Erik Dahlbergsgatan 35

2

 rum och kök, 

45 kvm

4 275 000

 kr

/bud

Pris

4 275 000 kr

Boarea

45 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
95 000 kr
Avgift

1 571 kr/mån

Våning

1/2 av 5

Visning
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Gärdet / Östermalm
Församling:
Oscar
Boarea:
45 Kvm (Enligt föreningens information)

Enligt brf är bostaden 43 kvm.

Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
0573
Lägenhetsnr LMV:
1009
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1931
Förråd:
Vindsförråd
Våning:
1/2 av 5
Tv- internetutbud:
ComHem
Avgift:
1 571 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten
Andelstal, förening:
0.143 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
155
Energiprestanda:
155 kWh/Kvm och år
Förening:
Brf Mässen
Org.nr:
702001-5017
Interiör

På Nedre Gärdets grönskande paradgata Erik Dahlbergsgatan finner du denna genomgående renoverade hörnlägenhet om 45 kvadratmeter med lugnt läge och närhet till Tessinparken. Belägen i funktionalistisk Q-märkt fastighet anno 1931 ritad av Sven Wallander. Här ges tilltagna ytor med stora fönster och stilfulla, moderna material i både kök och badrum med industriell känsla samt goda förvaringsutrymmen.

Avhängningsvänlig hall med rymlig skjutgarderob längs vägg och stilfullt klinker i Swedish green på golv, välkomnar och leder vidare in till inre halldel som mynnar ut till samtliga delar. Sällskapsrummet som även är lägenhetens hörnrum får stort ljusinsläpp från fyra fönster. Här ges en generös yta för soffgrupp och matmöblemang åt 6-8 personer. Rogivande sovrum är beläget invid med fint ljusinsläpp, grå heltäckningsmatta på golv för ett mer mjukt intryck samt rymlig garderob. Här ges plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang

Påkostat kök i modern känsla från Ballingslöv i grå färgskala som ramas in av bänkskiva i rostfritt stål. Maskinellt utrustat med diskmaskin, kyl/frys, ugn, induktionshäll och svart fläkt på vägg. God arbets- och förvaringsyta från två sidor med underskåp samt skåp på vägg. I kök ges även utökad plats för matplats åt 2 personer.

Badrum nås från hall och går i enhetlig känsla med kök. Helkaklat med vita plattor på vägg samt klinker i Swedish Green på golv. Rymlig duschyta med industriell glasvägg som går väl ihop med den svarta kommoden. Spegel på vägg, spotlights i tak, WC-stol samt handdukstork.

Här bor du med grönskande läge och närhet till både Tessinparken och Karlaplan med sitt utbud av restauranger, livsmedel och butiker. Utanför porten finner du Café Delantina för den som håller frukosten kär. Följer du istället Erik Dahlbergsgatan ner till Valhallavägen hittar du populära Kvarterskrog Paraden med generösa öppetider för såväl brunch, lunch och middag. Kommunikationer från buss och tunnelbana nås på kort promenadavstånd från såväl Karlaplan som Valhallavägen.

Förening

Brf Mässen är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som tillhör en av Stockholms största föreningar och bildades 1931 och upplåter 642 lägenheter med bostadsrätt, innehar 2 lokaler med hyresrätt samt 30 kommersiella lokaler. Samtliga hus klassificeras som Q-märkta och utgör ett intakt "Funkis-område" ritat av Sven Wallander. Kabel-TV och bredband (100/10 MB's) levereras via ComHem, obligatoriskt tillägg för detta tillkommer med 100 kronor i månaden. Större utbud och högre hastighet kan beställas och bekostas av lägenhetsinnehavaren själv. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp.

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt tvättstuga, cykelrum och grovsoprum. Till lägenheten disponeras vindsförråd.

Fastighet

Fastigheten stod färdigställd under 1931. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

1988/1990 - Fasadputsning

1991/1993 - Stambyte och elstigar

2007 - Markupprustning

2014 - 3-fas el

2018 - Renovering av avloppsstammar samt OVK

Läs mer

Ansvarig mäklare

Niclas
Behrer

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy