Valhallavägen 155 3 rum och kök, 70 Kvm 7 995 000 kr/bud

Se alla bilder
Pris 7 995 000 kr
Boarea 70 Kvm
Rum 3 rum och kök
Pris/kvm 114 214 kr
Avgift 2 667 kr/mån
Våning 1 av 7
Visning Kontakta oss
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Nedre Gärdet/Östermalm
Boarea:
70 Kvm (Enligt uppmätning)
Rum:
3 rum och kök
Gästtoalett:
Ja
Lägenhetsnr:
1
Lägenhetsnr LMV:
1103
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Förråd:
Vinds- och källarförråd
Våning:
1 av 7
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Tele2
Avgift:
2 667 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten
Andelstal, förening:
2.8992 %
Förening:
Brf Högvakten 7
Org.nr:
769602-8823
Interiör

Med ett av Nedre Gärdets bästa lägen alldeles invid Tessinparken och Fältöversten, återfinns denna stilfulla trea högt upp utan insyn med bevarade funktionalistiska detaljer, fint ljusflöde med stora fönster, renoverade ytskikt och kök, påkostat badrum samt tilltaget sovrum med walk-in closet. Genomgående goda förvaringsutrymmen samt både vinds- och källarförråd. Välskött förening med goda intäkter och gemensam takterrass på taket.

Avhängningsvänlig hall med gästtoalett och klädkammare välkomnar. Vidare leds du genom inre halldel till sällskapsrum och kök i öppen social planlösning med fint ljusflöde från fönster. Köket går i avskalad känsla med släta luckor i grå kulör och jordnära ton från vacker jura-kalksten på bänk och vägg samt tidstypiska beslag. Maskinellt utrustat med kyl/frys, spishäll, ugn, fläkt och diskmaskin samt praktiskt skafferi.

Sällskapsrummet inrymmer både stor soffgrupp med tillhörande möblemang och matplats. Längs vägg löper platsbyggd bokhylla med god förvaring. Det stora rogivande sovrummet är placerat i fil med fint ljusflöde från fönster och plats för tilltagen dubbelsäng. Invid återfinns rymlig walk-in closet med förvaringsmöjligheter från golv till tak och heltäckningsmatta på golv. Det andra sovrummet nås även det från sällskapsdel och ger plats för säng- och/eller arbetsplats.

Badrummet återfinns i inre halldel och är helkaklat i Carraramarmor som ger en exklusiv hotellkänsla. Rymlig takdusch med kaklad sittbänk, handfat med belgisk kalksten och stor kommod, limmad spegel på vägg, tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk ovanför. WC-stol, handdukstork, golvvärme och spotlights i tak.

Här bor du med allt det bästa Östermalm och Nedre Gärdet har att erbjuda. Kungliga Djurgården och Karlaplan nås med kort promenadavstånd likväl som en mängd populära kvarterskrogar likt 'Paraden' mer flertalet direkt utanför porten och välsorterade livsmedelsbutiker som Sabis i Fältöversten. Tunnelbana och bussförbindelser återfinns alldeles invid som tar dig till Stockholms samtliga delar.

Förening

Brf Högvakten är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1998 och förvärvade samtidigt fastigheten. Föreningen upplåter 28 lägenheter med bostadsrätt samt innehar 1 hyresrätt (dolt kapital) samt flertalet lokaler i bottenplan som ger goda och stabila intäkter.

Till lägenheten disponeras både ett vinds- och källarförråd. I avgiften ingår värme vatten. Kabel-TV levereras via ComHem/Tele2 och fiber finns indraget i huset. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt tvättstuga i källarplan, samlingslokal, cykelrum, barnvagnsrum och en terrass för gemensamt bruk.

Överlåtelseavgift tas ut om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp.

Fastighet

Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

1996 - Fasadputs samt omläggning av tak

2000 - Balkongrenovering, byte av elstigar, byte av VA-stammar

2002 - Förstärkt brandskydd, fönsterrenovering, nyinstallation hiss och tätning av rökgaskanaler

2003 - Renovering av trapphus, källarrenovering

2013 - Stamspolning och fönsterrenovering

2016 - Gårdsrenovering

2017 - Fasad- och balkongrenovering

2018 - Stamspolning

Läs mer
Ansvarig Mäklare Niclas Behrer +46 (0)708 99 29 09
Niclas Behrer
Biträdande Mäklare Caroline Lundin +46 (0)734 97 47 07
Caroline Lundin
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy