UNDERHAND

Den diskreta vägen

För en mer diskret väg så erbjuder vi möjligheten till en mindre publik försäljning av ert hem. Genom vårt gedigna kundregister kan vi matcha rätt köpare till er våning utan att exponera bostaden öppet i alla medier. 

underhand just nu

GENOMGÅENDE RENOVERAD FAMILJELÄGENHET OM 113 KVM MED HÖGT LÄGE PÅ ATTRAKTIVA GREVGATAN INVID KARLAPLAN

Alldeles invid Karlaplan, återfinns denna ljusa och sagolika familjelägenhet med balkong om 113 kvm i vacker tjugotalsfastighet. Här ges en genomgående planlösning från gata till gård med påkostad, stilfull interiör och fina bevarade detaljer från byggnadsåret som spröjsade fönster med djupa nischer och fiskbensparkett. Tilltagen sällskapsdel och stort kök med utgång till möblerbar balkong i sydöst samt tre rogivande sovrum. Välskött förening med god ekonomi. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

kontakta
NICLAS BEHRER

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

VÄLPLANERAD LÄGENHET OM 29 KVADRATMETER, CENTRALT BELÄGEN PÅ ÖSTERMALM MED EGEN TILLHÖRANDE GARAGEPLATS

Unik möjlighet finns nu att förvärva en 2:a om 29 kvm, centralt belägen på Östermalm med tillhörande garageplats. Lägenheten har renoverats minutiöst och är oerhört smart planerad. Lägenheten säljs underhand. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

kontakta
SOFIA ELFSSON DA COSTA

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

SÅLD

VÄSTMANNAGATAN 29
7 RUM OCH KÖK, 258 KVM TOTALYTA
SE TIDIGARE SÅLDA HEM
SÅLD

GREV MAGNIGATAN 12B
3 RUM OCH KÖK, 80 KVM
SE TIDIGARE SÅLDA HEM
Previous
Next

jag vill veta mer om underhands­försäljning

Fyll i vårt formulär så tar vi kontakt med dig och berättar mer om hur vi jobbar med underhandsförsäljning.

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy