Torsplan 10 4 rum & kök, 106 Kvm 11 995 000 kr/bud

Se alla bilder
Låt oss värdera
ditt hem kostnadsfritt
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Pris 11 995 000 kr
Boarea 106 kvm
Rum 4 rum och kök
Pris/kvm 113 160 kr
Avgift 8 869 kr/mån
Våning 6 av 34
Visning Kontakta oss
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Vasastan/Hagastaden
Boarea:
106 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
4 rum och kök
Lägenhetsnr:
02.1603
Lägenhetsnr LMV:
1603
Byggnadsår:
2021 (Färdigställande 2021)
Balkong:
Terrass
Förråd:
Källarförråd
Våning:
6 av 34
Hiss:
Ja (Hiss finns)
Avgift:
8 869 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Bredband
Andelstal, avgift:
0.85 %
Driftskostnad Övrigt:
67 kr/mån
800 kr/år
Driftskostnader totalt:
67 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
Enligt säljarens uppgifter. Övrigt avser samtliga driftskostnader för lägenheten (el och försäkring).
Förening:
Brf Helix
Org.nr:
769632-1301
Interiör

Nu saluförs denna perfekta familjelägenhet i spektakulära Norra Tornen. Belägen i det västra av de två tornen, finner vi denna välplanerade och sociala fyra med två terrasser och dubbla badrum. I detta prestigeprojekt har alla materialval valts med omsorg och huset kännetecknas av sina panoramafönster med slående utsikt. Gemensamt för alla boende finns gym, bastu, takterrass, biograf och övernattningslägenhet för gäster. Missa inte denna fantastiska lägenhet där det bara är att flytta rakt in. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Välkomnande hall med plats för avhängning i garderober samt förvaring i klädkammare. Vidare finns ett socialt och ljust vardagsrum med kök i öppen planlösning. I köket har det byggts en köks-ö i matchande stil som blir kökets hjärta att samlas runt vid middagar och det finns plats att möblera med matplats, soffgrupp, favoritfåtöljen och TV-möbel. Från vardagsrummet finns utgång till en av lägenhetens två terrasser. Köket är specialritat med släta luckor och bänkskivor och stänkskydd i ljusgrå natursten. Maskinellt finns här ugn, spishäll, diskmaskin, kyl, frys samt vinkyl. Vidare finns totalt 3 stycken sovrum, ett master bedroom med platsbyggda garderober, ett sovrum med utgång till lägenhetens andra terrass samt ett mindre sovrum som passar perfekt som barnrum eller arbetsrum. Det finns även två stycken badrum, båda med WC och dusch. De exklusiva badrummen har väggar i ljusgrå plattor av natursten och ovan handfaten finns specialbyggda spegelskåp med förvaring. Dusch finns bakom glasvägg och i ena badrummet finns tvättpelare i högskåp med släta luckor. Detta är en genomgående smakfull lägenhet som passar perfekt för den lilla familjen.

Norra Tornen är belägen i den nya stadsdelen Hagastaden, som växt fram till en attraktiv del av Vasastan. Här finns ett rikt utbud av restauranger, caféer samt matbutiker. Det finns bl.a en välsorterad Hemköp, en Willys-butik och en Coop. Helgfrukosten kan med fördel inhandlas på Bröd & Salt och när det vankas kalas eller fika finns populära Haga Tårtcompani & Bageri. Grönområden finns i form av Hagaparken med sina vackra promenadslingor, picknickplatser vid vattnet och motionsstråk. Kommunikationer finns i form av flertalet busslinjer samt en kort promenad bort till Odenplan finns tunnelbana och pendeltåg. En ny tunnelbanelinje är planerad för stadsdelen från Odenplan via Hagastaden. Här finns även flygbuss till Arlanda och det går snabbt att ta sig ut till E4/E18 för den bilburne.

Förening

BRF Helix är en äkta förening som omfattar det västra av de två tornen Norra Tornen. Det pampiga tornet med sina 34 våningar stod färdigt 2021. Lägenheterna har smakfulla materialval, förvaring från golv till tak och generösa öppna ytor.

I föreningen finns totalt 138 st. lägenheter som upplåts med bostadsrätt, 4 st. hyreslokaler samt 5 st. faciliteter avsedda för boende.

Föreningen godkänner inte juridisk person. Föreningen godkänner delat ägande, om minst en av ägarna bor permanent i bostaden. Överlåtelseavgift debiteras köparen med 2,5% av prisbasbelopp (1 433 kr) och pantsättningsavgift med 1% av prisbasbelopp av låntagaren (573 kr) per pant. I månadsavgiften ingår värme och vatten, bredband tillkommer för 200 kr i månade. I ovan redovisad avgift är värme, vatten & bredband inräknat.

Fastighet

Föreningen äger marken. Det finns i nuläget inga kommande renoveringar (kontrollerat med föreningens hemsida 14/2-24).

I föreningen finns gemensamt gästlägenhet, välutrustat gym, biosalong, takterrass och en bastu. Lägenheten disponerar även ett rymligt källarförråd. Det finns också ett barnlvagnsförråd i låst utrymme i källarplan (hiss).

Stockholm stad tillhandahåller garageplats med direktaccess från Helix. Vänligen vänd er till Stockholm stad för frågor om priser och tillgång.

Läs mer
Ansvarig Mäklare Linnéa Lindblad +46 (0)766 10 39 87
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Linnéa Lindblad
Ta hjälp av en bank nära dig

Vi samarbetar med Handelsbanken Humlegården som känner den lokala marknaden och erbjuder bolån med individuell ränta. För mer information, ring Handelsbanken på 08-406 69 50 eller besök handelsbanken.se/humlegarden