Vidargatan 4 6 rum & kök, 185 Kvm

Se alla bilder
Låt oss värdera
ditt hem kostnadsfritt
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Pris Pris på förfrågan
Boarea 185 kvm
Rum 6 rum och kök
Avgift 6 843 kr/mån
Våning 4+5 av 5
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Vasastan
Boarea:
ca 185 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
6 rum och kök
Varav sovrum:
3
Badrum:
1
Gästtoalett:
Ja
Lägenhetsnr:
01041
Lägenhetsnr LMV:
1401
Byggnadsår:
1905
Balkong:
Terrass & balkong
Eldstad:
Fyra kakelugnar
Våning:
4+5 av 5
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Sappa / Stockholm stadsnät
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
6 843 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Fiber
Andelstal, förening:
10.483 %
Driftskostnad El:
558 kr/mån
6 693 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
242 kr/mån
2 900 kr/år
Driftskostnader totalt:
799 kr/mån
Förening:
Brf Flöjtblåsaren 1
Org.nr:
716460-2026
Interiör

Exklusiv och unik sekelsftesvåning i absolut toppskick med både takterrass och balkong i skuldfri förening. Här erbjuds ett vackert och funktionellt hem i kombination med stil och elegans. Samtliga originaldetaljer finns välbevarade såsom fyra fungerande kakelugnar, vackra furugolv, stora fönsterpartier, pardörrar, höga golvsocklar och serveringsskåp. Stora och öppna sällskapsytor med kök och vardagsrum i anslutning till varandra. Genomgående planlösning från gata till gård med härliga ljusinsläpp.

Stor och välkomnande hall med gott om platsbyggd förvaring och balkong. Det rymliga och platsbyggda köket kommer från Kvänum och har en rejäl köksö med överhäng för barstolar. Samtliga vitvaror från Gaggenau. Rymlig matplats i köket intill det fina burspråket mot gården samt fungerande kakelugn.
Vardagsrummet nås från köket genom de stora skjutdörrarna i original. Stora ytor att inreda samt kakelugn i ena hörnet. Tre bra sovrum varav master bedroom erbjuder en öppen walk in closet och badrum i direkt anslutning. Smakfullt badrum med både badkar dusch och bastu och vackra detaljer som blandare från Vola. Gästtoalett finns i hallen.
Teknikskåp, städskåp, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp finns snyggt inbyggt i gamla speglade dörrar utanför badrummet.
Genom det gamla trapphus trappen når man vindsetaget som är inrett som ett vackert orangeri. Stora skjutdörrar i glas ut till den härliga terrassen med sol från 11-tiden till solnedgång under sommarmånaderna. I orangeriet finns en snygg och ombyggd köpmansdisk med diskmaskin och diskho.
Utrymmet under vindstrappan skulle passa utmärkt att göra om till vinkällare eller mer förvaring.

Här på Vidargatan 4 bor ni på en lugn och attraktiv adress precis bakom Odenplan. På kort avstånd finns allt det bästa i Vasastan såsom butiker, kaféer, restauranger och trevliga Vasaparken. Kommunikationerna är exceptionella från Odenplan med både bussar, tunnelbana och pendeln.

Välkommen på visning!

Förening

Brf Flöjtblåsaren 1 är en mycket välskött och äkta bostadsrättsförening. Föreningen förvärvade fastigheten 2000 och består av 21 bostadsrätter, 1 lokal med bostadsrätt samt 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken och har en exceptionellt bra ekonomi och är helt skuldfri.

Inga planer på att ändra avgifterna.

Fastighet

Fastigheten byggdes 1905 och är i mycket gott skick. Föreningen har tagit mycket väl hand om huset och inga större underhåll planeras. I huset finns vindsförråd, gemensam tvättstuga, källareutrymme med cykelförvaring, fin innergård med cykelställ och utemöbler. I källaren planeras ev byggnation av gym eller gemensamhetslokal.

Utförda åtgärder på fastigheten:
2018 - Delvis stambyte, renovering av gård, trapphus
2017 - Nya lägenheter byggdes i den gamla förskolan
2016 - Ny port, fiber installerades
2014 - Lokal till bostad
2009 - Målning av trapphus, renovering av balkonger
2006 - Målning av fönster
2003 - Målning av tak
2001 - Stambyte, elstambyte, undercentral

Läs mer
Ansvarig Mäklare Daniel Levin +46 (0)700 92 45 48
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Daniel Levin