Wittstocksgatan 19

2

 rum och kök, 

40 kvm

Pris

Pris på förfrågan

Boarea

40 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
Avgift

1 543 kr/mån

Våning

4

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
40 Kvm (Enligt uppmätning)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
44
Lägenhetsnr LMV:
1401
Byggnadsår:
1937
Balkong:
Balkong
Förråd:
Vindsförråd om ca. 6 kvm
Våning:
4
Hiss:
Ja
Avgift:
1 543 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, fiber & TV
Andelstal, förening:
2.887
Förening:
Brf Tamburmajoren 10
Org.nr:
769606-4885
Interiör

Varmt välkomna till denna mycket smakfullt renoverade och effektivt, socialt planerade tvårummare belägen i skuldfri bostadsrättsförening med balkong i sydvästligt, högt läge. Lägenheten har stora fönsterpartier mot grönskande innergård vilket gör lägenheten både mycket tyst samt ljus och en vacker fiskbensparkett på golvet med fantastiska förvaringsmöjligheter.

Välkomnande hall med väl tilltagna avhängningsmöjligheter tack vare garderober och en klädkammare, utrustad med säkerhetsdörr som öppnar upp mot lägenhetens vardagsrum på ett inbjudande vis.

Luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för såväl soffgrupp som matmöbel. På golvet ligger en för lägenheten genomgående mycket vacker fiskbensparkett och väggarna är ljust målade.

Balkongen ligger i högt fritt läge med sol från kl 14:00 till solnedgång. Väl tilltagen, belägen mot den lummiga, stillsamma innergården.

Stilrent kök i öppen planlösning med köksö och ljusa skåpluckor. Exklusiva arbetsbänkar och stänkskydd i Carrara-marmor. Köket erbjuder väl tilltagna arbetsytor, gott om förvaring samt alla maskinella bekvämligheter samt ett tilltaget skafferi.

Rofyllt sovrum med fönster mot den lugna innergården med plats för dubbelsäng och sängbord.

Helkaklat och retro badrum utrustat med badkar, handfat förvaringsskåp och wc.

Ta chansen att förverkliga ditt drömhem och bo alldeles invid Karlaplan på en av Östermalms mysigaste och mest eftersökta adresser. Strax utanför porten når du Fältöversten med sitt stora utbud av butiker och livsmedel. Med kort promenadavstånd når du både Kungliga Djurgården, Gärdesfältet och populära Valhallabageriet. Varmt välkommen att bo riktigt bra!

Föreningen

Brf Tamburmajoren 10 i Stockholm är en så kallad äkta samt skuldfri bostadsrättsförening. Föreningen sänkte avgifterna med 20% 2019. I föreningen finns 31 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen har även en hyresrättslokal. Föreningen bildades 2002 och äger marken. Bredband och kabel-TV levereras av Viasat. I avgiften ingår fiber 1000 Mbit och kabel-TV (basutbud). Föreningen accepterar inte juridisk person. Föreningen godkänner delat ägande.

Fastigheten

Tamburmajoren 10 är en välskött och stambytt fastighet med byggår 1937. Total bostadsyta om 1 562 kvm samt en lokalyta om 61 kvm. Gemensamma utrymmen form av tvättstuga, grovsoprum, cykelrum och en möblerad takterrass. Bostadsinnehavaren disponerar ett vindsförråd.

Utförda renoveringar:

2005 Ombyggnadsår. 2008 Renoverades fasad och balkonger. 2009 Renovering av hiss. 2012 Renovering och målning i trapphus. Alla lägenheter har i samband fått ny säkerhetsdörr. Föreningen har även renoverat om piskbalkongen till en gemensam terrass där man kan grilla. 2017 Byte av elstigar. 2019 Planterades träd och buskar utanför entrén samt baksidan.
Läs mer

Ansvarig mäklare

Lovisa
Hidesten

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy