Artillerigatan 26

3

 rum och kök, 

68 kvm

8 750 000

 kr

/bud

Pris

8 750 000 kr

Boarea

68 kvm

Rum

3

 rum och kök

Pris/Kvm
128 676 kr
Avgift

2 736 kr/mån

Våning

1 av 4

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
68 Kvm (Enligt uppmätning)

Lägenheten står registrerad som 65 kvm enligt utdrag ur lägenhetsregister.

Rum:
3 rum och kök
Lägenhetsnr LMV:
1102
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1906
Balkong:
Balkong
Eldstad:
Öppen spis
Våning:
1 av 4
Avgift:
2 736 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband
Andelstal, förening:
0.037800000
Förening:
BRF Havssvalget nr 10
Org.nr:
702002-8036
Interiör

Med eftersökt läge mellan Strandvägen och Östermalmstorg ges möjlighet att förvärva denna ljusa och generösa sekelskiftesvåning med tilltagen balkong som blivit genomgående renoverad med varsam hand för att bevara dess vackra och utsmyckande originaldetaljer som sammanfogats med en modern och påkostad interiör. Här ges en genomgående planlösning mellan två lugna innergårdar med högresta fönster för stort ljusflöde, vacker stuckatur i tak, höga golvlister, speglade dörrar med dekoration och ett stämningsfullt burspråk i sovrum. Lägenheten har ett ljusbehandlat trägolv och en mjuk nyans av ljusgrått på vägg som ramas in av enhetliga snickerier och infällda spotlights i tak i stora delar.

Avhängningsvänlig hall med inre del välkomnar med anslutning till badrum och plats åt förvaring. Vidare leds du in till lägenhetens samtliga delar med generös sällskapsdel och stort sovrum placerat mot föreningens ena innergård. Sällskapsrummet får ett stort ljusflöde från fönsterparti och utgång till tilltagen möblerbar balkong med plats för både sitt- och soffgrupp. Sällskapsrummet ger plats för soffgrupp med möblemang.

Rogivande sovrum är placerad invid och nås från hall genom dekorerade pardörrar. Rummet får en trivsam atmosfär genom sin ovala form och burspråk med stuckatur i tak, två fönsterpartier samt heltäckningsmatta på golv för ett mer mjukt intryck. Längs vägg löper platsbyggd garderob bakom ljusgrå skjutbara fronter. Här ges plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang.

Kök och matsal vetter mot föreningens andra innergård belägna i fil. Köket har två fönsterpartier och går i avskalad modern känsla designat av Asplund/Saari med släta luckor i mörkgrått som ramas in av massiv bänkskiva i rostfritt strål för att skapa en ytterligare dimension. Maskinellt utrustat med kyl/frys, ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin samt infällda spotlights i tak. I kök ges även utökad matplats åt 6-8 personer. Matsalen är placerad invid som även nås genom från sällskapsdel. Här ges ett fint ljusflöde från stort fönster med plats för matgrupp åt 8-12 personer.

Badrum är placerat i hall och går i jordnära känsla från stora sandfärgade plattor på vägg och golv. Rymlig duschyta med integrerad takdusch och blandare i kromat utförande med vikbar duschvägg i klarglas. Stort handfat på svart kommod med förvaring undertill samt spegel på vägg. WC-stol, infällda spotlights i tak, golvvärme samt handdukshängare.

Förening

Brf Havssvalget nr 10 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 1929. Föreningen upplåter 17 lägenheter med bostadsrätt om en total lägenhetsyta av 1.496 kvm samt innehar 3 lokaler med hyresrätt om 531 kvm. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt tvättstuga, två fina innergårdar med gemensam uteplats, cykelställ och barnvagnsförråd.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp.

Inga planerade avgiftsändringar (kontrollerat 17/6-2020)

Fastighet

Vacker fastighet som stod färdigställd mellan 1906-1908. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2019/2020 - Omfattande fasad och gårdsrenovering har nyligen färdigställts

2019 - Gårdsbjälklag, relining spillvattenstammar

2018 - Takomläggning, renovering av balkonger och fasad mot gatan

2022 - Planerad renovering av hiss

Läs mer

Ansvarig mäklare

Martin
Sjöman

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy