Ulrikagatan 7 - SÅLD

3

 rum och kök, 

116 kvm

Pris

Pris på förfrågan

Boarea

116 kvm

Rum

3

 rum och kök

Pris/Kvm
Avgift

4 244 kr/mån

Våning

2 av 4

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Församling:
Oscar
Boarea:
116 Kvm (Enligt uppmätning)

Enligt föreningen är lgh 111 kvm.

Rum:
3 rum och kök
Lägenhetsnr:
7203
Lägenhetsnr LMV:
1203
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1930
Balkong:
Två franska balkonger
Eldstad:
Braskamin
Våning:
2 av 4
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Bredbandsbolaget
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
4 244 kr/mån
Ingår i avgiften:
Vatten
Ingår ej i avgiften:
Uppvärmning
Andelstal, förening:
4.64 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
111
Energiprestanda:
111 kWh/Kvm och år
Driftskostnad El:
1000 kr/mån
12000 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
500 kr/mån
6000 kr/år
Driftskostnader totalt:
1500 kr/mån
Förening:
Brf Hornblåsaren 29-30
Org.nr:
716416-5644
Interiör

På Östermalms i särklass mest eftersökta adress i lugna kvarter invid Strandvägen med närhet till Djurgårdsbron, ges möjlighet att förvärva denna påkostade och totalrenoverade våning om 116 kvadratmeter med magnifik utsikt från två franska balkonger över både Fredrikhovs slotts skola och Oscarskyrkan. Här ges en generös öppen planlösning med tilltagna sociala ytor och platsbyggd interiör som ramas in av vackra bevarade attribut och alla önskvärda faciliteter. Våningen har nyligen blivit genomgående renoverad med enhetliga och påkostade material i stilfull färgsättning som skapar en fantastisk känsla och atmosfär. Välskött förening med god ekonomi, låg belåning och garage i huset!

Avhängningsvänlig hall med gästtoalett och rymlig förvaring bakom skjutgarderob välkomnar in till kök och sällskapsrum i öppen planlösning. Sällskapsrummet vetter mot ljuva Ulrikagatan med två franska balkonger som både ger en stämningsfull atmosfär och magnifik utsikt. Här ges plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang och tilltagen matgrupp för 12-15 personer. Längs vägg i sällskapsdelen löper en platsbyggd bokhylla i stilfull grå färgskala.

Köket går i öppen planlösning till sällskapsdel som får en naturlig avgränsning genom stor köksö och vacker eldstad. Köket ger en modern och avskalad känsla med släta luckor i vit kulör med grå stenskiva. Goda förvarings- och arbetsytor med stor social köksö med utökad matplats. Fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, dubbla ugnar, vinkyl, diskmaskin, spishäll och hängande fläkt i tak.

Rogivande master bedroom ensuite vetter mot grönskande baksida med både walk-in closet och badrum. Fint ljusflöde ges från vackert spröjsat fönster. Här ges plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Badrum går i vit nyans på vägg som förstärker dess ljusa känsla med stort ljusflöde från fönster och grått klinker på golv. Rymlig duschyta med takdusch i kromat utförande och vikbar vägg i klarglas. Stort handfat på vit kommod, belyst spegelskåp på vägg. Längs vägg löper tvättpelare med praktisk arbetsbänk ovanför. Vägghängd WC-stol, handdukstork, spotlights i tak och golvvärme. Invind återfinns stor walk-in closet med hyllplan och häng.

Från hall nås våningens andra rogivande sovrum som även det vetter mot föreningens grönskande baksida med fint ljusinsläpp. Här ges rymlig klädkammare samt plats för säng och möblemang.

Här bor du på en av Östermalms mest eftersökta adresser invid Strandvägen med Fredrikshovs slotts skola och Oscarskyrkan utanför porten. Med kort avstånd finner du Djurgårdsbron, Narvavägen och Karlaplan, välsorterade ICA Banér, Östermalms nya kvarterskrog Fiore och klassiska Coco & Carmen i ny regi av Punk Royale.

Förening

Bostadsrättsföreningen Hornblåsaren 29-30 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som äger och förvaltar fastigheten som förvärvades 1978 med adresserna Ulrikagatan 7 och Ulrikagatan 9. Föreningen upplåter 26 lägenheter med bostadsrätt om 2.280 kvm samt innehar 4 lokaler med hyresrätt om 386 kvm. I avgiften ingår värme och vatten. Fiber finns indraget i huset och bekostas på egen hand. Föreningens medlemmar disponerar en gemensam modern tvättstuga. Föreningen accepterar ej juridisk person. Överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp tas ut samt pantsättningsavgift om 1% av årets prisbasbelopp.

Garageplats finns att hyra, förnärvande kö men ny medlem kan beredas köplats.

Föreningen står ej för uppvärmningskostnad. Ägaren av denna lägenhet betalar uppvärmningskostnad själv utöver den månatliga avgiften på 4.244 kr per månad då lägenheten har genomgående golvvärme.

Fastighet

Vacker fastighet som stod färdigställd 1930. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2000 - Stambyte och elstigar

2003 - Terrassrenovering

2005 - Renovering av balkonger

2008 - Ommålning av yttertak

2009 - Byte av garageportar, fasadrenovering

2010 - Upprustning av innergården

2015 - Ny tvättstuga

2016 - Renovering av garage

2017 - Målning yttertak

2018 - Installation av fibernät

Läs mer

Ansvarig mäklare

Niclas
Behrer

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy