Sonja Kovalevskys gata 4

4

 rum och kök, 

89 kvm

6 995 000

 kr

/bud

Pris

6 995 000 kr

Boarea

89 kvm

Rum

4

 rum och kök

Pris/Kvm
78 596 kr
Avgift

4 519 kr/mån

Våning

2 av 5

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Vasastan/Hagastaden
Boarea:
89 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
4 rum och kök
Varav sovrum:
3
Badrum:
2
Gästtoalett:
Ja
Lägenhetsnr:
3
Lägenhetsnr LMV:
1201
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
2018
Balkong:
Balkong
Våning:
2 av 5
Hiss:
Ja
Avgift:
4 519 kr/mån
Ingår i avgiften:
kallvatten, Kabel-TV
Andelstal, förening:
0.60098 %
Förening:
Brf Hagaterrassen 1
Org.nr:
769631-5055
Interiör

I Vasastans nya och populära kvarter invid Torsplan ges chans att förvärva denna påkostade och stilrena lägenhet med enhetliga materialval i Hagaterrassen signerat Veidekke fördelad om 4 rum & kök med två badrum på 89 kvm. Här ges en generös och väldisponerad planlösning med balkong och fina fönsterpartier samt en mängd faciliteter inom föreningen som gemensam stor takterrass.

Avhängningsvänlig och rymlig hall med badrum och plats åt förvaring i garderob och städskåp. Vidare leds du in till sällskapsdel i delvis öppen planlösning till kök med utgång till möblerbar balkong. Rummet ger en generös yta med stort ljusinsläpp och plats åt stor soffgrupp med tillhörande möblemang.

Köket går i en modern sober känsla med vita släta köksluckor som ramas in väl av beslag i rostfritt, köksbänk i grå stenkomposit och vitt kakel på vägg. Fullt maskinellt utrustat med kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, mikro samt ugn från Siemens. Här ges matplats åt 6-8 personer där även stort fönsterparti ger fint ljusinsläpp.

Lägenhetens tre rogivande sovrum får varsitt stort fönsterparti med generöst ljusinsläpp där master bedroom även har två garderober längs vägg. Mellan master bedroom och andra sovrummet ges tillgång till lägenhetens andra badrum, helkaklat i vitt med grått klinker på golv. Här ges en rymlig duschyta med duschvägg i klarglas, handfat på vit kommod med infälld spegel på vägg samt tvättpelare med praktisk arbetsbänk ovanför och handdukshängare. WC-stol, golvvärme samt infällda spotlights i tak. Badrummet i hall går i samma enhetliga utförande fast med enbart dusch, WC-stol och handfat på kommod. Lägenhetens tredje sovrum nås längst in från sällskapsdel med plats för säng och tillhörande möblemang.

Förening

Brf Hagaterrassen 1 är en äkta bostadsrättsförening som upplåter 205 lägenheter med bostadsrätt samt innehar 10 lokaler med hyresrätt. Föreningen består av två byggnader med totalt 8 trapphus fördelat om 6 till 12 våningsplan. Hiss når hela vägen till garage med 72-74 garageplatser varav 10 stycken har möjlighet till laddning för el/hybridbil. Föreningen är även ansluten till en bilpool i kvarteret. I föreningen finns även två förskolor belägna i markplan vid innergården. Obligatoriskt tillägg om 275 kr per månad tas ut för bredband samt separat tillägg för el- och varmvattenförbrukning.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en tilltagen takterrass, barnvagnsrum, gemensamhetslokal, tvättstuga, återvinning och cykelförråd.

Fastighet

Inga planerade underhållsarbeten eller renoveringar är planerade då detta klassas som nyproduktion.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Martin
Sjöman

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy