Tomtebogatan 31, 5 tr

4

 rum och kök, 

116 kvm

12 495 000

 kr

/bud

Pris

12 495 000 kr

Boarea

116 kvm

Rum

4

 rum och kök

Pris/Kvm
107 716 kr
Avgift

1 902 kr/mån

Våning

5 av 5

Visning
söndag 5 april
15:00–15:30
Obligatorisk föranmälan
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Andel i bostadsförening - Lägenhet
Område:
Birkastan
Boarea:
116 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
4 rum och kök
Lägenhetsnr LMV:
1502
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1907
Balkong:
Två balkonger
Förråd:
Två källarförråd
Eldstad:
Två kakelugnar
Våning:
5 av 5
Hiss:
Ja
Avgift:
1 902 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten
Andelstal, förening:
7.192 %
Förening:
BF Volontären 12 u.p.a
Org.nr:
702002-5446
Interiör

På eftersökt adress i Birkastan återfinns denna genomgående och ljusa våning med två balkonger och utsikt över takåsarna. Våningen är varsamt och enhetligt renoverad med påkostat platsbyggt kök, stilfulla badrum, två fungerande kakelugnar samt en mängd vackra bevarade attribut anno byggnadsåret. Välskött förening med mycket god ekonomi och låg avgift. Möjlighet till garageplats i närområdet.

En rymlig och möblerbar hall välkomnar dig och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i form av tre platsbyggda garderober och ett serveringsskåp. Sällskapsrum och matsal belägna i fil mot Tomtebogatan med stort ljusinsläpp från fönster och balkongdörr. Sällskapsrummet inrymmer en stor soffgrupp och fungerande kakelugn. Matsal med plats för stora middagar som avnjutes med tänd brasa på vintern eller öppen balkongdörr på ljumma sommarkvällar.

Mot föreningens innergård med utsikt över Birkastans vackra takåsar finner du våningens kök med utgång till stor balkong i bästa sydvästläge för många soltimmar. Påkostat platsbyggt kök i ek med ovanligt mycket förvaring och stora arbetsytor på den vackra bänkskivan i Grigio Perlasten. Köket är fullt maskinellt utrustat med spishäll, fläkt, diskmaskin, micro och kyl/ frys från Miele samt ugn från SMEG. Köket ger matplats åt 4-6 personer.

Rogivande master bedroom som vetter mot föreningens innergård och får stort ljusinsläpp med tilltaget fönster. Här ges en generös yta åt stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Längs båda sidor finns tidstypiska platsbyggda garderober som är uppförda i enhetlig tidstypisk stil. Lägenhetens andra sovrum vetter mot lugna Tomtebogatan med högrest fönster där plats för säng med möblemang ges.

Stort helkaklat badrum med golv och bänkskiva i Carrara marmor och exklusiva detaljer. Rymlig duschyta med vikbara väggar i klarglas och inbyggd takdusch. Infällt handfat vilar på platsbyggd kommod med vacker marmorskiva och god förvaring samt tvättmaskin undertill. Vägghängd WC-stol samt golvvärme. Gästtoaletten i enhetlig stil med golv i Carrara marmor och exklusiv kommod.

Förening

Bostadsföreningen Volontären 12 u.p.a är en välskött förening som förvärvade fastigheten 1921 och upplåter 25 lägenheter med andelsrätt om en total lägenhetsyta om cirka 1.407 kvm samt innehar en lokal om cirka 130 kvm. I avgiften ingår värme, vatten. Leverantör av kabel-TV och bredband är ComHem. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp. I månadsavgiften tillkommer obligatoriskt tillägg för ComHem (149 kr i månaden) samt hissavgift (76 kr i månaden).

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en trivsam innergård med grill och sittmöblemang, tvättstuga i gårdshusets källare samt soprum och två cykel- barnvagnsrum.

Lägenheten disponerar förråd i källarplan

Fastighet

Vacker fastighet som stod färdigställd 1907. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

1980/1990 - Ny el

1984/1990 - Stambyte i gatu- och gårdshus

2001 - Fasadrenovering och renovering av tvättstuga

2007 - Gårdsrenovering

2011 - Renovering av balkonger

2016 - Installation av hiss i gatuhus samt renovering av tak

2017 - Byggnation av två nya lägenheter samt lägenhetsförråd

Läs mer

Ansvarig mäklare

Niclas
Behrer

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy