Völundsgatan 9 1 rum & kök, 39 Kvm 3 995 000 kr/bud

Se alla bilder
Låt oss värdera
ditt hem kostnadsfritt
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Pris 3 995 000 kr
Boarea 39 kvm
Rum 1 rum och kök
Pris/kvm 102 436 kr
Avgift 3 228 kr/mån
Våning 3
Visning Kontakta oss
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Vasastan-Atlas
Boarea:
39 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
1 rum och kök
Lägenhetsnr:
10018
Lägenhetsnr LMV:
1302
Förråd:
Vindsförråd
Våning:
3
Hiss:
Ja (Hiss finns.)
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
3 228 kr/mån
Ingår i avgiften:
Inkl. värme & VA.
Andelstal, förening:
3.93542 %
Andelstal, avgift:
3.92603 %
Nettoskuldsättning:
104 612 kr
Kommentar:
Enligt År-22
Driftskostnad El:
250 kr/mån
3 000 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
208 kr/mån
2 500 kr/år
Driftskostnader totalt:
458 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
Schablonberäknad
Förening:
Brf Loket 22
Org.nr:
769604-4432
Interiör

I pittoreska Atlasområdet invid Rörstrandsgatan ligger denna ljuvliga lägenhet med högt läge och härligt ljusinsläpp. Här återfinns kök och sällskapsrum i öppen planlösning vilket ger en social och inbjudande känsla.

Köket har vita släta luckor och bänkskiva i trä. För den som önskar kan man relativt enkelt sätta in en diskmaskin. Gott om förvaring genom över- samt underskåp. Vidare finns gott om plats för matbord och i sällskapsdelen ett större soffmöblemang. En bit av väggen mot köket har behållits för att skapa en rumsavdelare samt även en naturlig plats att sätta tv-n på.

Sovrumsdelen är beläget rofyllt längst in i bostaden. Idag möblerat med en enkelsäng men man kan även placera en dubbelsäng åt andra hållet. Rummet kan även avskärmas med industrivägg eller en gardin om man så önskar.

Badrummet är stilrent med vita väggar och svart klinker. Inrett med kommod, skåp, wc samt dusch. Boende i huset har även installerat tvättmaskin istället för skåpet.

Avslutningsvis hallen som välkomnar med ett häftigt valv. Här finns gott om förvaringsmöjligheter genom platsbyggd hatthylla och flera djupa klädkammare som ger plats för allt du kan tänkas behöva. Utöver det disponerar lägenheten även ett vindsförråd. Genomgående nyslipade golv och renoverade ytskikt samt flexibelt tillträde. Varmt välkommen på visning!

Området är det bästa av två världar med ett stort utbud av mysiga restauranger och välsorterade mataffärer runt Rörstrandsgatan, samtidigt som det är nära till härliga grönområden som bjuder på en avkopplande miljö. Vasaparken ligger en kort promenad bort och erbjuder många aktiviteter, inklusive fotbollsplan och mysiga kaféer. En kort promenad bort finns också Karlbergskanalen med vackra promenadstråk, och området runt Karlbergs slott erbjuder löparspår. Det är enkelt att ta sig till S:t Eriksplan med all kommunikation som erbjuds, inklusive tunnelbana och bussar (t.ex. linje 3, 4 och flygbussar från Torsgatan). Odenplans pendeltågsstation ligger också inom bekvämt promenadavstånd.

Förening

Brf loket 22 är en s.k. äkta förening som registrerades år 1999. Fastigheten byggdes 1929 och föreningen består av 29 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 3 lokaler. Marken innehas med äganderätt.

De boende har tillgång till en lummig och bokningsbar innergård med grill och sittgrupper. Därtill finns cykelförråd, vindsförråd samt en tvättstuga.

Delat ägande accepteras med minsta andel om 10%. Juridisk person accepteras ej. Förvärvare betalar en överlåtesleavgift samt eventuell pantsättningsavgift.

Fastighet

Urval av utförda renoveringar och underhåll;

2022 Underhåll entré

2021 Undercentral

2021 Installation postboxar

2019 Renovering av fönster och balkongdörrar

2002-08 Stambyte, fasad och balkonger

Läs mer
Ansvarig Mäklare Veronica Andersson +46 (0)707 99 91 87
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Veronica Andersson
Ta hjälp av en bank nära dig

Vi samarbetar med Handelsbanken Humlegården som känner den lokala marknaden och erbjuder bolån med individuell ränta. För mer information, ring Handelsbanken på 08-406 69 50 eller besök handelsbanken.se/humlegarden