UNDERHAND

Den diskreta vägen

För en mer diskret väg så erbjuder vi möjligheten till en mindre publik försäljning av ert hem. Genom vårt gedigna kundregister kan vi matcha rätt köpare till er våning utan att exponera bostaden öppet i alla medier. 

underhand just nu

Fantastisk sekelskifteslägenhet i fint skick med högt läge och balkong samt skuldfri förening

Fantastisk sekelskifteslägenhet om totalt 3 rum & kök i genomgående fint skick med högt läge. Belägen på attraktiv adress i Vasastan med kort promenad från Odenplan i skuldfri förening. Här varvas vackra originaldetaljer med moderna lösningar som ger trivsam harmoni. Balkong mot lummig innergård.  För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare

kontakta
LINNÉA LINDBLAD

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

GENOMGÅENDE FAMILJEVÅNING OM 125 KVM HÖGST UPP I HUSET MED DUBBLA BALKONGER

Vacker och genomgående familjevåning om 125 kvadratmeter belägen högst upp i huset på attraktiv adress i Vasastan. Här ges dubbla balkonger i fritt och soligt läge. Hela lägenheten har varsamt renoverats av nuvarande ägare. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

kontakta
LINNÉA LINDBLAD

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

VÄLDISPONERAD TVÅA MED DUBBLA FRANSKA BALKONGER VID STUREPLAN

 

På trendiga Grev Turegatan med Sturegallerian som granne erbjuds en tvårummare på 60 kvm i högsta internationell nivå. Högt upp i huset, exklusiva materialval och två franska balkonger erbjuds ett boende utöver det vanliga. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

kontakta
MAGNUS CEDERBOM

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

VÄLDISPONERAD VINDSVÅNING I VASASTAN OM 217 KVM HÖGST UPP I HUSET MED 20 KVM TERRASS.

Med hiss in i lägenheten nås denna rymliga vindsvåning om 217 kvadratmeter belägen högst upp i välskött fastighet nära Odenplan. Bostaden vetter i tre väderstreck med härlig utsikt utöver takåsar. Tre rogivande sovrum, tre badrum, väl tilltagna sällskapsytor och stort kök med separat matsalsdel. Från kök och vardagsrum nås den rymliga terrassen med plats för stort matbord. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare. 

kontakta
MAGNUS CEDERBOM

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

VÄLDISPONERAD TAKVÅNING I TRE VÄDERSTRECK OM 145 KVADRATMETER HÖGST UPP I HUSET PÅ STYRMANSGATAN INVID KARLAPLAN. EVENTUELL MÖJLIGHET ATT BYGGA BALKONG/TERRASS.

Väldisponerad takvåning om 145 kvadratmeter belägen högst upp i välskött fastighet på Styrmansgatan invid Karlaplan. Bostaden vetter i tre väderstreck med förstklassig utsikt i söderläge utöver takåsar och milsvid utsikt i söder. Två rogivande sovrum, väl tilltaget sällskapsrum och stort kök med matsalsdel. Möjlighet att ansöka om bygglov av balkong/terrass. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare. 

kontakta
NICLAS BEHRER

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

EXKLUSIV FEMRUMMARE I HÖGT LÄGE PÅ VALHALLAVÄGEN MED BALKONG OCH GARAGE I HUSET

Med högt och insynsskyddat läge på Valhallavägen återfinns en totalrenoverad femrummare om 136 kvadratmeter med genomgående påkostad interiör och stilfulla materialval i modern känsla.  Generösa sällskapsytor och stora fönsterpartier, tilltaget stort öppet kök och vardagsrum samt fyra rogivande sovrum. Lägenheten har två stora och exklusiva badrum, båda med dusch och det ena med både badkar samt tvättpelare. Rymlig inglasad balkong i anslutning till köket. Välskött förening med stabil ekonomi, låga avgifter och garage. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

kontakta
MAGNUS CEDERBOM

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

jag vill veta mer om underhands­försäljning

Fyll i vårt formulär så tar vi kontakt med dig och berättar mer om hur vi jobbar med underhandsförsäljning.

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy