Stureparken 7 6 rum och kök, 167 Kvm 20 600 000 kr/bud

Se alla bilder
Pris 20 600 000 kr
Boarea 167 Kvm
Rum 6 rum och kök
Pris/kvm 123 353 kr
Avgift 6 653 kr/mån
Våning 2 av 5
Visning Kontakta oss
Dokument
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
167 Kvm (Enligt uppmätning)

160 kvm enligt brf.

Rum:
6 rum och kök
Gästtoalett:
Ja
Lägenhetsnr:
203
Lägenhetsnr LMV:
1202
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1880
Förråd:
Förråd
Våning:
2 av 5
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Com hem, fiber via Stadsnät
Avgift:
6 653 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten & kabel-TV, bredband,
Andelstal, förening:
3.16 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
148
Energiprestanda:
148 kWh/Kvm och år
Driftskostnad El:
450 kr/mån
5400 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
300 kr/mån
3600 kr/år
Driftskostnader totalt:
750 kr/mån
Förening:
Brf Björken 11
Org.nr:
716460-1838
Interiör

I anrika och klassiska kvarter med vackra Stureparken utanför porten och ljuva Villastaden angränsade återfinns denna ljusa och välplanerade familjevåning om 167 kvadratmeter fördelad om 6 rum & kök belägen på andra våningen med fin utsikt. Här ges en mängd önskvärda och vackra attribut som en imponerande takhöjd om 3,55 meter, högresta spröjsade fönsterpartier, fiskbensparkett och speglade skjutdörrar. Här bor du med ett attraktivt läge i lugna kvarter med puls på behagligt avstånd samtidigt som Lill-Jansskogen finns runt hörnet. Välskött bostadsrättsförening med mycket god ekonomi.

Våningen välkomnar med rymlig entréhall och yta för ytterplagg samt gästtoalett. Hallen leder vidare till en inre möblerbar del med vackert valv mot sällskapsytorna. Tre stora sällskapsrum; bibliotek, vardagsrum och matsal som är belägna i fil mot Stureparken. Vardagsrum och matsal binds samman med vackra speglade skjutdörrar. En magnifik utsikt över Stureparken ges genom de högresta spröjsade fönstren med djupa nischer.

Mot föreningens lugna innergård vetter rogivande sovrum varav ett master bedroom med platsbyggd garderob och ett stort fönsterparti. Samtliga sovrum ger plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang och får vackert ljusinsläpp från fönster med ostört läge. Kök vetter även det mot innergården och leder vidare till serveringsgång. Köket är väl fungerande med äldre standard och separat köksingång. Här finns även extra våtutrymme. Serveringsgången löper genom våningen. Här finns stor yta åt förvaring och tvättbänk med tvättmaskin och torkskåp ges. Badrummet har en tilltagen yta med stor dusch och vikbara duschväggar, handfat, spegelskåp, WC-stol, handdukstork samt spotlights i tak och golvvärme. Helkaklat i vitt med klinker på golv.

Här bor du i anrika kvarter med en väl genomtänkt familjevåning där planlösningen varit intakt sedan byggåret. Vackra sällskapsytor som breder ut sig mot den gröna och lummiga Stureparken, avskilt från den bakre sovrumsavdelningen mot gården gör denna våning optimal i sitt slag.

Förening

Bostadsrättsföreningen Björken 11 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening med mycket god ekonomi som nästan är skuldfri. Föreningen förvärvade fastigheterna med tillhörande mark 2010 och består av fyra fastigheter med adresserna Floragatan 16-18 samt Stureparken 6-9. Husen knyts ihop med en vacker gemensamt innergård. Föreningen upplåter 53 lägenheter med bostadsrätt om en total lägenhetsyta av 4.912 kvm.

I avgiften ingår värme, vatten grundutbud av kabel-TV från ComHem samt bredband via fiber från Stockholms Stadsnät. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp. Juridisk person accepteras ej medlemskap.

Föreningens medlemmar disponerar gemensam utrymme för barvagnar och cyklar i källarplan. Till lägenheten hör förråd.

Inga kommande avgiftsändringar (kontrollerat 2/3-2020).

Fastighet

Vackra fastigheter som uppfördes under 1880-talet. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2018/2019 - Renoveringar av trapphus, entréer och innergård

2018 - Miljöhus för hantering av sopor och avfall uppfördes

2017 - Dränering av förgårdar

2016 - Fönsterrenovering och balkongbyggnation

2014 - Ommålning av plåttak

2012 - Stambyte och byte av elstigar

Läs mer
Alternativ planlösning
Ansvarig Mäklare Niclas Behrer +46 (0)708 99 29 09
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Niclas Behrer