UNDERHAND

Den diskreta vägen

För en mer diskret väg så erbjuder vi möjligheten till en mindre publik försäljning av ert hem. Genom vårt gedigna kundregister kan vi matcha rätt köpare till er våning utan att exponera bostaden öppet i alla medier. 

underhand just nu

Sekelskiftes-4:a med utsikt mot Vasaparken på bästa adress i skuldfri och välskött förening

Med utsikt mot Vasaparken finns nu en sekelskftes-4:a om 90 kvm med balkong och kakelugn till salu. Fin takhöjd, originalgolv, stuckaturer och pardörrar. Skuldfri förening med fin fastighet på ett av Vasastans absolut bästa adresser.

kontakta
DANIEL LEVIN

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

LJUV SEKELSKIFTE MED RENOVERINGSCHANS PÅ TULEGATAN OM 76 KVADRATMETER FÖRDELAD PÅ 3 RUM & KÖK MED BALKONG

På Tulegatan återfinns möjligheternas bostad i form av ljuv sekelskifte om 76 kvadratmeter fördelad på 3 rum & kök. Här ges attribut som kakelugn, stuckatur, magnifik takhöjd och trivsam balkong. Badrum samt gäst-WC. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information. 

kontakta
DANIEL LEVIN

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

GENERÖS OCH FUNKTIONALISTISK LÄGENHET MED BALKONG I GRÖNSKANDE GUMSHORNET INVID KARLAPLAN

Invid Karlaplan och Narvavägen återfinns en påkostad och stilfull lägenhet om 53 kvadratmeter, fördelad om 2 rum & kök i högt läge med möblerbar och trivsam balkong mot föreningens grönskande oas. 

kontakta
NICLAS BEHRER

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

VÄLPLANERAD LÄGENHET OM 29 KVADRATMETER, CENTRALT BELÄGEN PÅ ÖSTERMALM MED EGEN TILLHÖRANDE GARAGEPLATS

Unik möjlighet finns nu att förvärva en 2:a om 29 kvm, centralt belägen på Östermalm med tillhörande garageplats. Lägenheten har renoverats minutiöst och är oerhört smart planerad. Lägenheten säljs underhand. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

kontakta
SOFIA ELFSSON DA COSTA

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

52 kvm med valhallabageriet som närmsta granne

Funkis i sin bästa form, nu finns chans att förvärva den här fina 2 r.o.k. om 52 kvm på Östermalm med optimal planlösning. Lägenheten har trevliga attribut från byggåret bevarade och en social planlösning med rymligt vardagsrum i öppen planlösning till matdel. Belägen i förening med låg belåning mot innergård med Valhallabageriet som granne.

kontakta
LOVISA HIDESTEN

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

SÅLD

VÄSTMANNAGATAN 29
7 RUM OCH KÖK, 258 KVM TOTALYTA
SE TIDIGARE SÅLDA HEM
SÅLD

GREV MAGNIGATAN 12B
3 RUM OCH KÖK, 80 KVM
SE TIDIGARE SÅLDA HEM
Previous
Next

jag vill veta mer om underhands­försäljning

Fyll i vårt formulär så tar vi kontakt med dig och berättar mer om hur vi jobbar med underhandsförsäljning.

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy