Valhallavägen 78 5 rum och kök, 163 Kvm 19 500 000 kr/bud

Se alla bilder
Pris 19 500 000 kr
Boarea 163 Kvm
Rum 5 rum och kök
Pris/kvm 119 632 kr
Avgift 6 199 kr/mån
Våning 2 av 4
Visning Kontakta oss
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
163 Kvm (Enligt uppmätning)
Rum:
5 rum och kök
Varav sovrum:
3 till 4
Gästtoalett:
Ja
Lägenhetsnr:
6
Lägenhetsnr LMV:
1202
Byggnadsår:
1898
Balkong:
Sökt bygglov för balkong
Förråd:
Vindsförråd
Eldstad:
Kakelugn
Våning:
2 av 4
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Tele 2 / IP-Only
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
6 199 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten
Andelstal, förening:
5.7097 %
Förening:
Brf Vakteln 6
Org.nr:
716419-5104
Interiör

Vacker sekelskiftes-5:a med flera välbevarade originaldetaljer såsom kakelugn, pardörrar, stuckaturer och höga väggpaneler. Tilltalande och genomgående planlösning med stora sällskapsrum i fil samt sovrum mot den tysta och grönskande gården. Rejäla fönsterpartier, burspråk i matsalen och fri utsikt gör detta till ett exceptionellt ljust och trivsamt hem. Samtliga sovrum är väl tilltagna och har gott om förvaringsutrymmen. Nyligen renoverat kök med full maskinell utrustning och mycket gott om förvaringsutrymmen, stora arbetsytor och matplats. Nyligen renoverat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Gästtoalett i finns i hallen.

Bygglov är sökt för att bygga balkonger mot gården. Detta projekt drivs av Balcona och man har förhoppningar att balkonger ska kunna byggas och vara klara till våren/sommaren 2023.

Här i hörnet av Danderydsgatan och Valhallavägen bor man på ett mycket eftersökt läge mellan vackra Lärkstan och Lill-Jansskogens fina natur. Här i kvarteret finns flera prisbelönta restauranger och kaféer. Kommunikationerna är mycket goda med flera busslinjer samt tunnelbana alldeles runt hörnet.

Varmt välkommen på visning!

Förening

Brf Vakteln 6 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 2021 och äger marken. Föreningen består av totalt 19 lägenheter samt 2 lokaler med hyresrätt. Av föreningens 19 lägenheter har precis 4 hyresrätter sålts av föreningen och ytterligare 3 hyresrätter kommer säljas framöver. Utöver detta finns det kvar 2 hyresrätter som ska ses som dolda tillgångar i föreningen. Även råvinden samt ett förråd kommer att säljas av framöver. Vid försäljningar av hyresrätterna kommer föreningens lån att kraftigt amorteras ner.

Föreningen har en god ekonomi samt en aktiv styrelse som tar väl hand om föreningen och fastigheten.

Fastighet

Fastigheten byggdes redan 1898 och erbjuder en vacker fasad och ett elegant trapphus. I huset finns förråd till alla lägenheter, cykelförråd på den gemensamma innergården samt en tvättstuga i källaren.

Utförda renoveringar:
2011 - Ny värmecentral
1980 - Omyggnadsår inkl VA-stammar, el m.m.

Kommande underhåll:
2023 - Ev balkongbygge, fönsterrenovering, byggnation av vinden

Läs mer
Ansvarig Mäklare Daniel Levin +46 (0)700 92 45 48
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Daniel Levin