UNDERHAND

Den diskreta vägen

För en mer diskret väg så erbjuder vi möjligheten till en mindre publik försäljning av ert hem. Genom vårt gedigna kundregister kan vi matcha rätt köpare till er våning utan att exponera bostaden öppet i alla medier. 

underhand just nu

EXKLUSIV FEMRUMMARE I HÖGT LÄGE PÅ VALHALLAVÄGEN MED BALKONG OCH GARAGE I HUSET

Med högt och insynsskyddat läge på Valhallavägen återfinns en totalrenoverad femrummare om 136 kvadratmeter med genomgående påkostad interiör och stilfulla materialval i modern känsla.  Generösa sällskapsytor och stora fönsterpartier, tilltaget stort öppet kök och vardagsrum samt fyra rogivande sovrum. Lägenheten har två stora och exklusiva badrum, båda med dusch och det ena med både badkar samt tvättpelare. Rymlig inglasad balkong i anslutning till köket. Välskött förening med stabil ekonomi, låga avgifter och garage. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

kontakta
MAGNUS CEDERBOM

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

VÄLDISPONERAD TAKVÅNING I TRE VÄDERSTRECK OM 145 KVADRATMETER HÖGST UPP I HUSET PÅ STYRMANSGATAN INVID KARLAPLAN. EVENTUELL MÖJLIGHET ATT BYGGA BALKONG/TERRASS.

Väldisponerad takvåning om 145 kvadratmeter belägen högst upp i välskött fastighet på Styrmansgatan invid Karlaplan. Bostaden vetter i tre väderstreck med förstklassig utsikt i söderläge utöver takåsar och milsvid utsikt i söder. Två rogivande sovrum, väl tilltaget sällskapsrum och stort kök med matsalsdel. Möjlighet att ansöka om bygglov av balkong/terrass. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare. 

kontakta
NICLAS BEHRER

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Tilltalande takvåning med penthouse-känsla om 130 kvadratmeter på narvavägen med två längsgående terrasser och fri utsikt.

Synnerligen tilltalande takvåning med penthouse-känsla belägen högst upp i vacker fastighet på eftersökta Narvavägen. Två längsgående terrasser med fri utsikt utöver allé och takåsar. 130 välplanerade kvadratmeter med två till tre sovrum, generöst sällskapsrum, kök och matsal i öppen planlösning samt stilfull eldstad. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare. 

kontakta
NICLAS BEHRER

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

HÖGT LÄGE INVID STRANDVÄGEN OCH DJURGÅRDSBRON ÅTERFINNS EN SEKELSKIFTESVÅNING OM CIRKA 150 KVM

Med höge läge invid Strandvägen och Djurgårdsbron återfinns en stilfull sekelskiftesvåning om cirka 150 kvadratmeter med balkong och stämningsfull eldstad. Genomgående underbar sekelskiftesatmosfär och vy ut över takåsar och torn. Synnerligen gott skick. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och personlig visning. 

kontakta
NICLAS BEHRER

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

jag vill veta mer om underhands­försäljning

Fyll i vårt formulär så tar vi kontakt med dig och berättar mer om hur vi jobbar med underhandsförsäljning.

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy