Surbrunnsgatan 31 B, 4 tr

3

 rum och kök, 

78 kvm

7 750 000

 kr

/bud

Budgivning pågår

Högsta bud
Pris

7 750 000 kr

Boarea

78 kvm

Rum

3

 rum och kök

Pris/Kvm
99 359 kr
Avgift

3 065 kr/mån

Våning

4 av 6

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Vasastan
Boarea:
78 Kvm
Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
2
Lägenhetsnr:
31
Lägenhetsnr LMV:
1302
Byggnadsår:
1905
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Våning:
4 av 6
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Com hem / Telia
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
3 065 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten & TV (el 571 kr)
Andelstal, förening:
2.291 %
Andelstal, ägande:
2.27094 %
Förening:
Brf Surbrunn 8
Org.nr:
7020029257
Interiör

Välkommen till denna mycket trevliga och ljusa sekelskiftes-3:a med stor balkong rakt i söder. Fullt med vackra originaldetaljer såsom stora fönster, höga golvsocklar, fina trägolv och en mycket generös takhöjd. Genomgående planlösning från den lugna gatan till den tysta innergården. Välplanerad bostad med två bra sovrum, gott om förvaringsutrymmen, balkong från köket samt ett rymligt badrum med tvättmaskin.

På Surbrunnsgatan bor man på ett mycket eftertraktat läge. Här i området kryllar det av trevliga restauranger, barer och kaféer. Alldeles runt hörnet finns även matbutiker, gym, förskolor samt goda kommunikationer. Närhet finns även till Vanadislunden samt Hagaparken.

Bostaden disponeras enligt nedan:

Välkomnande hall med bra ytor för ytterkläder och skor. Vidare in i hallen finns möjlighet till mer förvaring eller skrivbord. Vitmålade väggar och ljust originalgolv.

Stilrent kök med stora arbetsytor och gott om förvaring i rymliga under- och överskåp. Fullt utrustat med spis, ugn, diskmaskin samt kyl/frys. Utgång till balkongen är från köket.

Balkong i rakt söderläge med sol från ca 9-18. Belägen på högt och fritt läge mot fina innergårdar.

Ljust och inbjudande sällskapsrum med två stora fönsterpartier. Höga golvsocklar och fint originalgolv. Generös takhöjd ger en extra rymd till rummet. Här finns gott om plats att inreda med både stor soffgrupp och matsalsbord.

Två mycket bra sovrum. Båda rummen har plats för stora sängar och sängmöbler samt skrivbord eller mer förvaring. Det ena sovrummet har en mycket väl tilltagen och inbyggd klädkammare.

Fräscht badrum med kakel på väggarna och klinkers på golvet. Utrustat med dusch med glasväggar, handfat med komod, tvättmaskin med arbetsbänk samt toalett.

Förening

Brf Surbrunn 8 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 1971, föreningen äger marken. Föreningen består av 44 bostadsrätter, 1 hyresrätt (dold tillgång) samt 6 lokaler med hyresrätt. Man har en god ekonomi och låga skulder om endast ca 3000 kr/kvm.

Inga planer att ändra avgifterna.

För mer info besök föreningens hemsida: www.surbrunn8.se

Fastighet

Fastigheten som föreningen äger är byggd 1905 och är i mycket fint skick. I fastighetens källare finns förråd till varje bostad, gemensamt cykel- och barnvagnsförråd, fin tvättstuga, hobbyrum samt möteslokal.

Några av renoveringarna på fastigheten:

2019 - fasadrenovering och fönsterbyten

2018 - byte av en stam, målning av trapphus och tak

2014 - gårdsrenovering

2013 - nya balkonger

2011 omläggning av tak, hiss

2006 - stambyte gårdshus

För en mer detaljerad lista se årsredovisningen.

Inga större underhåll planeras.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Daniel
Levin

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy