Tomtebogatan 11, 3tr

3

 rum och kök, 

71 kvm

6 650 000

 kr

/bud

Budgivning pågår

Högsta bud
6 650 000 SEK
Budhistorik
  • 16 650 000 SEKBudgivare 12020-05-27 12:44
Pris

6 650 000 kr

Boarea

71 kvm

Rum

3

 rum och kök

Pris/Kvm
93 662 kr
Avgift

2 787 kr/mån

Våning

3 av 5

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Vasastan
Boarea:
71 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
3 rum och kök
Lägenhetsnr:
10
Lägenhetsnr LMV:
1302
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1909
Våning:
3 av 5
Hiss:
Ja
Avgift:
2 787 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, bredband
Andelstal, förening:
3.267400 %
Förening:
Brf Elda med Kärlek
Interiör

Här ges chans att förvärva en magnifik trerummare på eftertraktad Vasastansadress med alla tänkbara originalattribut som kan önskas. Lägenheten präglas av genomgående tilltagen takhöjd med höga fönster, burspråk och två vackra kakelugnar som alla speglar en svunnen tid som bevarats väl i en välskött förening med låga avgifter.

Välkomnande rymlig hall med klädkammare och stor avhängningsyta med plats för möblemang samt barnvagn. Generös sällskapsdel i öppen planlösning till kök med djupa fönsternischer och höga fönster som ger ett härligt ljusflöde. Fungerande kakelugn i sällskapsdel som ger plats för såväl stort möblemang samt matplats för 6-8 personer. Modernt och fräscht kök i vit färgskala med exceptionell förvaring, fullt maskinellt utrustat (inkl. tvättmaskin). Harmoniskt sovrum intill kök, perfekt som barnrum alternativt kontor. Master bedroom med magnifikt burspråk och fungerande kakelugn som ger rummet en inbjudande karaktär. Här finns gott om plats för dubbelsäng och sängbord samt ypperlig förvaring i walk in closet och intilliggande klädkammare. Stilsäkert och rymligt badrum, ljust och helkaklat med dusch samt glasad duschvägg, wc, handfat med kommod och spegelskåp.

Till lägenheten hör ett stort och rymligt källarförråd.

På denna adress bor du på en lugn och sansad gata men där liv och rörelse lurar bakom kvarteret. Birkastans paradgata Rörstrandsgatan lämnar ingen besviken. Dina kommande söndagar kommer bli bestående av frukost, lunch eller middag på välkända Non Solo bar eller Mellqvist Café & bar. Förespråkar du natur har du vackra Brunnsviken och Hagaparken en härlig promenad bort och Vasaparkens fantastiska grönska alldeles närliggande.

Förening

Brf Elda med kärlek är en mycket välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som registrerades 1999. Föreningen består av ett gathus och ett gårdshus som inrymmer totalt 32 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt samt tre lokaler med hyresrätt. Föreningen har en oerhört bra ekonomi med endast 4096kr/kvm i lån. Juridisk person accepteras inte som ägare. Bredband levereras via fiber genom Stockholms stad och ingår i månadsavgiften. Kabel-TV levereras via fiber genom Sappa eller Viasat där medlemmen tecknar och bekostar avtal. Överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp båda debiteras köparen.

För närvarande finns inga planerade avgiftsförändringar.

Fastighet

Välskött och mycket vacker fastighet med byggår 1909. Fastigheten Eldaren 4 ägs och förvaltas av föreningen. Föreningens medlemmar disponerar exceptionella gemensamhetsutrymmen i form av en stor och härlig innergård med gott om utemöbler samt grill, cykelparkering, föreningslokal med spa och bastu samt en generös tvättstuga. Dessa bokas enkelt via föreningens onlinebokning.

Urval av genomförda renoveringar;

2020 Målning av portik

2019 Tätning av källarutrymme

2018 Installation fastighetsnät

2017 Brandgasventilation

2017 Fönsterrenovering

2016 Upprustning av gårdshus och inredning av bostäder

2014 Renovering av gårdsbjälklag

2013 Målning av trapphus

2012 Vindsbyggnation

2012 Stambyte gatuhus

För mer information se bilagda dokument.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Erik
Frisk

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy