum och kök, 

92 kvm

8 250 000

 kr

/bud

Pris

8 250 000 kr

Boarea

92 kvm

Rum

5

 rum och kök

Pris/Kvm
89 674 kr
Avgift

5 873 kr/mån

Våning

2 av 4

Visning
onsdag 8 april
17:50–18:20
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Gärdet
Boarea:
92 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
5 rum och kök
Varav sovrum:
2 till 4
Gästtoalett:
Ja
Lägenhetsnr:
23
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1939
Balkong:
Två balkonger
Eldstad:
Öppen spis
Våning:
2 av 4
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
ComHem
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
5 873 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten
Andelstal, förening:
9.30890 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
210
Energiprestanda:
210 kWh/Kvm och år
Förening:
Brf Smedsbacken 15
Org.nr:
716417-7409
Interiör

På en av Gärdets mest eftersökta adresser ges chans till denna ljusa och generösa familjelägenhet om 92 kvadratmeter fördelad på 5 rum och kök med två tilltagna och soliga balkonger, vacker öppen spis samt genomgående bevarade attribut i klassisk funktionalistisk stil anno 1939. Här ges stora fönsterpartier i samtliga rum med fin vy ut ut över Smedsbacksgatan och utsikt mot Lidingö och Värtahamnen med sjöglimt från baksidan.

Avhängningsvänlig och rymlig hall med gästtoalett välkomnar och leder vidare in till lägenhetens stora sällskapsrum med öppen spis och möblerbar balkong i soligt läge med sjöglimt mot Lidingö. Här ges en tilltagen yta för stor soffgrupp med tillhörande möblemang där bokhylla löper längs vägg. Genom stor passage i fil nås arbetsrum som även passar utmärkt till ett tredje sovrum eller matsal åt 6-8 personer. Här finns stort hörnfönster som vetter mot baksidan med vy mot Lidingö och Värtahamnen. Kök är placerat intill med två stora fönster varav ett med burspråk. Köket går i en modern känsla med bevarad funktionalistisk karaktär från vita släta luckor, vitt bistrokakel på vägg och schackrutigt golv som ramas in väl av fondvägg och serveringsskåp i original. Fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, vinkyl, diskmaskin, spishäll, fläkt samt separat ugn. Köket ger yta för matplats åt 6-8 personer. Denna del går även att göra om till ett tredje sovrum om så önskas. Se alternativ planritning.

Lägenhetens två rogivande sovrum vetter mot Smedsbacksgatan med tambur sinsemellan där badrum och garderobsförvaring finns. Det större sovrummet inrymmer plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och får fint ljusinsläpp från tilltaget fönster mot grönskande träd. Lägenhetens andra sovrum har stort fönster och inrymmer plats för säng med möblemang samt utgång till möblerbar balkong mot Smedsbacksgatan. Badrummet får även det ljusinsläpp från fönster, helkaklat i vitt med schackrutigt klinker på golv. Dusch med vikbara duschväggar, handfat på svart kommod med spegel ovanför. Vägghängd WC-stol, golvvärme och lamparmatur på vägg ovanför spegel.

Förening

Brf Smedsbacken 15 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 1987 med tillhörande mark. Föreningen upplåter 18 lägenheter med bostadsrätt om en total lägenhetsyta om 975 kvm. Kabel-TV och bredband levereras via ComHem. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, torkskåp samt mangel, cykel- och barnvagnsrum.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp. Obligatorisk tilläggsavgift om 250 kr/månaden för kabel-TV och bredband tillkommer.

Fastighet

Fastigheten stod färdigställd 1939. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2010 - Relining av avloppsstammar, reparation av tvättstuga

2013 - Renovering av fasad, tak och balkonger

2013 - Isolering av vind och trapphusets innertak

2014 - Nya elstigare på vind för hiss

2017 - Renovering och ommålning av trapphus

Läs mer

Ansvarig mäklare

Martin
Sjöman

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy