Valhallavägen 158 2 rum & kök, 41 Kvm

Se alla bilder
Pris Pris på förfrågan
Boarea 41 kvm
Rum 2 rum och kök
Pris/kvm
Avgift 1 989 kr/mån
Våning 2
Visning Kontakta oss
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
41 Kvm (Enligt uppmätning)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
15823
Lägenhetsnr LMV:
1203
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1923-1924
Förråd:
Vindsförråd
Våning:
2
Hiss:
Ja (Hiss finns)
Avgift:
1 989 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV (Basutbud), bredband
Andelstal, förening:
0.979 %
Energistatus:
Utförd
Driftskostnad El:
200 kr/mån
2 400 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
200 kr/mån
2 400 kr/år
Driftskostnader totalt:
400 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
Schablonberäknad
Förening:
Brf Ryttaren 15
Org.nr:
716405-7353
Interiör

Välkommen till denna ljusa, välplanerade och smakfullt renoverade tvårummare ett stenkast från Karlaplan. Ett drömhem med stilrent kök, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt gott om förvaring. Mycket välskött förening med låg skuldsättning om 450kr per kvm och som äger marken!

Genom det representativa trapphuset når du lägenhetens hall med gott om plats för avhängning och förvaring. I direkt anslutning till hallen ligger WC:n. Badrummet och WC:n är separerade och badrummet går i dova färger och är utrustat med kommod och badkar med dusch.

Vidare in i lägenheten möts du av det väl tilltagna vardagsrummet i öppen planlösning med köket. Här erbjuds vackert ljusinsläpp, gott om bevarad 20-tals charm såsom generös takhöjd, furutiljor i original och spröjsade fönster. Väl tilltagna ytor finns här för både matgrupp och soffa. Köket är smakfull renoverat med ljusa luckor som möter en bänkskiva i Carreramarmor. Köket är fullt utrustat med kyl, frys, ugn, spis, fläkt och diskmaskin. Från vardagsrummet nås även två rymliga klädkammare och här finns en nyligen platsbyggd TV-möbel. Genomgående i lägenheten finns dimmerknappar och eluttag från Buster & punch.

Sovrummet är rofyllt placerat längst in i lägenheten med plats för både säng och sängbord. Precis som i resten av lägenheten är rummet insynsskyddat och bjuder på lummig utsikt mot föreningens trevliga innergård.

På denna adress bor du på lugn och eftertraktad del av Valhallavägen med dess grönskande allé utanför porten. Banérgatan löper runt hörnet och leder dig ner till Narvavägen, Gyllene Triangeln, Strandvägen och Kungliga Djurgården och låter dig passera förbi Banérbageriet när frukost hägrar. Några portar bort finns även välkända Valhallabageriet som levererar förstklassig smakupplevelse! Välsorterade ICA Karlaplan når du på en minuts avstånd och kort därifrån även Fältöversten med prisbelönta matbutiken Sabis med sitt fantastiska utbud som utgör en av Stockholms främsta matbutiker.

Förening

Brf Ryttaren 15 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening med låg belåning som bildades 1996 och äger fastigheten med adress Valhallavägen 156-166. Föreningen upplåter 50 stycken lägenheter med bostadsrätt och innehar 2 stycken lokaler. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp. Kabel-TV och bredband levereras av ComHem samt Ownit där bredband för närvarande ingår i månadsavgiften. 6 st garageplatser finns för närvarande, 5 st till kommer under 2020. Separat kö. Till bostaden disponeras ett vindsförråd.

För mer information gällande föreningens ekonomi, se bilagd årsredovisning eller föreningens hemsida: brfryttaren15.bostadsratterna.se/

Fastighet

1998 - Fönsterrenovering åt söder

2000 - Ombyggnation av soprum

2002 - Trapphusrenovering 2005 - Renovering och bullerisolering av fastighetens förnster mot Valhallavägen samt renovering av källare och bastubyggnation.

2007 - Renovering av hiss i uppgång 160 samt fasadrengöring

2008 - Renovering av fastighetens fasad mot Breitenfeldsgatan.

2010 - Ombyggnad av hissen i uppgång 164

2011 - Renovering av fastighetens gårdar.

2012 Renovering och ombyggnad av källaren vid uppgång 158.

2014 Översyn av fastighetens värmesystem.

2016 Installation av bergvärmeanläggning.

Läs mer
Ansvarig Mäklare Sofia Elfsson da Costa +46 (0)705 51 32 10
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Sofia Elfsson da Costa