UNDERHAND

Den diskreta vägen

För en mer diskret väg så erbjuder vi möjligheten till en mindre publik försäljning av ert hem. Genom vårt gedigna kundregister kan vi matcha rätt köpare till er våning utan att exponera bostaden öppet i alla medier. 

underhand just nu

MAGNIFIK VÅNING HÖGST UPP I HUSET OM CIRKA 150 KVADRATMETER PÅ SIBYLLEGATAN MED BALKONG OCH KAKELUGN

På Sibyllegatan återfinns en vacker våning om cirka 150 kvadratmeter högst upp i huset med tre tilltagna rum i fil, kakelugn och balkong. Genomgående bevarade attribut med generös takhöjd, stuckatur och högresta fönster. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare. 

kontakta
NICLAS BEHRER

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

TOPPRENOVERAD TREA OM 97 KVADRATMETER PÅ KARLBERGSVÄGEN

Smakfull och stilren drömlägenhet högst upp i huset med stor balkong i söderläge samt enorma fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Kök och vardagsrum i fil och sovrummen mot tyst gård. Stort och fullt utrustat badrum samt gäst-WC i hallen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Daniel Levin.

kontakta
DANIEL LEVIN

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

UNDERBAR SEKELSKIFTESTVÅA OM 52 KVM MED två BALKONGer I VASASTAN

Högst upp i vackert gårdshus, återfinns denna tysta och harmoniska lägenhet i genomgående fint skick. Omsorgsfullt renoverad med varsam hand i flera omgångar med stor respekt för originalutförandet som går hand i hand med dess moderna inslag. Här ges två balkonger varav ena i söder och sydväst samt den andra i öst. Lägenheten är totalt 52 kvadratmeter med 8 kvm balkong. 

kontakta
LINNÉA LINDBLAD

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

jag vill veta mer om underhands­försäljning

Fyll i vårt formulär så tar vi kontakt med dig och berättar mer om hur vi jobbar med underhandsförsäljning.

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy