Styrmansgatan 52

2

 rum och kök, 

55 kvm

7 800 000

 kr

/bud

Pris

7 800 000 kr

Boarea

55 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
141 818 kr
Avgift

2 229 kr/mån

Våning

4 av 5

Visning
sön 29/5, 13:00–13:30
Välkommen på visning, föranmälan uppskattas!
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
55 Kvm (Enligt uppmätning)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
15
Lägenhetsnr LMV:
1402
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1925
Förråd:
Källarförråd
Våning:
4 av 5
Hiss:
Ja
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
2 229 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten
Andelstal, förening:
2.239 %
Andelstal, ägande:
2.43402 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
115
Energiprestanda:
115 kWh/Kvm och år
Förening:
Brf Harpan 43
Org.nr:
716409-8977
Interiör

I tjugotalsfastighet anno 1925 alldeles invid Karlaplan med högt läge på våning fyra som ger sjöglimt från Strandvägen och vacker vy ut över Styrmansgatan, återfinns denna genomgående renoverade, ljusa och enhetliga lägenhet med såväl bevarade som återskapade attribut och originaldetaljer. Här ges en tilltagen planlösning med platsbyggd interiör i form av bokhylla och garderob, vackert burspråk med stora fönsterpartier, fiskbensparkett och vägglister. Föreningen har goda lokalintäkter samt garage i källarplan med 19 garageplatser där chans finns att köpa en egen plats.

Avhängningsvänlig hall i anslutning till badrum med inre möblerbar halldel välkomnar där god yta åt arbetsplats och förvaringsuppbyggnad ges. Vidare nås sällskapsdel i delvis öppen planlösning till kök. Här inryms stor soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats. Vackert burspråk med stora fönster ger fint ljusflöde och sjöglimt ner mot Strandvägen. Längs vägg löper platsbyggd bokhylla i samma gråa kulör som kök för ett enhetligt intryck.

Köket går i sober känsla med släta luckor i grå kulör som ramas in av stenskiva i marmor på bänk och vägg. God arbets- och förvaringsyta, maskinellt utrustat med kyl/frys, spishäll, fläkt, ugn och diskmaskin. Spotlights i tak och klinker på golv.

Rogivande sovrum nås invid sällskapsdel med stort fönsterparti och plats för tilltagen dubbelsäng med möblemang. Längs vägg återfinns platsbyggd rymlig garderob.

Badrum är placerat i hall med jordnära toner från plattor på vägg och golv som bryts av med en industriell känsla från spröjsad duschvägg, armaturer och blandare i svart. Rymlig duschyta med takdusch, handfat med kommod i mörkt träslag och belyst spegel ovanför WC-stol, tvättmaskin, spotlights i tak samt golvvärme.

Förening

Brf Harpan 23 är en s.k. äkta bostadsrättsförening som registrerades 1986 och förvärvade fastigheten under 2021. Föreningen upplåter 23 lägenheter med bostadsrätt om en total lägenhetsyta om 2.497 kvm samt 5 lokaler om om 367 kvm. I huset finns även garage med 19 parkeringsplatser i källarplan. Möjlighet att köpa en egen garageplats finns.

I månadsavgiften ingår värme och vatten. Fiber finns indraget i lägenheterna. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av året basbelopp.

Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Fastighet

Fastigheten uppfördes 1925. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

Pågående entré och trapphus renovering. Föreningen genomför partiella stambyten vartefter lägenheter renoveras. Denna lägenhet har genomfört stambyte.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Niclas
Behrer

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy