Upplandsgatan 41 3 rum & kök, 66 Kvm 6 995 000 kr/bud

Se alla bilder
Pris 6 995 000 kr
Boarea 66 kvm
Rum 3 rum och kök
Pris/kvm 105 985 kr
Avgift 3 283 kr/mån
Våning 3 av 5
Visning
Sön 11/6, 15:30–16:00Välkommen på visning, föranmälan uppskattas!
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Vasastan
Boarea:
66 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
3 rum och kök
Lägenhetsnr LMV:
1303
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1883
Förråd:
Källarförråd
Våning:
3 av 5
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Tele2 och Ownit
Avgift:
3 283 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, vatten, grundutbud kabel-TV, bredband
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
195
Energiprestanda:
195 kWh/Kvm och år
Förening:
Brf Sirius 8
Org.nr:
716420-0177
Interiör

Med högt läge i navet av Vasastan återfinns denna ljusa och tilltagna sekelskifteslägenhet belägen på våning tre i vacker sekelskiftesfastighet på Upplandsgatan. Här ges en generös disposition med en mängd bevarade originaldetaljer som takdekoration, fiskbensparkett, och speglade pardörrar. Tilltaget sällskapsrum i delvis öppen planlösning till kök samt stort rogivande sovrum och goda förvaringsutrymmen i stora delar.

Avhängningsvänlig hall i anslutning till badrum välkomnar och leder vidare till samtliga delar från serveringsgång med goda förvaringsutrymmen som klädkammare med tvättmaskin samt garderob längs vägg. Vidare leds du in till sällskapsdel och matsal i delvis öppen planlösning till kök med två vackra högresta fönster som ger fint ljusflöde och trivsam vy ut över Upplandsgatan. Invid återfinns ett mindre sovrum som inrymmer säng med möblemang. Sällskapsdelen ger plats åt stor soffgrupp med tillhörande möblemang och rymlig matplats.

Köket går i modern känsla med vita luckor som ramas in av bänkskiva i trä. Maskinellt utrustat med fristående kyl/frys som har isfunktion, spishäll, fläkt, ugn samt diskmaskin. God arbets- och förvaringsyta med överskåp längs ena väggen.

Genom avlång inre hall som löper genom lägenheten nås det rogivande sovrummet beläget avskilt längst bort. Här ges ett fint ljusflöde från högrest fönster med stilfull platsbyggd garderob i grön kulör längs vägg med passande beslag av brunt läder och hyllplan för dekoration. Här ges plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang.

Badrum är placerat i anslutning till hall och går i modern känsla helkaklat med stora gråa plattor på vägg och klinker på golv. Duschyta i hörn med vikbar duschvägg, handfat på grå kommod med belyst spegelskåp, WC-stol, två stående handdukshängare, golvvärme samt spotlights i tak.

Här bor du i navet av Vasastan med allt det bästa som kan erbjudas i kvarteret. Rakt över gaten återfinns omåttligt populära Flippin´ Burgers likväl som nyöppnade japansk-inspirerade Miyakodori. Med några hundra meters promenad finner du Café Pascal likväl som Odenplan med praktiska förbindelser till hela Stockholms resterande delar samt grönskande Vasaparken,

Förening

Brf Sirius 8 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 1994. Föreningen upplåter 20 lägenheter med bostadsrätt samt innehar 5 lokaler med hyresrätt. Tomträttsavgäld. Den totala lägenhetsytan uppgår till 1.687 kvm och lokalytan till 284 kvm.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, grundutbud kabel-TV via Tele2 och bredband via Ownit. Varje lägenhet har individuell elmätare. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt tvättstuga och cykelrum i två gårdshus samt innergård med möblemang och grill. Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp.

Fastighet

Vacker fastighet som stod färdigställd 1929. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2015 - Installation av ny hiss

2016/2017 - Underhåll av väggar och mur på gård

2016 - Utvändigt underhåll av alla dörrar

2017 - Fönsterrenovering

2018 - Takmålning

2019/2020 - Värmesystem och renovering av soprum

2021 - Stamspolning samt OVK

Läs mer
Ansvarig Mäklare Niclas Behrer +46 (0)708 99 29 09
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Niclas Behrer