om oss

om oss

Detaljerna som spelar roll

Det är ofta de små detaljerna i ditt hem och i din närhet som faktiskt avgör om du trivs eller ej. Vilka grannarna är, var bästa kemtvätten ligger och var du får det godaste brödet kan ofta vara lika viktigt som kvadratmeter och takhöjd. Vi arbetar huvudsakligen med våningar på Östermalm och i Vasastan vilket innebär att vi vågar påstå att det finns få som kan dessa stadsdelar bättre än vi. Vi älskar det vi gör och brinner för husets arkitektur, den vackra designen och våningens unika karaktär.

Vårt sätt att arbeta

Vi är en etablerad mäklarfirma med många års erfarenhet och ett köpstarkt kundregister. Vår ansvarskänsla sitter i benmärgen och vi tror, chansar eller gissar aldrig. Ger du oss ditt förtroende kommer vi förvalta det med större noggrannhet och kvalitet än någon annan. Vi kommer alltid anpassa uppdraget efter dig och går inte efter standardmallar.

Vår historia

Efter många framgångsrika år som fastighetsmäklare på Östermalm beslutar sig Niclas Behrer 2009 att starta ett fastighetsmäkleri under eget namn och regi. Många påstod att det var en dålig tid att starta ett nytt mäkleri mitt under en pågående finanskris, men som tidigare tennisspelare på elitnivå har Niclas lärt sig att aldrig ge upp och att ingenting är omöjligt.

Niclas identifierade ett behov av en mäklarbyrå med ett mer modernt arbetssätt. Han såg en efterfrågan efter en gedigen fastighetsbyrå av högsta kvalitetsnivå, men med en modern twist. En fastighetsmäklare som tilltalar en medveten målgrupp med moderna behov och önskemål på hur man både säljer och köper en våning, utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Niclas vision var och är fortfarande att driva en mäklarbyrå som är kunnigast på sina områden. Han såg styrkan i att främst fokusera på Östermalm och Vasastan för att bli absolut bäst på de två stadsdelarna.

Ytterligare en viktig aspekt i uppbyggnaden av företaget var att finna skickliga fastighetsmäklare med en gemensam passion för yrket. Han började leta efter mäklare som älskade Östermalm och Vasastan lika mycket som han själv och som kunde kvarteren utan och innantill. Han sökte efter mäklare som hade förmågan att se det vackra i varje våning, mäklare som kunde identifiera möjligheter och som såg mer än bara kvadratmeter och takhöjder. Mäklare som delade samma passion som han själv för alla detaljer som spelar roll.

15 år senare står Behrer & Partners här. Starkare och klokare än någonsin. Idag vågar vi påstå att vi vet det där lilla extra om stadsdelarna vi älskar så mycket. Och det vi inte kan, det tar vi reda på.

kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss så kan vi prata om vilka detaljer som spelar roll för dig.

Karlavägen 36

Mån–Fre: 9:00–17:30
Lör–Sön: Stängt

08-667 00 20
info@behrer.se

låt oss värdera ditt hem kostnadsfritt

Vår ansvarskänsla sitter i benmärgen och tack vare vår gedigna erfarenhet av att arbeta med Östermalm och Vasastan kan vi göra väldigt precisa värderingar.  Fyll i vårt formulär så tar vi kontakt med dig för en kostnadsfri värdering.

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy

Vi tar ansvar för en hållbar framtid och gör så mycket vi kan för att bidra till både en friskare planet och ett samhälle vi alla vill leva i. Varje år skänker vi pengar till välgörande ändamål. 2023 kommer donationen gå till Stadsmissionen. 

SÅLD

VÄSTMANNAGATAN 29
7 RUM OCH KÖK, 258 KVM TOTALYTA
SE TIDIGARE SÅLDA HEM
SÅLD

GREV MAGNIGATAN 12B
3 RUM OCH KÖK, 80 KVM
SE TIDIGARE SÅLDA HEM
Previous
Next

VÅRA KVARTER
ÖSTERMALM & VASASTan

Nyheter och inspiration från Behrer & Partners

Vår nya kostym

Behrer & Partners ska vara Östermalms och Vasastans främsta mäklare. Vi ska leda utvecklingen av morgondagens sätt att förmedla våningar och ständigt finna nya vägar till ännu nöjdare kunder.

För att förstärka den ambitionen och bekräfta vår ledande position identifierade vi ett behov av att uppdatera vår visuella kostym. Därför bad vi BVD – en ledande designbyrå med erfarenhet av globala uppdrag för Lufthansa, The Coca-Cola Company, Vitra och H&M att utveckla en visuell identitet som kändes mer rättvisande.

Vår ambition var att få fram ett mer nutida och framåtlutat uttryck utan att för den skull tappa vår professionalism och gedigna erfarenhet. Vi ville tydliggöra vår passion för de vackra inspirerande våningarna och vikten av alla detaljer som spelar roll.

Idag kan vi stolt visa upp vår nya visuella identitet som manifesteras i en ny logotyp och hemsida. Hoppas ni tycker om det lika mycket som vi gör!

anmäl dig och få våra nyheter direkt till din inkorg

Vill du följa oss i vårt engagemang i kvarteren här på Östermalm och i Vasastan? Fyll i och skicka in anmälan här nedan.

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy