caroline lundin

Caroline har varit verksam inom mäklarbranschen sedan 2011 och verkat som fastighetsmäklare från och med 2015. Hennes främsta fokus har varit på Östermalm men såväl i gränsområdena Norrmalm, Vasastan och Gärdet. Sedan 2016 har Caroline varit ansvarig mäklare över Svea-kvarteret/Melodislingan med över 200 bostäder till försäljning. Där har hon fått förmånen att medverka från prissättning, försäljning, byggstart till inflytt – något hon är mycket stolt över. Caroline har fått flera fina utlåtanden från såväl Hemnet, HittaMäklare och kunder för sina goda prestationer. Något som utmärker hennes arbetssätt är förtroende, tydlighet, tillgänglighet och engagemang.

Caroline är bosatt i Vasastan och ni hittar henne ofta runt Vasaparken med sin bruna labrador Caesar eller på sin kvartersrestaurang Lilla Ego. Att bo och arbeta i samma område ser Caroline som en stark fördel. Förutom god tillgänglighet har hon stenkoll på varenda gata och butik – något som ger det lilla extra vid förmedlingen av ett kommande hem.

När Caroline inte jobbar föredrar hon att testa nya restauranger, resa och umgås med vänner. En annan förkärlek är inredning och arkitektur där sekelskifte och tjugotalsklassicism är något som ligger extra varmt om hjärtat.

Referenser från tidigare försäljningar

Frejgatan 5

149 kvm 5 rum och kök

BIRGER JARLSGATAN 97

134 kvm 5 rum och kök

TORSGATAN 43

133 kvm 4 rum och kök

KARLBERGSVÄGEN 30

120 kvm 4 rum och kök

SIGTUNAGATAN 1

69 kvm 3 rum och kök

ÖSTERMALMSGATAN 30

62 kvm 2 rum och kök