UNDERHAND

Den diskreta vägen

För en mer diskret väg så erbjuder vi möjligheten till en mindre publik försäljning av ert hem. Genom vårt gedigna kundregister kan vi matcha rätt köpare till er våning utan att exponera bostaden öppet i alla medier. 

underhand just nu

Holländargatan, Vasastan

Exklusiv 4:a om 96 kvm högst upp i huset med balkong. Rikligt med vackra sekelskiftesdetaljer såsom högt i tak, stora fönster, kakelugn samt stuckatur. Absolut toppskick, genomgående planlösning från gata till gård och fantastisk utsikt över takåsarna.

kontakta
Daniel Levin

REG. FASTIGHETSMÄKLARe

Lill-jans plan 1

Välplanerad lägenhet i fantastisk förening med låg belåning. Takhöjd om ca 3,5m. 31 välplanerade kvadratmeter som lämpar sig för en eller två personer.

kontakta
Martin Sjöman

REG. FASTIGHETSMÄKLARE

Odengatan med närhet till Vasaparken
4 rok, 162 kvm

Underbar familjevåning med två balkonger belägen högt upp i representativ hörnfastighet anno 1900 med eftersökt läge nära Vasaparken och Odenplan.

kontakta
NICLAS BEHRER

REG. FASTIGHETSMÄKLARe

Tomtebogatan/Birkastan 3,5 rok
88 kvm + 11 kvm (totalyta 99 kvm)

I navet av Birkastan högst upp i huset med spektakulär och milsvid utsikt från egen takterrass i söderläge över Stockholms takåsar återfinns en ljus och modern vindslägenhet i etage om 99 kvm totalyta.

kontakta
NICLAS BEHRER

REG. FASTIGHETSMÄKLARe

Frejgatan 3 rok & kök

Sekelskiftesjuvel om 3 rum & kök med balkong i västligt läge på trivsamma Frejgatan med Odenplan och Sveavägen på kort promenadavstånd.

kontakta
lovisa Hidesten

REG. FASTIGHETSMÄKLARe

Invid Tessinparken, 3 rok
71 kvm

Alldeles invid Tessinparken på mysiga Gärdet ges 3 rum och kök belägen invid Tessinparken med öppen spis och balkong i fritt läge med Stockholms innerstad som utsikt.

kontakta
lovisa Hidesten

REG. FASTIGHETSMÄKLARe

SÅLD

VÄSTMANNAGATAN 29
7 RUM OCH KÖK, 258 KVM TOTALYTA
SE TIDIGARE SÅLDA HEM
SÅLD

GREV MAGNIGATAN 12B
3 RUM OCH KÖK, 80 KVM
SE TIDIGARE SÅLDA HEM
Previous
Next

jag vill veta mer om underhandsförsäljning

Fyll i vårt formulär så tar vi kontakt med dig och berättar mer om hur vi jobbar med underhandsförsäljning.

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy