Storgatan 25

2

 rum och kök, 

53 kvm

5 995 000

 kr

/bud

Pris

5 995 000 kr

Boarea

53 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
113 113 kr
Avgift

1 696 kr/mån

Våning

3 av 4

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
53 Kvm (Enligt föreningens information)

Lägenheten står registrerad som 1 rum och kök enligt lägenhetsregister.

Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
1156
Lägenhetsnr LMV:
1303
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1894
Våning:
3 av 4
Hiss:
Ja
Avgift:
1 696 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, bredband
Andelstal, förening:
1.9962
Förening:
Brf Vildsvinet 25
Org.nr:
716419-9437
Interiör

Nu saluförs denna optimalt planerade sekelskiftestvå högt upp i huset i en av Östermalms mest attraktiva fastigheter belägen mellan Östermalmstorg, Karlaplan och Strandvägen. Sekelskiftesdetaljer såsom högt i tak, vackra speglade dörrar med dörröverstycken, stora fönster med fina nischer, trägolv och takstuckatur blandas med en modern New York känsla i exklusiva materialval med genomgående mässing och Carraramarmor i kök och badrum.

Stor hall med gott om förvaring i anslutning till badrum välkomnar och leder vidare in till vacker tambur och inre halldel där ytterligare förvaring ges från två stora klädkammare med dörrar i original, garderob samt tvätt/torkmaskin med hyllplan ovanför. Öppen social planlösning mellan kök och sällskapsrum som är belägna i fil och vetter mot Storgatan med stora fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. I sällskapsrummet ges yta åt stor soffgrupp med tillhörande möbler. Skiljevägg med spröjsat industriglas förhöjer rummets karaktär och skapar en rogivande och rymlig sovdel med plats för dubbelsäng och möblemang eller ytterligare förvaring /arbetsplats.

Stilrent kök i exklusiva materialval och med platsbyggda hyllor ger en lyxig känsla. Bänkskiva i carraramarmor, franskt bistrokakel på vägg, blandare i mässing, antracit lackerat trägolv samt exklusiva infällda spotlights i tak. Maskinellt utrustat med ugn, spishäll, fläkt med stor svart kåpa, diskmaskin samt kyl med frysdel från SMEG. Köket ger en rymlig yta för matplats åt 6-8 personer.

Rymligt badrum nås från hall och går i lyxigt modernt utförande i samma stil som kök. Helkaklat med bistrokakel på vägg och carraramarmor på golv. Stor duschyta med takdusch i mässing och duschvägg i klarglas. Stort handfat med blandare i mässing på vit kommod med förvaring. Vägghängd WC-stol, infällda spotlights i tak samt golvvärme.

Stort källarförråd disponeras till bostaden.

Förening

Brf Vildsvinet 25 är en mycket välskött s.k. äkta bostadsrättsförening med låg skuldsättning som består av fastigheten Storgatan 25 och Grevgatan 31. Genom försäljning av vind har ekonomin blivit mycket stark och omfattande renoveringar har gjorts i fastigheten. Välskött gård med stora sittplatser och möjlighet för grillning och umgänge. Föreningen upplåter 23 lägenheter med bostadsrätt samt 1 hyresrätt. Den totala lägenhetsytan uppgår till 2.778 kvm och 762 kvm är lokalyta som framgent ger goda intäkter. Marken innehas med tomträtt och tomträttsavgäld betalas, avtalet sträcker sig till 2027-12-31. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp. Kabel-TV samt Fiber levereras via Com Hem och ingår i avgiften.

Fastighet

Vacker fastighet som stod färdigställd 1894. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2010 - Stambyte

2011 - Byte av lås, nytt fibernät

2014 - Fasadarbeten och stambyte 50%

2015 - Fasad, fönster, målning av trapphus

2016 - Brandklassade säkerhetsdörrar, hissar, elinstallationer, VVS

2017 - Portgrind Storgatan, ny maskinpark i tvättstuga, OVK

2018 - Fasad

Läs mer

Ansvarig mäklare

Martin
Sjöman

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy