Surbrunnsgatan 31B

3

 rum och kök, 

94 kvm

9 950 000

 kr

/bud

Pris

9 950 000 kr

Boarea

94 kvm

Rum

3

 rum och kök

Pris/Kvm
105 851 kr
Avgift

2 369 kr/mån

Våning

3 av 5

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Vasastan
Boarea:
94 Kvm (Enligt uppmätning)

Lägenheten står registrerad som 90 kvm.

Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
2
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
00030
Lägenhetsnr LMV:
1201
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1905
Balkong:
Balkong
Eldstad:
Kakelugn
Våning:
3 av 5
Hiss:
Ja
Avgift:
2 369 kr/mån
Ingår i avgiften:
Vatten
Andelstal, förening:
0.0261700
Andelstal, ägande:
2.59370
Förening:
Brf Surbrunn 8
Org.nr:
7020029257
Interiör

Välkommen till en fantastiskt fin trerummare om 94 kvm med social planlösning, högt till tak, vackra utsmyckningar och solig balkong i söderläge. Denna sekelskifteslägenhet disponeras med två möjliga sovrum, ett stort och trivsamt vardagsrum samt separat kök med tillhörande matplats där vi även finner utgång till hemmets balkong. Stabil förening med låg avgift.

Välkomnande hall med gott om förvaring i direkt anslutning till entrén. Vi möts sedan av bostadens hjärta, det stora köket, som fungerar som knutpunkt. Här återfinns all maskinell utrustning som efterfrågas i ett modernt hem, generöst med förvaringsutrymme samt plats för stor matgrupp som även passar de större middagssittningarna. Från köket når vi även hemmets balkong som får flera soltimmar per dag. I fil med köket finns ett barnrum/arbetsrum.

Åt Surbrunnsgatan vetter vardagsrum och master bedroom. Vardagsrummet är stort och väldisponerat, här ges plats för större soffgrupp samt ytterligare möblemang. Här finner vi vacker stuckatur och en tidstypisk kakelugn (ej fungerande). Sovrummet som ligger i fil med vardagsrummet nås via en kortare hall där även två stora klädkammare finns och tar hand om ens förvaringsbehov. Sovrummet ger plats för dubbelsäng och nattduksbord samt ytterligare möblemang som kan efterfrågas. Härligt burspråk som bidrar med extra charm.

Det stora badrummet är placerat med entré från köket. Vackert renoverat med påkostade materialval. Utrustat med tvättpelare, förvaring, vägghängd wc, kommod, handfat, spegelskåp med förvaring, dusch, samt givetvis golvvärme.

På Surbrunnsgatan bor man på ett mycket eftertraktat läge. Här i området kryllar det av trevliga restauranger, barer och kaféer. Alldeles runt hörnet finns även matbutiker, gym, utomhuspool, förskolor samt goda kommunikationer (buss, tunnelbanans röda och gröna linjer samt pendeltåg). Närhet finns även till Vanadislunden, Vasaparken samt Hagaparken.

Förening

Brf Surbrunn 8 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 1971, föreningen äger marken. Föreningen består av 44 bostadsrätter, 1 hyresrätt (dold tillgång) samt 6 lokaler med hyresrätt. Man har en god ekonomi och låga skulder. Inga planer att ändra avgifterna. Obligatoriskt värmetillägg om 1180 kr per månad samt eltillägg om 680 kr per månad tillkommer.

För mer info besök föreningens hemsida: www.surbrunn8.se

Fastighet

Fastigheten som föreningen äger är byggd 1905 och är i mycket fint skick. I fastighetens källare finns förråd till varje bostad, gemensamt cykel- och barnvagnsförråd, fin tvättstuga, hobbyrum samt möteslokal.

Några av renoveringarna på fastigheten:

2019 - fasadrenovering och fönsterbyten

2018 - byte av en stam, målning av trapphus och tak

2014 - gårdsrenovering

2013 - nya balkonger

2011 - omläggning av tak, hiss

2006 - stambyte gårdshus

För en mer detaljerad lista se årsredovisningen.

Inga större underhåll planeras.

Läs mer
Alternativ planlösning

Ansvarig mäklare

Martin
Sjöman

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy