Svarvargatan 11

2

 rum och kök, 

60 kvm

4 575 000

 kr

/bud

Pris

4 575 000 kr

Boarea

60 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
76 250 kr
Avgift

3 693 kr/mån

Våning

1 av 6

Visning
söndag 5 april
17:00–17:30
Anmälan krävs!
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Kungsholmen
Församling:
Västermalm
Boarea:
60 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
03:1105
Lägenhetsnr LMV:
1105
Våning:
1 av 6
Hiss:
Ja
Avgift:
3 693 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
Andelstal, förening:
0.4944 %
Andelstal, ägande:
0.49 %
Förening:
Brf Industriverket
Org.nr:
769629-5943
Interiör

Nu saluförs detta unika och ljusa ateljéboende i Oscar Properties omvandlade industribyggnad, Industriverket. Lägenheten präglas av en makalös takhöjd om 4m, generösa fönsterpartier och ljus, sober interiör av högsta materialstandard. Här återfinns en luftig och inbjudande två:a med öppna sociala ytor, stort sovrum och ett synnerligen smakfullt badrum.

Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i intilliggande förråd. Hallen öppnar upp mot bostadens inbjudande kök med vita skåpsluckor, mycket bra förvaring och generösa arbetsytor. Plats för större matbord i kök som ligger i öppen planlösning mot sällskapsrummet. Enastående sällskapsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp och generös yta för soffgrupp med tillhörande möblemang. Innanför vackra industriella glasdörrar finns harmoniskt sovrum med generös förvaring i platsbyggda garderober. Stilfullt badrum/WC med dusch bakom glasvägg, handfat, förvaring i smart spegelskåp och tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Detta är ett genomgående smakfullt konceptboende och det är bara att flytta rakt in!

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Belägen på Svarvargatan, runt hörnet från både lugnet och pulsen. Nära till Karlbergskanalen, Kungsholmsstrand och Kungsholmen runt, såväl som till Fridhemsplan med all dess service och kommunikationer. Kontakta ansvarig mäklare för frågor.

Förening

Brf Industriverket är en s.k. äkta bostadsrättsförening som består av 147 lägenheter, 2 lokaler och 35 garageplatser. Delat ägande inom familjen godkänns med en minsta ägarandel om 10%. Kabel-TV leveras av Com Hem där grundutbud ingår i månadsavgiften och Bredband levereras av Ownit. Överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp, båda debiteras köparen.

För mer information se bilagda dokument och föreningens hemsida: brfindustriverket.se/

Fastighet

Brf Industriverket tillträdde denna nyrenoverade fastighet under 2017. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Isbrytaren 52. Oscar Properties har här konverterat en industribyggnad från 1897 till nyproduktionsstandard med tydliga industriella inslag. Det som främst präglar detta hus är enorma fönster och en magnifik takhöjd. Föreningens medlemmar disponerar gemensamhetsutrymmen i form av cykelrum, barnvagnsrum och garage.

Huset är i nyproducerat skick från 2017 varför endast löpande underhåll ligger i den överskådliga framtiden.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Erik
Frisk

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy