UNDERHAND

Den diskreta vägen

För en mer diskret väg så erbjuder vi möjligheten till en mindre publik försäljning av ert hem. Genom vårt gedigna kundregister kan vi matcha rätt köpare till er våning utan att exponera bostaden öppet i alla medier. 

underhand just nu

Tvåa högst upp i huset med kakelugn

På Sibyllegatan återfinns denna optimalt planerade bostad om 42 kvm, smakfullt renoverad i mycket välskött förening. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.  

kontakta
ERIK FRISK

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Tvåa på artillerigatan med socialt öppen planlösning

Nyligen totalrenoverad lägenhet med balkong i västerläge. Förening med stora lokalintäkter och således mycket låg månadsavgift.   

kontakta
ERIK FRISK

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

VÄLPLANERAD TVÅA MED BALKONG I SÖDERLÄGE

Belägen på attraktiva Frejgatan erbjuds denna tvåa, smakfullt renoverad med fiskbensparkett till golv. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erik Frisk. 

kontakta
ERIK FRISK

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

magnifik tvårummare invid strandvägen i absoluta toppskick

Nu saluförs denna magnifika tvårummare belägen på 3 trappor om 74 kvadratmeter invid Strandvägen i absoluta toppskick. För mer information och visning kontakta ansvarig fastighetsmäklare Beatrice Enander. 

kontakta
BEATRICE ENANDER

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

TRERUMMARE HÖGST UPP I HUSET MED BALKONG I SOLIGT VÄSTERLÄGE

På Sibyllegatan finner du 99 kvadratmeter fördelat om tre rum och kök där båda sovrummen vetter mot lugn innergård. Kök i delvis öppen planlösning till sällskapsrum med öppen spis. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erik Frisk. 

kontakta
ERIK FRISK

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

RYMLIG SEKELSKIFTESTVÅA INVID ÖSTERMALMSTORG MED EGEN UTEPLATS

Påkostad, rymlig tvåa belägen mellan Strandvägen och Östermalmstorg i gårdshus med egen uteplats. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med köksö. Separat sovrum som inrymmer dubbelsäng. Nyrenoverat badrum, möblerbar hall.   

kontakta
Martin Sjöman

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Frejgatan 3 rok & kök

Sekelskiftesjuvel om 3 rum & kök med balkong i västligt läge på trivsamma Frejgatan med Odenplan och Sveavägen på kort promenadavstånd.

kontakta
lovisa Hidesten

REG. FASTIGHETSMÄKLARe

Tomtebogatan/Birkastan 3,5 rok
88 kvm + 11 kvm (totalyta 99 kvm)

I navet av Birkastan högst upp i huset med spektakulär och milsvid utsikt från egen takterrass i söderläge över Stockholms takåsar återfinns en ljus och modern vindslägenhet i etage om 99 kvm totalyta.

kontakta
NICLAS BEHRER

REG. FASTIGHETSMÄKLARe

Invid Tessinparken, 3 rok
71 kvm

Alldeles invid Tessinparken på mysiga Gärdet ges 3 rum och kök belägen invid Tessinparken med öppen spis och balkong i fritt läge med Stockholms innerstad som utsikt.

kontakta
lovisa Hidesten

REG. FASTIGHETSMÄKLARe

SÅLD

VÄSTMANNAGATAN 29
7 RUM OCH KÖK, 258 KVM TOTALYTA
SE TIDIGARE SÅLDA HEM
SÅLD

GREV MAGNIGATAN 12B
3 RUM OCH KÖK, 80 KVM
SE TIDIGARE SÅLDA HEM
Previous
Next

jag vill veta mer om underhands­försäljning

Fyll i vårt formulär så tar vi kontakt med dig och berättar mer om hur vi jobbar med underhandsförsäljning.

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy