Wittstocksgatan 21

2

 rum och kök, 

58 kvm

Pris

Pris på förfrågan

Boarea

58 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
Avgift

2 797 kr/mån

Våning

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
58 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
113-1103
Byggnadsår:
1937
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Hiss:
Ja
Avgift:
2 797 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, VA & fiber
Andelstal, förening:
3.98159 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
177
Energiprestanda:
177 kWh/Kvm och år
Förening:
Brf Tamburmajoren 9
Org.nr:
769604-1461
Interiör

Extremt välplanerad lägenhet på attraktiv adress med en rymlig balkong som vetter direkt mot Gustav Adolfsparken två kvarter från Karlaplan.

Måttbeställt och platsbyggt kök från svenska Kungsäter kök med högkvalitativa materialval och exklusiva maskiner från Siemens och Gaggenau. Köket har matplats i ljust burspråk med utsikt över parken. Hela köket är byggt i solid ek med ek beklädd och integrerad tvättmaskin och diskmaskin. Utöver den extra breda ek beklädda frys/kyl med integrerad vatten och ismaskin. Finns även ett helt magnifikt och inbyggt Gaggenau vinskåp som rymmer 120 vinflaskor med tre separata lyxigt glasdörrar. Utrustat med bekvämligheter som dubbla ugnar, en värmehållande ugn i äkta restaurangstil, stor spishäll, fläkt och en micro.

Vardagsrummet har social, öppen planlösning och generösa fönsterpartier. Här får du plats med en stor soffgrupp och en matmöbel för flera middagsgäster. Hela lägenhetens golv är lagt med en massiv ekparkett som är 14mm tjock och går att slipa om flera gånger.

Balkongen ligger i högt läge med en fri, milsvidd utsikt mot Gustav Adolfsparken. Balkongen är mycket generös med plats för både soffgrupp och Caféset och det finns el installerad.

Sovrummet har utsikt över den unikt fina parken och längst med sovrummet långsida finns en djup och helt måttbeställd Elfa garderobsvägg med spegel och trä skjutdörrar. Garderobssystem har sänkt tak med inbyggda spottar och hantverksmässigt integrerat dimmjusterbar ljusslinga i takstukaturen. Inredningen har exklusivt träbeklädda utdragbara lådor, skoställ från golv till tak och lång klädstång från vägg till vägg.

Bra hall med plats för avhängning och ytterdörren bytt 2020 till en klass 4 säkerhetsdörr. Det finns goda förvaringsmöjligheter i form av två klädkammare.

Badrummet ligger i anslutning sovrummet och har golvvärme, dusch, wc och handfat.

Möjlighet att installera eldstad - Stort förråd i källare - Välskött, stambytt fastighet med god ekonomi.

Ta chansen att förverkliga ditt drömhem och bo alldeles invid Karlaplan på en av Östermalms mysigaste och mest eftersökta adresser. Strax utanför porten når du Fältöversten med sitt stora utbud av butiker och livsmedel. Med kort promenadavstånd når du både Kungliga Djurgården, Gärdesfältet och populära Valhallabageriet.

Föreningen

Föreningens fastighet ligger vid den lummiga Gustaf Adolfsparken och dess kyrka, mellan Karlaplan och Gärdet. Föreningen består av 32 lägenheter varav en är hyreslägenhet. Fastigheten har del i Samfällighetsföreningen Tamburmajoren som ansvarar för den stora, gemensamma, öppna innergården.

Kvarteret heter Tamburmajoren och innefattar Banérgatan 46-54, Valhallavägen 170-174 samt Wittstocksgatan 13-25. Kvarteret byggdes mellan åren 1937-39 och stod klar 1937. Arkitekt var Ture Snellman och byggherre samt byggmästare var P.O. Norhagen.

Cyklar kan parkeras i cykelställen på gården eller i cykelförrådet. Komplett tvättstuga finns i källaren med två stora tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp plus en mangel.

Fastigheten

Fastigheten uppfördes 1937 i en typisk funkisstil som idag är en väldig populär form att förvärva. År 2000 förvärvades fastigheten av bostadsrättsföreningen och bildades med namnet Tamburmajoren 9.

2019 installerades säkerhetsdörrar och trapphuset genomgick en omfattande renovering där 1930-talets funkisstil bevarades.

Renoveringar i urval

Stammar & fjärrvärme 2004

El 2011

OVK 2012

Tak 2016

Läs mer

Ansvarig mäklare

Lovisa
Hidesten

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy