Upplandsgatan 64, 4 tr 4 rum & kök, 141 Kvm

Se alla bilder
Låt oss värdera
ditt hem kostnadsfritt
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Pris Pris på förfrågan
Boarea 141 kvm
Rum 4 rum och kök
Avgift 5 647 kr/mån
Våning 4 av 6, hiss finns
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Vasastan
Boarea:
141 Kvm (Enligt uppmätning)
Rum:
4 rum och kök
Lägenhetsnr:
09-1402
Lägenhetsnr LMV:
1402
Byggnadsår:
1905
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Eldstad:
Kakelugnar
Våning:
4 av 6, hiss finns
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Tele2
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
5 647 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
Andelstal, förening:
6.12549 %
Förening:
Brf Trumpetaren 21
Org.nr:
716419-7340
Interiör

Representabel och stilfull 4:a om hela 141 kvm alldeles intill Odenplan. Med högt och fritt läge på fjärde våningen finner ni här ett stilrent och luftigt hem på ett av Vasastans bästa lägen. Optimal planlösning med kök, vardagsrum och matsal i fil, balkong från vardagsrummet, tre kakelugnar, två badrum och tre möjliga sovrum. Vackra detaljer i varje rum såsom fina stuckaturer, utsmyckade kakelugnar, pardörrar, höga golvsocklar, stora fönster och en genomgående generös takhöjd.

Här välkomnas man av en rymlig och funktionell entré med plats för ytterkläder, skor och barnvagn. Även hissen är rymlig och har plats för barnvagn. Vidare in i hallen erbjuds mycket generöst med förvaring i stora platsbyggda garderober från golv till tak.

Det fullt utrustade köket har en trevlig och social planlösning som inbjuder till stora middagar och matlagning för stora sällskap. Vardagsrummet är ljust och inbjudande med plats för stora sittgrupper intill den fungerande kakelugnen. Vackert utsmyckat med stuckatur, höga golvsocklar och fin fiskbensparkett. Den stora balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder många soltimmar och trevlig vy mot Odenplan och Vasastans takåsar. Rymlig matsal med plats för stora sällskap, men som även kan nyttjas som ett rymligt sovrum. Även detta rum pryds av en vacker kakelugn och fina pardörrar in till vardagsrummet.

Två fina sovrum väl avskilda från sällskapsrummen. Master bedroom är beläget i det vackra hörnrummet med burspråk, kakelugn, plats för stora säng med sängmöbler och byrå. Intill det stora sovrummet finns barnrummet som väl inrymmer en stor säng, skrivbord och förvaring.

Två fullt utrustade badrum varav det stora även har tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.

Här på Upplandsgatan 64 bor ni på en lugn och attraktiv adress precis invid Odenplan. På kort avstånd finns allt det bästa i Vasastan såsom butiker, kaféer, restauranger och trevliga Vasaparken. Kommunikationerna är exceptionella från Odenplan med både bussar, tunnelbana och pendeln. Flertalet förskolor och skolor i närheten.

Välkommen på visning!

Förening

Brf Trumpetaren 21 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1986 och består av 25 bostadsrätter, 1 hyresrätt samt 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger sin mark, har en fin fastighet och har en låg belåning om endast 2.572 kr/kvm.

Inga planer på att ändra avgifterna.

Fastighet

Föreningens fina fastighet är väl omhändertagen och i mycket gott skick. I huset finns gemensam tvättstuga, förråd till lägenheterna, barnvagns- och cykelförråd på gården.

Utförda renoveringar:
2004 - Nya dörrar
2008 - Balkonger
2009 - Stambyte, vindsvåningar, nya källarförråd
2015 - Nya 3-glasfönster
2019 - Målning av fönster i trapphus
Under juli månad ska stammar i källaren bytas.

I övrigt inga större renoveringar finns beslutade.

Läs mer
Ansvarig Mäklare Daniel Levin +46 (0)700 92 45 48
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Daniel Levin