Storgatan 57 6 rum & kök, 202 Kvm 24 900 000 kr/bud

Se alla bilder
Pris 24 900 000 kr
Boarea 202 kvm
Rum 6 rum och kök
Pris/kvm 123 267 kr
Avgift 7 198 kr/mån
Våning 1/2 av 5
Visning Kontakta oss
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
202 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
6 rum och kök
Lägenhetsnr:
02
Lägenhetsnr LMV:
1003
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1914
Förråd:
Källarförråd
Eldstad:
Två öppna spisar
Våning:
1/2 av 5
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Tele2
Avgift:
7 198 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, vatten
Andelstal, förening:
9,2841 %
Förening:
Brf Gardisten 6
Org.nr:
716416-6980
Interiör

På ett av Östermalms mest eftersökta lägen i Gyllene Triangeln med närhet till Djurgårdsbron, Oscarskyrkan och Fredrikshovs Slotts skola återfinns denna tilltagna och ljuva familjevåning om 202 kvadratmeter i vacker fastighet uppförd 1914. Här återfinns en mängd bevarade attribut från byggnadsåret som välvda vackra fönsterpartier, två stämningsfulla eldstäder, fiskbensparkett och skjutbara pardörrar med renoverat och påkostat kök från VICCO samt badrum och gästtoalett i enhetlig stil med påkostad marmor. Generös och genomgående planlösning från gata till gård med två sällskapsrum i fil samt fyra rogivande sovrum, dubbla badrum samt gästtoalett. Välskött förening med låg belåning!

Välkomnande och avhängningsvänlig hall med fint ljusflöde från fönster, vacker eldstad och gästtoalett välkomnar. Vidare leds du in till två tilltagna sällskapsrum som vetter med fint läge mot lugna Storgatan med vackra fönsterpartier varav det eta med stämningsfull eldstad. Här ges stor yta åt soffgrupp och matmöblemang

Bakom sällskapsdel löper en serveringsgång till våningens första rogivande sovrum och kök. Sovrummet vetter med lugnt läge mot föreningens innergård med stort fönsterparti. Här ges god yta för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt eget separat badrum helkaklat med påkostad marmor på golv och vägg i modernt utförande med hotellkänsla. Köket går i modern avskalad stil från exklusiva VICCO med god arbets- och förvaringsyta. Fullt maskinellt utrustat med kyl, frys, spishäll, fläkt, ugn, kaffemaskin samt diskmaskin.

Från kök nås våningens andra badrum med tilltagen yta, helkaklat med påkostad marmor och vägg och golv. Vidare från kök återfinns tre rogivande sovrum som inrymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang. Från de två bakre sovrummen ges även en extraingång som leder ut till föreningens innergård.

Här bor du på ett av Östermalms mest eftersökta lägen i 'Gyllene Triangeln' med närhet till Djurgårdsbron, Oscarskyrkan och Fredrikshovs Slotts skola. Med kort avstånd når du Narvavägen som leder vidare till Karlaplan och välsorterade Fältöversten med ett flertal klassiska kvarterskrogar längs vägen.

Förening

Brf Gardisten 6 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening med låg belåning som består av 19 lägenheter. Till lägenheten disponeras ett källarförråd. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en trivsam innergård, tvättstuga samt cykelställ. Kabel-TV och bredband via Tele2. I månadsavgiften ingår värme och vatten.

Läs mer
Ansvarig Mäklare Niclas Behrer +46 (0)708 99 29 09
Niclas Behrer
Biträdande Mäklare Magnus Cederbom +46 (0)708 87 31 00
Magnus Cederbom
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy